تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چگونه می‌توانیم توت‌های خشک را در فر بپزیم؟

توت خشک یکی از خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که از آن در ترکیبات آجیل‌های شیرین یا در کنار چایی استفاده می‌شود. توت یکی از میوه‌های پرخاصیت و بسیار مفید است که خشک کردن آن یکی از روش‌های نگهداری و بهره‌مند شدن از خواص این میوه تابستانی در سایر فصول سال است. تهیه توت خشک خانگی بسیار مقرون‌به‌صرفه است و در مقایسه با توت خشک بازاری، بسیار بهتر و بهداشتی‌تر است. این روش نیازی به استفاده از مواد افزودنی مضر ندارد و شما می‌توانید از بهترین و مرغوب‌ترین توت‌ها برای تهیه تنقلات خود استفاده کنید.

برای تهیه توت خشک در فر، ابتدا توت‌های مناسب را آماده کرده و نشویید، سپس با اضافه کردن کمی آبلیمو به آن‌ها می‌توانید از سیاه شدن آن‌ها در زمان خشک شدن جلوگیری کنید. سپس توت‌ها را به طور منظم روی سینی فر قرار داده، فر را روی دمای مناسب تنظیم کرده و توت‌ها را خشک کنید. بعد از خشک شدن، توت‌ها را در دمای محیط خنک کنید و در ظروف مناسب بسته بندی کرده، در یخچال نگهداری کنید. این روش ساده و کم‌هزینه می‌تواند به شما امکان تهیه توت خشک خانگی با کیفیت و خوشمزه را بدهد.

توت خشک یکی از خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که از آن در ترکیبات آجیل‌های شیرین یا در کنار چایی استفاده می‌کنند. توت یکی از میوه‌های پرخاصیت و بسیار مغذی است که خشک کردن آن یکی از روش‌های نگهداری و بهرمند شدن از خواص این میوه تابستانی در سایر فصول سال است. با توجه به قیمت‌های بسیار زیاد توت خشک در بازار و خشکباری‌ها تهیه آن به صورت خانگی بسیار مقرون‌به‌صرفه است ضمن این که در تهیه توت خشک به صورت خانگی شما از هیچ‌گونه مواد افزودنی مضری استفاده نمی‌کنید و با مرغوب‌ترین و بهترین توت‌ها این تنقلات را تهیه می‌کنید، بی شک تهیه توت خشک خانگی در فر بسیار بهداشتی‌تر از توت‌های خشک بازاری است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از روش‌های بسیار ساده و راحتی که با آن می‌توانید در خانه بدون نیاز به ابزار خاصی توت خشک تهیه کنید را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه آن باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید. مواد لازم جهت تهیه توت خشک در فرتوت سفید ۵۰۰ گرمآبلیمو ۱-۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه توت خشک در فرمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه توت خشک با فر برقی یا گازی ۱-۳ ساعت زمان می‌برد.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵۰-۳۰۰ گرم توت خشک به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این توت خشک در دسته بندی آسان قرار دارد. بیشتر بخوانید: خواص توت خشک برای لاغری چیست؟مرحله اول: آماده سازی توت‌هاتوت مناسب خشک کردن توت‌های سفید رسیده و نرم است. برای خشک کردن توت بهتر است که آن را نشویید و از توت‌های دست چین استفاده کنید.توت‌های له شده، قهوه‌ای یا پلاسیده را از سایر توت‌ها جدا سازید.مرحله دوم: افزودن آبلیموانجام این مرحله کاملا سلیقه‌ای است و تا حد مطلوبی از سیاه شدن توت‌ها در زمان خشک شدن جلوگیری می‌کند. توجه داشته باشید برای این حجم از توت از مقدار بیشتری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا موجب تغییر در طعم و مزه توت‌های شما می‌شود. در این مرحله مقداری آب‌لیمو ترش به توت ها زنید.بهتر است از آب لیمو تازه استفاده کنید.توت‌ها به آرامی کمی زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های آن‌ها به آبلیمو آغشته شود.مرحله سوم: آماده سازی فرته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید. توت ها را با کمی فاصله در کنار هم روی کاغذ روغنی بچینید. توجه داشته باشید که برای بهتر خشک شدن توت‌ها آن‌ها را روی هم قرار ندهید. فر را روی دمای ۷۰-۸۰ درجه تنظیم کنید و سینی حاوی میوه ها را در فر گذارید.۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا توت ها کمی خشک شوند سپس درب فر را باز کنید و سینی را بچرخانید بهتر است هر ۲۰ دقیقه این کار را تکرار کنید تا میوه‌ها به طور یکسان خشک شوند. میزان خشک شدن میوه‌ها نیز کاملا سلیقه‌ای است و شما با توجه به دمای فرتان می‌توانید بیشتر توت ها را خشک کنید. برای بالاتر رفتن ماندگاری میوه‌های خشک بهتر است مرکز میوه نیز کاملا خشک شده باشد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت سفید به روش خانگیپس از خشک شدن توت‌ها سینی را از فر خارج کنید و کمی در دمای محیط زمان دهید تا توت‌ها خنک شوند.بهتر است ۱-۲ روز توت ها را در سینی در دمای محیط قرار دهید تا به خوبی در مجاورت با هوا رطوبتشان گرفته شود.برای نگهداری توت های خشک آن‌ها را در زیپ کیپ یا شیشه‌های درب داری قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.آیا روش‌های دیگری برای خشک کردن توت به صورت خانگی وجود دارد؟بله شما با همان روش قدیمی و سنتی یعنی استفاده از نور مستقیم آفتاب می‌توانید توت سفید را خشک کنید.میوه خشک کن، مایکروفر و توستر نیز سایر دستگاه‌هایی هستند که برای خشک کردن این میوه به شما کمک می‌کنند.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی و تهیه مواد خوراکی به صورت خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بسیار ساده و آسان بالا بتوانید در خانه توت خشک تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!