تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

استفاده از تخته دارچین و نمک خوراکی در تهیه صبحانه‌ای نو و شگفت‌آور

صبحانه باید یکی از مهمترین وعده‌های غذایی روز باشد، زیرا انرژی لازم برای شروع یک روز پر کار و فعالیت را فراهم می‌کند. با این حال، خوردن همان صبحانه‌های تکراری و خاص باعث ملال و خستگی می‌شود. بنابراین تنوع در صبحانه بسیار مهم است.

تهیه صبحانه متنوع و خوشمزه اغلب به نظر بسیار سخت می‌آید، اما در واقعیت این کار بسیار ساده و آسان است. می‌توان با استفاده از مواد اولیه ساده و موجود در هر خانه، صبحانه‌های لذیذ و متنوعی را طبخ کرد.

مثلا، یک صبحانه شیرین و خوشمزه می‌تواند نان تستی شیرینی بالاقدر باشد. با تهیه مواد لیست شده و طبخ آن، می‌توانید صبح اول روز خود را با انرژی بیشتری آغاز کنید. این نوع صبحانه علاوه بر این که خوشمزه است، شامل مواد پروتئین و کلسیم مفید برای بدن نیز می‌باشد.

پس می‌توانید با تلاش کمی و انگیزه، صبحانه‌های متنوع و لذیذی را در خانه خود تهیه کرده و از لذت خوردن آنها هر روز لذت ببرید.

تک فان- «صبحانه باید متنوع باشه! اینو ببین مثلا! دوست داری ناهار و شام هم بخوری!»صبحانه‌هایی که در کافه‌ها سرو می‌شوند شاید خیلی خاص باشند اما درست کردن آنها اصلا سخت نیست و هرکسی از عهده پختن آنها برمی‌آید.به گزارش تک فان، شما هم اگر اراده کنید و یک بار این صبحانه بی نظیر را آماده کنید متوجه می‌شوید که چقدر روزها صبحانه‌های تکراری با طعم‌های معمولی خورده‌اید درحالی که می‌توانستید با همان موادی که در اختیار دارید مزه‌ای جدید را به خانه تان دعوت کنید. حالا هم دیر نشده، در اولین فرصت این صبحانه را آماده کرده و نوش جان بفرمایید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارنان تست6 عددشیریک و نیم لیواننشاسته ذرت2 قاشق غذاخوریشکر4 قاشق غذاخوریتخم مرغ2 عددوانیلبه اندازه نوک قاشق چایخوریپودر دارچینیک قاشق چایخوریبیکینگ پودریک قاشق چایخوریکرهحدود 30 گرم (برای چرب کردن ظرف)طرز تهیه:در ابتدا دور تمام نان‌های تست را ببرید و با اسپری هر دو طرف نان‌ها را خیس کنید و کنار بگذارید تا نرم بشوند.ظرفی که مناسب برای داخل فر گذاشتن باشد و می‌خواهید صبحانه را در آن درست کنید با کره حسابی چرب کنید. کف و اطراف آن را هم خوب کره مالی کنید.نان‌های تستی را که خیس کردید و نرم شدند از وسط تا کنید و در تمام قسمت‌های ظرف بچینید.شیر، شکر، پودر دارچین، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت، وانیل و تخم مرغ‌ها را به خوبی با همزن دستی بزنید تا یکدست بشود و در نهایت از صافی هم رد کنید. قرار است یک بافت نرم و روان داشته باشید پس حتما از صافی آن را رد کرده و روی تمام نان تست‌های تا کرده بریزید. به خوبی این کار را انجام بدهید تا همه قسمت‌های نان‌ها به این ماده آغشته بشود.فر را حدود 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه گرم کنید و ظرف را داخل آن بگذارید. حدود 30 دقیقه که در آن بماند آماده می‌شود. در انتها به مدت 2 دقیقه هم حرارت از بالا یا گریل را روشن کنید که روی نان‌ها هم طلایی بشود.ظرف را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید کمی خنک بشود و مقداری پودر قند برای زیباتر شدن و همچنین مزه بهترش روی آن بپاشید.از آنجا که این صبحانه شیرینی کمی دارد می‌توانید هنگام میل کردن آن، از مقداری عسل، شکلات یا مربا هم استفاده کنید.با خوردن این صبحانه یک حال خوب در ابتدای روز برای خودتان ایجاد کنید. مقدار پروتئین و کلسیم آن برای بدن شما مفید خواهد بود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!