تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سحر و جادو در آشپزخانه: دستور کوکوی منحصر به فرد کنگر و سیب زمینی

کوکوی کنگر یک غذای ایرانی است که از جمله کوکوهای معروف و خوشمزه محسوب می‌شود. این غذا با مواد اصلی شامل کنگر خرد شده، سیب زمینی، مرغ یا سینه مرغ خرد شده، پیاز سرخ شده و تخم مرغ تهیه می‌شود. مواد دیگر مانند نمک، فلفل سیاه یا فلفل قرمز، زردچوبه، زعفران و نعناع نیز برای افزودن طعم و آرایش استفاده می‌شود.

برای تهیه کوکوی کنگر، ابتدا سیب زمینی را آب‌پز کرده و کنگر و مرغ را هم پخته و آماده می‌کنیم. سپس پیاز را سرخ کرده و به مواد اصلی اضافه می‌کنیم و همه مواد را مخلوط و آماده می‌کنیم. سرانجام، مایه را در تابه‌ای داغ می‌ریزیم و تهیه می‌کنیم.

این کوکو خوشمزه را می‌توان به عنوان غذای اصلی یا غذای تنقلاتی در سفر و پیک‌نیک‌ها مصرف کرد. این غذا با طعم و خواص تقویتی خود می‌تواند یک انتخاب عالی برای وعده غذایی خانواده‌ها باشد.

کوکوی کنگر از جمله انواع کوکوهای خوشمزه و با طعمی بی‌نظیر است که در عین حال خواص تقویتی زیادی نیز دارد. کوکوی کنگر را می‌توان به روش ساده و آسان تهیه کرد، در این مقاله از تک فانبلاگ همراه ما باشید تا با طرز تهیه این کوکوی خوشمزه آشنا شویم.مواد لازم جهت تهیه کوکوی کنگر به تعداد ۴ نفر:کنگر خرد شده۱ لیوانسیب زمینی متوسط۱ عددسینه یا ران مرغ خرد شده۲ تکهپیاز سرخ شده۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عددنمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه یا فلفل قرمزنوک قاشق چای‌خوریزردچوبهنوک قاشق چای‌خوریزعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوریمراحل تهیه کوکوی کنگردر این بخش طرز پخت کوکوی کنگر را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم:مرحله اول: سیب‌زمینی را آب پز کنیدابتدا سیب‌زمینی‌های شسته شده را داخل قابلمه‌ای با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند. پس از پخت سیب‌زمینی‌ها می‌توانید آن را کنار بگذارید.مرحله دوم: کنگر را بپزیدکنگرها را شسته و داخل قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و کنگرها را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا کامل بپزد.مرحله سوم: مرغ را آب‌پز کنیددر این مرحله تکه‌های مرغ (سینه یا ران) را داخل قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید و یک عدد پیاز و هویج را با مقداری نمک و فلفل‌سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید، اجازه دهید مرغ‌ها کاملا بپزند. بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو اردبیلی خوشمزهمرحله چهارم: پیاز را سرخ کنیددر این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه‌ای مناسب با مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا پیازها سرخ و طلایی شوند.مرحله پنجم: زعفران را دم کنیددر یک ظرف مناسب مقداری زعفران را با مقدار کمی آب بریزید و بگذارید دم بکشد و کاملا غلیظ شود.مرحله ششم: گوشت مرغ و سیب‌زمینی‌ها را ریز و رنده کنیدمرغ‌های آب پز شده را از استخوان جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید. سیب‌زمینی‌های پخته شده را نیز رنده کرده و داخل یک ظرف با مقداری نمک، زردچوبه، فلفل‌سیاه و زعفران دم‌کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سیب‌زمینی‌ها رنگ زعفران را به خود بگیرد.مرحله هفتم: کنگرهای خرد شده را به مواد اضافه کنیدکنگرهای پخته شده را خرد کرده و به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و سپس تخم‌مرغ را به مواد افزوده و مجدد هم بزنید.در ادامه پیاز سرخ شده را روی مواد ریخته، مقداری از زعفران دم‌کرده را نیز به مواد اضافه کنید. مجدد مواد را هم زده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. روی مایه کوکو را سلفون کشیده و به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال قرار دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی نخود فرنگیمرحله هشتم: کوکوها را سرخ کنیدداخل تابه‌ای به مقدار لازم روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس از مایه کوکو برداشته و داخل تابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن یک طرف کوکوها آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.پس از سرخ شدن کوکوها می‌توانید روی آن را مقداری پیاز سرخ شده و زرشک بریزید و درب تابه را بگذارید تا کاملا بپزند.مرحله نهم: کوکوها را تزئین کرده و سرو کنیدکوکوی کنگر در ظرف مناسب ریخته و آن را با برگ نعناع، شوید و ریحان تازه تزئین کنید. کوکوی کنگر را می‌توان به همراه نان تازه، پلو، سالاد یا ترشی و زیتون سرو کرد.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه کوکوی کنگر را شرح دادیم که می‌توانید در مدت زمان کوتاهی به سادگی آن را تهیه و نوش جان کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!