آماده برای تغییر عنوان در 5 دقیقه! بدون نیاز به شکر، آرد برنج و نشاسته!
فرنی یکی از خوراکیهای پرطرفدار و پراستفاده در صبحانه یا عصرونه است که طرز تهیهاش متنوع و مختلف است. اما تک فان به شما یک روش جدید و سریع برای تهیه فرنی ارائه کرده است که بدون نیاز به آرد برنج یا نشاسته، با استفاده از جو پرک یا جو دو سر پرک تهیه میشود. با اضافه کردن شیر، خرما، وانیل، و گلاب به جو پرک، میتوانید به سرعت یک فرنی خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید.
مهمترین نکته در این روش این است که شکر به عنوان یکی از مواد اصلی استفاده نمیشود، بنابراین اگر دارید رژیمی را دنبال میکنید یا به ورزش مشغول هستید، میتوانید به راحتی این فرنی را به میزان مصرف کالری خود تطبیق دهید. برای افزایش طعم و مزه، میتوانید از پودر کاکائو یا زعفران هم استفاده کنید.
با تهیه و سرو این فرنی خوشمزه و خوش رنگ، میتوانید از لذت یک عصرونه یا صبحانه لذت ببرید و به روز خوبی شروع کنید. این روش سریع و آسان تهیه فرنی، مناسب برای هر زمانی است که بخواهید یک خوراکی خوشمزه و سریع تهیه کنید.
تک فان- «یه عصرونه! نه بگو یه صبحونه اصلا! عالیه!»فرنی درست کردن روشهای مختلفی دارد. فرنی با آرد برنج، فرنی با نشاسته! هر کدام اینها هم با افزودنیهای متعدد میتواند طعم جدید و متفاوتی به شما بدهد. اما این بار تک فان برای شما یک فرنی کاملا جدید دارد که خیلی سریعتر از فرنیهای معمولی آماده میشود و نه آرد برنج لازم دارد و نه نشاسته! به نظر شما ماده اصلی آن چیست؟!به گزارش تک فان، حتما جو پرک یا جو دو سر پرک در منزل دارید. پس آن را به یاری بطلبید و در عرض 5 دقیقه یک فرنی جادویی تحویل بگیرید! نکته مهمتر قضیه هم اینجاست: شما از شکر استفاده نمیکنید! پس اگر رژیم هستید یا ورزش میکنید این فرنی کاملا مطابق با اهداف شماست! از آن چشم پوشی نکنید و در اولین فرصت درست کرده و نوش جان بفرمایید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارجو پرک یا جو دو سر پرکنصف پیمانهشیریک و نیم لیوانخرما7 عددوانیلیک قاشق مرباخوریگلابچند قاشق غذاخوریطرز تهیه:یک مخلوط کن یا خردکن مقابل خودتان بگذارید. جو پرک یا دو سر پرک را داخل آن بریزید. 7 عدد خرما را هم به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید شیرینی فرنی شما بیشتر باشد میتوانید تعداد خرما را افزایش بدهید. یک و نیم لیوان شیر را هم قاطی مواد کرده و به همراه وانیل و گلاب خوب ترکیب کنید. یک مخلوط یکسان با بافتی یکدست خواهید داشت که باید داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز قرار داده و با حرارت ملایم حدود 2-3 دقیقه هم بزنید تا به غلظت مناسب فرنی برسد. در این مرحله فرنی خرمایی شما حاضر است. اگر دوست داشته باشید طعم آن خاصتر هم باشد میتوانید از پودر کاکائو یا زعفران دم شده هم استفاده کرده و به آن اضافه کنید.فرنی را در ظرفهای مخصوص سرو بریزید و اگر داغ دوست دارید که همان لحظه میل کنید و اگر هم طرفدار طعم سرد فرنی هستید بعد از اینکه در یخچال ماند و خنک شد نوش جان بفرمایید.