تجربهی طعمهای جدید: گوشت چیپس سیب، جذابیتی بیشتر!
تهیه چیپس میوه یک ایده عالی برای خوراکی سالم و خوشمزه است. این خوراکی میتواند جایگزین مناسبی برای چیپس های مضر باشد و با استفاده از میوه های تازه و طبیعی، ارزش غذایی بالایی دارد.
برای تهیه این خوراکی، ابتدا باید سیب ها را شسته و پوست آنها را پوشانده و به شکل دلخواه خرد کنید. سپس آنها را با آب، شکر، هل و زعفران در یک قابلمه بپزید تا مواد به هم مخلوط شوند و سیب ها نرم شوند. سپس سیب ها را آبکشی کرده و برای خشک شدن آنها را در زیر نور آفتاب یا درون یک میوه خشک کن قرار دهید.
بعد از خشک شدن سیب ها، آنها را با نشاسته ذرت بپوشانید و در ظرف سرو کنید. این چیپس های میوه خوراکی و خوشمزه ای هستند که میتوانید بجای چیپس های مضر مصرف کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید. این خوراکی همچنین میتواند یک انتخاب عالی برای پذیرایی و مهمانی های خود باشد.
تک فان- «چیپس میخوری؟! خب به خودت ظلم نکن! چیپس میوه بخور!»تنقلات در هر خانهای طرفداران زیادی دارد. از آنجا که تنقلات مضر مثل چیپس و پفک همیشه در دسترس هستند استفاده از آنها هم خیلی بیشتر اتفاق میافتد! اما اگر سلامتیتان را دوست دارید و مایل هستید یک خوراکی خیلی خوشمزه و سالم بخورید این باب دل شما خواهد بود!به گزارش تک فان، میوهها در یخچال همیشه مورد استقبال قرار میگیرند به جز یک نوع از آنها! سیب با اینکه هزار و یک خاصیت دارد، با اینکه ماندگاریش زیاد است و مثل خیلی از میوههای دیگر فوری خراب نمیشود، اما کمتر مورد توجه است! اگر شما هم سیب را زیاد در یخچال میبینید ولی آن را برنمیدارید تا میل کنید این چیپس را درست کنید تا مشت مشت از آن بخورید و لذت ببرید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارسیبیک کیلوگرمآبیک لیوانشکریک لیوان (قابل حذف است)هلدو عددزعفران دم شده به مقدار لازمنشاسته ذرتیک قاشق چایخوریطرز تهیه: انتخاب سیب برعهده خودتان است. قرمز و سبز و زرد ندارد و هر کدام خوشمزگی خودشان را خواهند داشت.سیبها را بشویید و پوست آنها را بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید. بهتر است که سیبها خیلی نازک نباشند. به صورت نگینی ولی نه خیلی درشت و نه خیلی ریز آنها را برش بزنید.یک قابلمه را انتخاب کنید و آب، شکر (در صورت تمایل)، هل و زعفران را به همراه سیبهای خرد شده در آن بریزید. حتما در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و حدود 10 دقیقه اجازه بدهید تمام مواد در کنار همدیگر بپزند. بعد از طی این مدت سیبها را آبکشی کنید و بگذارید تا آب اضافی آنها کاملا از آنها خارج شود.برای خشک کردن سیبها میتوانید آنها را داخل یک سینی پخش کنید و زیر نور آفتاب یا در هوای محیط قرار بدهید. استفاده از میوه خشک کن یا فر با دمای بسیار پایین هم جوابگو خواهد بود. بعد از اینکه سیبها خشک شدند با مقدار کمی نشاسته ذرت آنها را آغشته کنید و در ظرف سرو بریزید و نوش جان بفرمایید.