تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز؛ طعم دلپذیر خورش بهاری

خورشت چغاله بادام و گوجه سبز یکی از خورش‌های محبوب بهاری است که با ترکیب منحصربه‌فرد چغاله بادام و گوجه سبز، طعمی بسیار خوشمزه و متفاوت به خورشت می‌بخشد. برای تهیه این خورشت، مرغ، پیاز، چغاله بادام، گوجه سبز و سبزی‌ها به ترتیب با هم تفت داده و سپس آب جوش اضافه شده تا به غلظت مناسب بپزد. این خورشت در حدود ۴۰-۶۰ دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید آن را با برنج یا خورشت‌های دیگر سرو کنید. این خورشت با مزه‌های مختلف ادویه‌ها همراه است و می‌توانید میزان نمک و فلفل را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید. امیدوارم با این توضیحات موجود، بتوانید به راحتی خورشت چغاله بادام و گوجه سبز را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

خورش چغاله بادام یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های بهاری است. ترکیب طعم چغاله بادام در کنار طعم گوجه سبز طعمی بسیار متفاوت و منحصربه‌فرد به این خورش می‌بخشد. اگر از طرف‌داران میوه‌های بهاری به خصوص چغاله بادام و گوجه سبز هستید به شما توصیه می‌کنیم که از خوردن این خورشت غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه خورشت چغاله بادام و گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این خورشت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خورشت جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز:چغاله بادام۷۰ گرمگوجه سبز ۵۰ گرمپیاز۱ عددآب جوش ۲ پیمانهنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمنعنا و جعفری ۱۰۰ گرمترخون ۲۵ گرمسینه مرغ ۲ تکهروغن مایع به مقدار لازممرحله اول: آماده سازی مرغقابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید.منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.تکه‌های مرغ شسته شده را درون آب جوش قرار دهید و ۵-۷ دقیقه ای منتظر بمانید تا تکه ها مرغ درون آب بجوشند. پس از گذشت زمان اعلام شده مرغ‌ها را از آب جوش خارج کنید و با مقداری آب بشویید.با این کار مقدار زیادی از هورمون‌های مرغ گرفته می‌شود و به هیچ عنوان مرغ بوی زهم نمی‌دهد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش نعناع جعفری با گوجه سبزمرحله دوم: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید.با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید مقداری روغن بریزید.پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.مرحله سوم: افزودن مرغ و ادویه‌هاتکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید.کمی تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد.زردچوبه و فلفل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.مرحله چهارم: آماده سازی گوجه سبز و چغاله بادامگوجه سبز و چغاله بادام‌ها را بشویید.برگ و ساقه‌های آن‌ها را جدا سازید.بهتر است از چغاله های ترد و کوچک استفاده کنید.چغاله و گوجه سبزهای شسته شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی میوه‌ها تغییر رنگ دهند.مرحله پنجم: آماده سازی و افزودن سبزی‌هاسبزی‌ها را تمیز کنید.برگ‌های زرد و ساقه‌های ضخیم آن‌ها را جدا سازید.با مقداری آب سبزی‌ها را بشویید و با کمک چاقو آن‌ها را خرد کنید.سبزی‌های خرد شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و کمی مواد را به هم زنید.مرحله ششم: افزودن آب جوشآب جوش را به محتوای خورش اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا مواد شما به نقطه‌جوش رسد.درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا محتوای خورش بپزد و به غلظت مناسب رسد.با مقداری نمک چاشنی خورش را مطابق ذائقه‌تان تنظیم کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت گوجه سبزخورشت بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.آن را در ظرف سرو بریزید و در کنار کته یا چلو نوش جان کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بالا این خورشت خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!