تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

مجذوب شده و زمزمه‌های عشق را به حرکت در می‌آوری!

بامیه یکی از گیاهان خوشمزه و پرخاصیت است که طعم هر غذایی را می‌تواند دلچسب کند. اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف، این گیاه را نادیده می‌گیرند و حاضر به تجربه کردن آن نیستند. با این حال، بامیه غذایی بسیار خوشمزه و متفاوت است که اگر امتحان کنید، ممکن است عاشقش شوید.

یکی از انواع طبخ بامیه، طبخ آن با کشک است که عجیب به نظر می‌رسد اما بسیار خوشمزه است. برای پخت این غذا، ابتدا بامیه را تمیز کرده و سرخ کنید. سپس پیاز، ادویه‌ها و کشک را به همراه بامیه سرخ شده تفت دهید تا یک غذای خوشمزه و مخصوص آماده شود.

مهمترین نکته در طبخ بامیه، تمیز کردن و سرخ کردن آن است که باعث می‌شود طعم و بافت آن بهتر شود. اما با دنبال کردن مراحل دقیق و استفاده از مواد لازم، می‌توانید یک بامیه خوشمزه و خاص را درست کنید و لذت ببرید.

تک فان- «بامیه همیشه مورد بی توجهیه! گناه داره! دوستش داشته باش!»یکی از گیاهان پرخاصیت که طعم هر غذایی را می‌تواند دلچسب کند بامیه است! اما خیلی از افراد نسبت به بامیه عزیز موضع دارند و حاضر نیستند آن را امتحان کنند! به صورت معمول هم پختن بامیه در کنار مرغ و گوشت جا افتاده است ولی مدل‌های مختلفی می‌توانید بامیه را بپزید که شاید اگر تا امروز نسبت به آن هیچ علاقه‌ای در خود حس نمی‌کردید، خیلی سریع عاشقش خواهید شد!به گزارش تک فان، یکی از انواع پخت بامیه با کشک است! عجیب است نه؟! ولی امتحان آن هیچ ضرری ندارد. بسیار زود راه خودش را به قلب شما باز خواهد کرد!مواد لازم:مواد لازممقدارزنجبیل رنده شده۱ قاشق غذاخوریگشنیز تازهبه مقدار لازمروغن۴ قاشق غذاخوریبرگ بو۲ عددآب۲ پیمانهپیاز۲ عددکشک پاستوریزه۱۵۰ گرمسیر له شده۲ قاشق غذاخوریهل۱ عددنمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندیبه مقدار لازمزردچوبه، زیره، کاری، تخم گشنیز، گراماسالابه مقدار لازمبامیه۲۵۰ گرم طرز تهیه:اگر نگاهی به مواد لازم انداخته باشید متوجه شده‌اید که چیز خاصی لازم ندارید. بامیه آنقدر شرافتمندانه در کنار دیگر مواد حاضر می‌شود که لذت ناب یک غذای خوشمزه را برای شما به یادگار گذاشته و خاطره سازی می‌کند!یکی از موارد مهم در طبخ بامیه نوع پاک کردن آن است. دم بامیه‌ها یا درواقع آن قسمت پایانی شان را به کمک چاقو ببرید و کوتاه کنید. و بعد بشویید و کنار بگذارید تا آب آن کشیده شود.بامیه‌ها را در یک تابه حاوی روغن سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند و با این کار بافت آنها محکمتر شود.بامیه‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. ابتدا در تابه‌ای که بامیه‌ها را در آن سرخ کرده بودید پودر زیره را به همراه هل و برگ بو بریزید و تفت بدهید. عطر ادویه‌ها که بلند شد و هوش از سر شما پراند پیازهای نگینی شده را داخل آن بریزید و سرخ کنید. کمی که پیاز سبک شد نوبت به سیر له شده و زنجبیل می‌رسد. آنها را هم همراه پیازها تفت بدهید تا عطر دلربایشان فضای آشپزخانه را بردارد! حالا نوبت به بقیه ادویه‌ها می‌رسد. فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر کاری، زیره، تخم گشنیز و جوز هندی را هم در کنار ادویه‌های دیگر تفت بدهید. در حد دو دقیقه کفایت می‌کند تا ادویه‌ها توانایی عطری خود را نشان بدهند! حالا وقت کشک و آب است. می‌توانید کشک را با آب رقیق کنید و بعد به مواد اضافه کنید. آنها را به خوبی هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند و اجازه بدهید سس کمی غلیظ شود. بامیه‌های سرخ شده را داخل سس بریزید و گرام ماسالا را هم به این بزم دعوت کنید. 15 دقیقه دیگر که این مواد روی گاز بمانند و با حرارت کم ذره ذره بپزند غذای فوق العاده شما حاضر است. در پایان گشنیز را که شسته و خرد کرده‌اید داخل خوراک بامیه بریزید و زیر گاز را خاموش کنید.این غذا به طور معمول با پلو سرو می‌شود. نوش جان بفرمایید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!