امروز زودو زود به پاکوره سر بزن، غذاهای خوشمزه منتظرت هستن!
پاکوره یک غذای هندی سریع و خوشمزه است که میتواند انتخاب عالی برای یک وعده میان وعده یا شام باشد. این غذا از سیب زمینی، پیاز و نان تست تهیه میشود و با گسترش برنج و ادویههای مختلف، طعم و بویی منحصر به فرد به آن میبخشد. پاکوره یک غذای ساده ولی بسیار خوشمزه است که میتواند تندی و مزهی خاص خود را به همراه داشته باشد. تهیه این غذا بسیار آسان و سریع است و در مدت کوتاهی میتوانید آن را درست کنید و لذت ببرید. مناسب برای سرو در مهمانیها، مراسمها یا هر وعده دیگری است و مطمئناً همه را خوشحال و سیر خواهد کرد. حتماً یک بار این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید!
تک فان- «ناگت و سمبوسه رو بذار کنار خب! یکم متنوع باش!»غذاهای لقمهای فراوانی میتوانید درست کنید که طعم و بوی جدید داشته باشند.به گزارش تک فان، پاکوره یکی از آن غذاهایی است که برای کنار غذا یا میان وعده یا شام و ناهار بچهها خیلی مناسب است. یک غذای بسیار ساده که زود، تند، سریع هم آماده میشود. این غذای هندی بعد از سمبوسه از محبوبیت زیادی در زادگاهش برخوردار است و هر کسی با هر ملیتی آن را بخورد عاشقش خواهد شد. ضرر که ندارد شما هم یک بار آن را امتحان کنید تا به این نتیجه برسید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارسیب زمینی2 عددنان تست7 عددپیاز2 عددآرد برنجیک پیمانهسیر3 حبهنمکیک قاشق غذاخوریپودر تخم گشنیز2 قاشق غذاخوریفلفل سیاهیک قاشق غذاخوریزردچوبهیک قاشق چای خوریپودر پاپریکایک قاشق غذاخوریپودر زنجبیلیک قاشق چای خوریطرز تهیه:در ابتدا نانهای تست را در مقداری آب خیس کنید و وقتی که نرم شدند حسابی آنها را فشار بدهید تا آبشان خارج شود و کنار بگذارید.پیازها را بشویید، پوست بگیرید و خلالی نازک خرد کنید.سیرها را هم بعد از پوست گیری له کنید.سیب زمینیهای نازنین را هم بشویید، پوست بگیرید و ریز رنده کنید.یک ظرف بزرگ بردارید و پیازهای خلالی، سیرهای له شده و سیب زمینیهای رنده شده گرانقدر را در آن بریزید. حالا آرد برنج را روی آنها بپاشید و تمام ادویههایی که نامشان را دیدید داخل ظرف ریخته و خوب ورز بدهید. اجازه بدهید نیم ساعت بماند تا طعمها در هم فرو بروند و آماده سرخ کردن بشوند.یک تابه را با روغن سرخ کردنی پر کنید و وقتی روغن حسابی داغ شد از مواد پاکوره به صورت نامنظم با قاشق بردارید و داخل روغن سرخ کنید. این غذا خیلی زود آماده میشود. لازم نیست مانند کتلت از دستهایتان برای شکل دادن استفاده کنید چون حسن پاکوره به همین نامنظم بودن شکل و قیافهاش است! فقط باید حسابی سرخ بشوند تا صدای ترد آنها دل شما را ببرد! بعد از اینکه آماده شدند آنها را روی دستمال روغن گیر قرار بدهید و بعد با هر سسی که دوست دارید نوش جان بفرمایید! این غذا را هرگز از یاد نبرید چون بی نهایت خوشمزه است و برای شما کاربردی خواهد بود! در هر مهمانی هم میتوانید کنار غذا به راحتی استفاده کنید. نوش جان