تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

اسموتی شیر و خرما؛ انرژی زا و خوشمزه

اسموتی‌ها یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌هایی هستند که معمولا در فصل‌های گرم سال، برای سرد کردن و ارائه یک گزینه سالم و خوشمزه به عنوان پیش‌نمونه صحیح خوراک در میان خوراکی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوشیدنی‌ها معمولا به دلیل داشتن طعم خوشمزه ، مقوی بودن و سادگی در تهیه، بسیار کاربردی هستند. یکی از معروف‌ترین انوای اسموتی، اسموتی شیر و خرما است که ترکیب شیر، خرما و مواد دیگری مانند مغز گردو و دارچین به آن یک طعم خاص و خوشمزه می‌دهد. در این اسموتی هیچ گونه شکر مصنوعی استفاده نمی‌شود و طبیعی و سالم است. مواد لازم برای تهیه این اسموتی نیز بسیار ساده و موجود هستند. این اسموتی معمولا خنک سرو می‌شود اما می‌توانید برای شیرین‌تر شدن آن از عسل استفاده کنید. همچنین می‌توانید با اضافه کردن تکه‌های موز، توت‌فرنگی و مواد دیگری، طعم و ارزش غذایی این اسموتی را افزایش دهید. به راحتی می‌توانید این اسموتی را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید.

اسموتی‌ها جز پرطرفدارترین نوشیدنی‌هایی هستند که تنوع بسیار زیادی در طعم آن‌ها وجود دارد. اسموتی شیر و خرما یک اسموتی بسیار مقوی و خوش‌طعم است که برای شیرین‌ شدن طعم آن از هیچ‌گونه شکر مصنوعی استفاده نمی‌شود.این اسموتی رنگ بسیار جذاب و بافت نسبتا غلیظی دارد. شما در تهیه این اسموتی خوشمزه از سایر مغزها، بستنی و میوه‌ها می‌توانید استفاده کنید.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه اسموتی شیر و خرما را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه اسموتی شیر و خرمامدت زمان آماده‌ سازی مواد اولیه و تهیه این نوشیدنی ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این اسموتی جذاب را تهیه کنید. درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه اسموتی شیر و خرما:شیر سرد۲ پیمانهخرما۱۰ عددآب جوش۲ پیمانهپودر دارچین۱ قاشق غذاخوریمغز گردو۲ قاشق غذاخوریکنجدبه مقدار دلخواهیخبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی خرماخرما‌ها را بشویید و درون کاسه بریزید. آب جوش را به آن اضافه کنید و ۳-۵ دقیقه زمان دهید تا خرما‌ها در آب جوش بماند.حال خرماها را درون صافی بریزید تا کمی خنک شوند. کمی در میان انگشتانتان خرما را فشار دهید تا پوست آن جدا شود.اکنون باید هسته خرما را جدا سازید. خرماهای پوست و هسته گرفته شده را درون زیپ کیپ گذارید و ۳-۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید.انجام این مرحله کاملا سلیقه‌ای است و اگر تمایل به سرد سرو کردن نوشیدنی ندارید می‌توانید این مرحله را حذف کنید.مرحله دوم: میکس کردن مواد اسموتیبرای تهیه اسموتی از مخلوط کن، گوشتکوب برقی یا میکسر می‌توانید استفاده کنید. خرماهای یخ زده را درون مخلوط کن بریزید.شیر سرد، پودر دارچین و مغز گردوها را به آن اضافه کنید و چند پالس زنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و محتوای اسموتی شما باید بافت یک‌نواخت و یک‌دستی به خود گیرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی زردآلو و گردومرحله سوم: سرو اسموتیدرون لیوان سرو چند تکه یخ بریزید. از محتوای اسموتی درون لیوان بریزید و با مقداری کنجد نوشیدنی‌ را تزیین کنید.به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله بسیار ساده و آسان اسموتی بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی شیر و خرمادر تهیه اسموتی شیر و خرما به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:اغلب اسموتی‌ها خنک سرو و میل می‌شوند اما می‌توانید یخ را حذف و‌ نوشیدنی را ولرم سرو کنید.برخی در تهیه این اسموتی از تکه‌های موز یخ زده، توت‌فرنگی، مغز بادام، پودر نارگیل و برگ تازه نعنا استفاده می‌کنند.میزان استفاده از خرما در تهیه این نوشیدنی کاملا سلیقه‌ای است و شما می‌توانید از میزان کمتر یا بیشتری خرما در این اسموتی استفاده کنید.برای شیرینی بیشتر و مقوی کردن اسموتی از مقداری عسل نیز می‌توانید استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی خرما با موزامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به نوشیدنی‌های مقوی و خوشمزه خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده بالا این نوشیدنی جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!