پوتینجی پنیر پز!
کال جوش یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اصلی مانند کشک، نعناع خشک، گردو و گوجه فرنگی تهیه میشود. این غذا دارای مواد غذایی غنی از جمله ویتامینها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است.
برای تهیه کال جوش ابتدا پیاز و نعناع خشک را تفت داده و سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم تا آب آن کشیده شود. سپس گردو خرد شده و نمک، فلفل سیاه و دیگر ادویهها نیز به مواد داخل قابلمه اضافه میشوند. در ادامه، کشک و آب جوش همراه با گردو به مواد اضافه شده و غذا را به مدت کوتاهی میپزیم.
کال جوش میتواند به عنوان یک غذای اصلی سالم و خوشمزه برای وعده ناهار یا شام مناسب باشد. در نهایت، با عشق و شوق این غذا را درست کرده و به همراه نان تازه میل کنید تا از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. حتما این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید!
تک فان- «این غذارو نباید از دست بدی! باید با جون و دل بخوری!»کله جوش یا کال جوش مدلهای مختلفی دارد. به سبکهای متنوعی درست میشود. پایه اصلی آن کشک، نعناع خشک و گردو است. این کال جوش که دستورش پیش روی شماست گوجه فرنگی هم دارد و همین باعث میشود طعم کاملا متفاوتی دارد. برای امتحان کردن آن عجله کنید چون وقتی یک بار درست کنید برای همیشه در برنامه غذاییتان قرار خواهد گرفت !به گزارش تک فان، اگر از غذاهای برنجی و گوشت و مرغ خسته شدهاید باید کمی به خودتان، معده و رودهتان استراحت بدهید! این غذا حاوی مواد مغذی و ویتامینهای زیادی است و خیالتان راحت باشد که منبع تغذیهای مناسبی برای شما خواهد بود. پس در آماده کردنش شک به دلتان راه ندهید و خیلی سریع دست به کار شوید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارگوجه فرنگی بزرگ2 عددنعناع خشک2 قاشق غذاخوریپیاز بزرگیک عددکشک رقیق3 قاشق غذاخوریآب جوشبه میزان لازمگردوی خرد شده3 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاهبه میزان دلخواهطرز تهیه:پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیازها را در آن تفت بدهید. پیاز لازم نیست سرخ بشود و باید آن را نرم و کاراملی کنید! نعناع خشک را هم به پیاز اضافه کنید و در حد 2-3 دقیقه تفت بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده کنید تا پوره شود. پوره گوجه فرنگی ها را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید تا آب آن کشیده شود ولی لازم نیست خشک شده و سرخ بشود. همین که گوجه در کنار بقیه مواد به روغن بیفتد کافی است. نمک و فلفل سیاه را هم داخل غذا بریزید و حالا نوبت به گردو میرسد. گردوها باید خرد بشوند. لازم نیست گردوها به صورت پودر دربیایند بلکه قرار است زیر دندان آن را حس کنید. وقتی گردو را اضافه کنید آنها را هم کمی تفت بدهید تا از روغن گردوها هم بتوانید در غذا بهره ببرید.کشک را به همراه آب جوش داخل کال جوش بریزید و اجازه بدهید غذای شما دو سه جوش بزند. از آنجا که این غذا با نان خورده میشود و درواقع باید نان را در آن بریزید و به صورت تریت شده میل کنید حواستان به میزان آب غذا باشد. باید غذای شما مایع و شل باشد.بعد از جوش زدن غذا آن را از روی گاز بردارید و با عشق و لذت نوش جان بفرمایید.