آموزش طرز تهیه غذایی خاص: برنجی ناخوش پخت!
برای خرید برنج بهتر است اطلاعات کافی در مورد نوع و کیفیت برنج داشته باشید تا بتوانید از آن بهترین استفاده را برد. برنج باید دانههایی سفت، چسبنده و بزرگ داشته باشد تا بعد از پزشدن به طرز ایدهآل به خوبی بپزد. انتخاب برنج با کیفیت و مناسب روشهای پخت آموزش داده شده میتواند به تجربهی خوبتر و پذیرایی از غذاهای خوشمزهتری منتج شود.
کبه یک غذای خوشمزه و خوش طعم است که میتوان با استفاده از برنج و سیبزمینی همراه با مواد دیگر مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، زرشک و گردو تهیه کرد. این غذا از خوشمزگیها و رنگهای آن، به همراه مواد پیشتیبان مختلف، برای مهمانیها و جشنهای خاص بسیار مناسب میباشد.
با دنبال کردن روشهای طبخ صحیح و انتخاب مواد با کیفیت میتوانید از برنج و غذاهای تهیه شده با آن بهترین لذت را ببرید و تجربهی منحصربهفردی را تجربه کنید. از تک فان هم میتوانید بهترین و سادهترین روشها برای پخت کبه یاد بگیرید و لذت آماده کردن این غذای خوشمزه را به دست آورید.
تک فان- «این همه برنج مونده رو دستم! نه عطر داره نه مزه! ری که نمیکنه، شفته هم میشه!»برنج خریدن گاهی یک تخصص به حساب میآید! ممکن است شما برنجی بخرید که از پخت آن راضی نباشید. به عنوان پلو وقتی آن را دم میکنید خوشمزه و خوش عطر نیست و خلاصه بگویم: دوست ندارید آن را بپزید و بخورید! شاید به ذهنتان برسد که آن را در آش و سوپ استفاده کنید یا با آن دلمه بپزید، تمام اینها کارساز است اما با یک گونی 10 کیلویی برنج (به عنوان مثال) چقدر باید آش و سوپ پخت؟! پس باید به دنبال دستورهای مختلفی باشید که کار شما را راه بیندازد و برنج هم روی دستتان نماند!به گزارش تک فان، چه چیزی بهتر از کبه سراغ دارید؟! این کبه عربی را به راحتی با همان برنجی که دوستش ندارید بپزید و ببینید چقدر معرکه میشود! با تک فان همه کارها آسان است!مواد لازم:برنج 2 پیمانهسیب زمینی 2 عددزردچوبه به میزان لازمگوشت چرخ کرده 250 گرمپیاز یک عددزرشک 2 قاشق غذاخوریگردو 2 قاشق غذاخوریترخان نصف قاشق غذاخوریپودر سوخاری 100 گرمرب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوریروغن سرخ کردنی به میزان لازمطرز تهیه:برنج را از قبل برای مدتی خیس کنید.سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و به همراه برنج خیس خورده، آب و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و اجازه بدهید خوب بپزند. وقتی هر دو به خوبی پختند آنها را آبکشی کنید.در فاصله پخت سیب زمینی و برنج پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کرده و در مقداری روغن خوب تفت بدهید. رنگ آن که تغییر کرد و بافت آن هم سبک شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. اجازه بدهید گوشت به خوبی تفت بخورد و رب گوجه فرنگی هم رنگ باز کند و از خامی بیرون بیاید! به آن مقداری آب اضافه کنید و ترخان را هم داخل ظرف ریخته و بگذارید به آرامی بپزند تا آب مواد تبخیر شود. در انتها گردوی خرد شده و زرشک را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.این قسمت نکته قابل اهمیتی وجود دارد. برنج و سیب زمینی که پخته شدند باید به همان صورت که داغ هستند در چرخ گوشت بریزید. از خرد کن هم میتوانید استفاده کنید. اگر دمای خود را از دست بدهد به خوبی بافت منسجم و نرمی نصیب شما نخواهد شد. پس وقتی داغ هستند حتما آنها را چرخ کنید. بعد از اینکه خمیر برنج و سیب زمینی را به دست آوردید کنار بگذارید تا خنک بشود. بعد از اینکه دمای خود را از دست داد به آن نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید تا بافت منسجم آن را ایجاد کنید.برای درست کردن کبه، باید از مواد آماده شده به اندازه دلخواه بردارید در کف دست آن را گرد کنید و داخل آن یک حفره ایجاد کرده و از مواد گوشتی در آن بریزید و روی آن را هم با مواد برنج و سیب زمینی پوشش بدهید تا اثری از ماده گوشتی نبینید! حالا این کبه عزیز و گرامی را در مقداری پودر سوخاری بغلتانید. تابه را روی گاز بگذارید و روغن سرخ کردنی در آن ریخته و اجازه بدهید خیلی خوب داغ بشود. بعد کبههای آماده شده را در آن سرخ کنید. هنگام سرخ کردن باید حرارت گاز ملایم باشد.کبه یکی از خوشمزه ترین غذاهای عربی است که میتوانید درست کنید و برای مهمانی هایتان هم به خوبی از آن استفاده ببرید. در فریزر هم قابلیت نگهداری دارد.نوش جان