تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سالاد فستیوال: شما را به دنیای طعم و عطر معرفی می‌کند!

سالاد زیتون، رب انار و گردو یکی از سالادهای خوشمزه و منحصر به فرد است که معمولاً در بخش سالاد‌های سنتی قرار دارد. این سالاد ترکیبی از مزه‌های مختلفی همچون ترشی، شیرینی و شوری دارد که همه با هم تلفیقی بسیار خوب ایجاد می‌کنند. برای تهیه این سالاد ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کرده و سپس در یک ظرف مناسب ترکیب کرده و به خوبی مخلوط کنید. سس بسیار خوبی که از رب انار، رب فلفل، روغن زیتون و موارد دیگر تهیه می‌شود، مزه و طعم ویژه‌ای به این سالاد می‌بخشد. سپس با اضافه کردن نان تست شده این سالاد را می‌توانید بهتر و جذاب‌تر کنید. ترکیب متنوع مواد و تزیین با دانه‌های انار، این سالاد را به یک قدرت ذائقه بخش تبدیل می‌کند. این سالاد یک گزینه عالی برای مناسبت‌ها و جشن‌ها و حتی وعده‌های غذایی روزانه است.

تک فان- «زیتون و رب انار و گردو! به به چه طعمی، چه عطری!»سالادهای زیادی هستند که هنوز امتحان نکرده‌اید! سالادهایی که عطر و مزه آنها آنقدر خاص و تک است که هر چقدر بخورید سیر نخواهید شد!به گزارش تک فان، از خرد کردن کاهو و گوجه و خیار خسته نشده‌اید؟! از سس آبلیمو و آبغوره و سس مایونز تکراری که روی هر سالاد می‌ریزید و یک مزه همیشگی به شما می‌دهد هنوز هم راضی هستید؟ نه اینکه سالادهای نام آشنا بد باشند اما اینکه بتوانید با همان میزان وقت و شاید موادی حتی مختصرتر و زحمتی به مراتب کمتر یک صحنه رویایی خلق کنید کاری است که از شما برمی‌آید! فقط باید دل بدهید و به دستورات جدید اعتماد کنید. آن وقت است که متوجه می‌شوید چه لذت‌هایی هستند که هنوز آنها را کشف نکرده‌اید!این سالاد اسمش زیتون است اما ترکیبی از مزه‌های فوق العاده است که در کنار هم برای شما یک خاطره بی نظیر می‌سازند.مواد لازم:ماده غذاییمقدارروغن زیتون3 قاشق غذاخوریرب انار2 قاشق غذاخوریپودر فلفل پولبیبریک قاشق چایخوریرب فلفل2 قاشق غذاخوریآویشن خشکیک قاشق چایخورینمکنصف قاشق چایخوریپیاز متوسطیک عددفلفل دلمه‌ای (ترجیحا قرمز)یک عددزیتون بدون هستهیک لیوان (حدود 150 گرم)گردو خرد شدهنصف لیوان (حدود 50 گرم)جعفری تازه خرد شده¼ لیواندانه‌های اناربرای تزیینطرز تهیه:اول از همه به سراغ آماده سازی سس بروید.رب انار، رب فلفل، روغن زیتون، آویشن، پودر پولبیبر و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید و خلالی نازک برش بزنید. این نازک برش زدن پیاز اهمیت زیادی دارد! فلفل دلمه‌ای را هم بشویید و خلالی نازک خرد کنید.زیتون های بدون هسته را هم ریز خرد کنید. زیتون نباید خیلی درشت باشد پس در این زمینه تلاشتان را بکنید که به اندازه ریز و مناسب آنها را خرد کنید. گردوها را هم با چاقو ریز کنید. گردوها باید زیر دندان کاملا حس بشوند پس آنها را پودر نکنید.جعفری را هم بعد از پاک کردن و شستن ساطوری خرد کنید.زیتون‌های خرد شده، گردوها، جعفری ساطوری، پیازهای خلالی و فلفل دلمه ای‌های باریک شده را با هم مخلوط کنید و همه را داخل سسی که آماده کردید بریزید. حسابی مواد را ترکیب کنید حتی اگر از دستتان استفاده کنید هم ضرر نکرده‌اید! مواد که با سس خوب آغشته شدند سالاد را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با انارهای دانه شده تزیین کنید.نان تست را در دستگاه تستر یا فر یا به هر روش دیگری که برایتان امکان پذیر است برشته کنید و در کنار سالاد سرو کنید. این سالاد با نان تست شده بسیار جذاب و رویایی خواهد بود. نوش جان

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!