راز تهیه اسرارآمیز قاطی پلوی کنگر؛ لذیذی همراه با عطر بهارات
قاطی پلو یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که در اکثر خانههای ایرانیان در فصول مختلف سال سرو می شود. این غذا با استفاده از سبزیجات متنوع و مواد اولیه اصلی مانند برنج، عدس و گوشت تهیه میشود. طرز تهیه قاطی پلوی کنگر نیز به صورت جامع و دقیق در این مقاله آموزش داده شده است.
برای تهیه قاطی پلو کنگر ابتدا باید برنج و عدس را خیس کنید و گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویههای مخصوص آن مخلوط کرده و به صورت کوفتههای ریز در روغن سرخ کنید. سپس هویج و کنگر را خرد کرده و با پیاز و ادویههای دیگر تفت دهید. در نهایت برنج و عدس پخته شده را به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل قابلمه بریزید و پس از دم کشیدن برنج، غذای خوشمزه و خوشملم بخورید.
قاطی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با ترکیبی منحصر به فرد از مواد غذایی مختلف تهیه میشود و همواره مورد استقبال عده زیادی از افراد قرار میگیرد.
قاطی پلو از جمله غذاهای پرطرفدار است که در هر فصل با استفاده از سبزیجات متنوع آن فصل تهیه میشود. در این مقاله از تک فانبلاگ قصد داریم طرز تهیه قاطی پلو کنگر را آموزش دهیم.مواد لازم جهت تهیه قاطی پلو کنگر:عدسنصف پیمانهبرنج۲ پیمانههویج۲ عددکنگر۱۰۰ گرمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریروغن یا کره۳ قاشق غذاخوریگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددنمک، زردچوبه و ادویه پلوییبه میزان لازمروغن سرخ کردنیبه میزان لازممراحل تهیه قاطی پلوی کنگردر این بخش طرز تهیه قاطی پلوی کنگر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است:مرحله اول: خیساندن برنج و عدسابتدا برنج را شسته و با مقداری نمک و آب خیس کنید. عدس را نیز به مدت دو ساعت خیس کنید و در این مدت آب آن را عوض کرده و مقداری نمک بریزید.مرحله دوم: افزودن پیاز رنده شده به گوشت چرخ کردهدر این مرحله یک پیاز متوسط را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را به همراه زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.مرحله سوم: کوفتهها را سرخ کنیدمواد را خوب ورز داده و به صورت کوفتههای ریز در مقداری روغن سرخ کنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کنگر قیمهمرحله سوم: تفت دادن پیاز و کنگر خرد شدهکنگرها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس پوست هویجها را گرفته و آن را هم نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن پیاز خرد شده را تفت دهید و به آن مقداری نمک، ادویه و زردچوبه اضافه کنید تا سرخ شود.پس از گرفته شدن خامی ادویهها، هویج و کنگر خرد شده را نیز به آن افزوده و تفت دهید. در ادامه ربگوجه را به کنگر در حال تفت خوردن اضافه کنید.مرحله چهارم: برنج و عدس را به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل قابلمه بریزیدقابلمهای مناسب انتخاب کرده، برنج خیسانده را به همراه عدس پخته شده و سبزیجات تفت داده شده داخل آن مخلوط کنید. مقداری آب، نمک، روغن به برنج افزوده و بگذارید آب برنج کشیده شده و برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج میتوانید قاطی پلوی کنگر را با گوشت قلقلی سرو کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قاطی پلو با سبزیجاتدر این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه قاطی پلوی کنگر را آموزش دادیم که میتوانید با کنگر تازه در این فصل به سادگی تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!