راز تهیه شربت گوجه سبز؛ سرآشپزی برای خوشمزه تر شدن
شربت گوجهسبز یکی از شیرینیهای تابستانی محسوب میشود که علاوه بر خوشمزه بودن، برای رفع عطش و تازگی بخصوص در ایام گرم سال بسیار مناسب است. این شربت یکی از خوش طعمترین و متفاوتترین شربتهاست که میتوان آن را با مواد سادهای در خانه تهیه کرد.
برای تهیه شربت گوجهسبز نیاز به تهیه گوجهسبز، شکر، آبلیمو و آب است. مراحل تهیه شربت شامل شستن گوجهسبزها، پخت آنها تا نرم شدن، صاف کردن محتوا، افزودن شکر و همزنی تا غلظت مناسب شربت به دست آید، اضافه کردن آبلیمو و برداشتن از حرارت و سرد کردن شربت است.
شربت گوجهسبز را میتوان در لیوانهای سرو شده با آب یا یخ و نعناع تازه سرو کرد. همچنین، برای ماندگاری بیشتر، پس از خنک شدن، بهتر است شربت را در یخچال نگهداری کنید. این شربت علاوه بر اینکه به نوشیدنی خوشمزه تبدیل میشود، حاوی ویتامین C نیز است و به سلامتی بدن کمک میکند.
شربت گوجهسبز یکی از انواع شربتهای تابستانی است که برای رفع عطش بسیار مفید است. شاید تا به حال نام این شربت را نشنیده باشید؛ اما جالب است بدانید که شربت گوجه سبز یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین شربتهایی است که میتوانید به راحتی و با چند قلم مواد ساده آن را در خانه تهیه کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه شربت گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شربت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شربت گوجه سبزمدت زمان آمادهسازی مواد اولیه، پخت و تهیه نهایی این شربت ۹۰-۱۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۱ کیلوگرم شربت به شما میدهد.درجه سختی تهیه این شربت در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شربت گوجه سبز:گوجه سبز۱ کیلوگرمشکر ۱ کیلوگرمآبلیمو۱ قاشق غذاخوریآب به مقدار لازممرحله اول: آماده سازی گوجه سبزگوجه سبزها را بشویید.ساقههای آنها را جدا سازید و اگر میوهای لکه قهوهای دارد یا علائمی از فاسد شدن دارد آن را از سایر میوهها جدا سازید؛ زیرا تأثیر منفی در طعم نهایی شربت شما میگذارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک گوجه سبزمرحله دوم: پخت گوجه سبزگوجهسبزها را درون قابلمه مناسبی بریزید، برای تهیه این شربت بهتر است از قابلمه رویی یا استیل استفاده کنید. به قدری آب به قابلمه اضافه کنید تا یک بند انگشت روی گوجه سبزها آب قرار گیرد.قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و درب آن را ببندید.۶۰-۹۰ دقیقهای زمان دهید تا گوجهسبزها در قابلمه بپزند و کاملا نرم شوند.مرحله سوم: صاف کردن شربتحرارت را خاموش کنید و محتوای درون قابلمه را از صافی رد کنید.برای تهیه شربت به آب گوجه سبزها نیاز دارید.مرحله چهارم: افزودن شکرآب گوجه سبزها را درون قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام شربت را به هم زنید.پس از کمی جوشیدن شربت کفهای سفید رنگی روی قابلمه نمایان میشود.برای شفاف شدن شربت بهتر است آنها را با کمک قاشق از روی قابلمه جدا کنید.۳۰-۴۰ دقیقهای زمان دهید تا شربت با حرارت کم بجوشد و غلیظ شود.توجه داشته باشید که غلظت شربت شما پس از خنک شدن بیشتر میشود.مرحله پنجم: افزودن آبلیموپس از گذشت زمان اعلام شده شربت را از روی حرارت بردارید و کنار گذارید.آبلیمو را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم زنید.حال باید زمان دهید تا شربت کاملا خنک شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آبلیموپس از خنک شدن شربت را درون شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.برای ماندگاری بیشتر شربت بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید.برخی برای خوش رنگ تر شدن شربت کمی رنگ خوراکی سبز به آن اضافه میکنند.برای سرو شربت کافی است مقداری از آن را درون لیوان سرو بریزید.مقداری یخ و آب سرد به آن بیفزایید و نوش جان کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی و تهیه محصولات ارگانیک خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز مانند روش ساده و کامل بالا این شربت خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.