تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه حلی برای نجات کباب‌تابه از سوختن

برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه، بهتر است از روش‌های مناسبی استفاده کنیم. ابتدا از ظروفی با پوشش ضد چسب و غیرچسب مانند تفلون یا استیل برای پختن غذا استفاده کنیم. قبل از ریختن روغن در ظرف، اطمینان حاصل کنید که ظرف به خوبی داغ شده و آماده پذیرایی روغن است. همچنین، قبل از اضافه کردن مواد به روغن، کمی نمک را در آن بریزید تا از چسبیدن غذا به ظرف جلوگیری کند.

در حین پخت، مراقب باشید که کف ظرف همیشه چرب باشد و با استفاده از قاشق چوبی، غذا را درون ماهیتابه جابجا کنید. تهیه آب پیاز را قبل از اضافه کردن به مواد دیگر بگیرید و مواد را کاملاً ورز بدهید تا سفتی لازم را پیدا کنند. اگر مواد شل هستند، آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا از چسبیدن غذا به ظرف جلوگیری شود. این نکات می‌توانند به شما کمک کنند تا از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه جلوگیری کنید.

برای جلوگیری از چسبیدن کباب‌تابه‌ای به ماهیتابه چند نکته وجود دارد که می‌توان از آن‌ها هنگام پخت تمام غذا‌های سرخ کردنی استفاده کرد. از ظروف نچسب و تفلون و استیل برای پختن غذا استفاده کنید. قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود به طوری که اگر چند قطره آب درون آن ریختید صدای جلز و ولز دهد و به سرعت تبخیر شود.
به گزارش خراسان، قبل از شروع به سرخ کردن مواد، حتماً روغن داخل ظرف را داغ کنید. قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید. در حین پخت حتما توجه کنید کف ظرف همیشه چرب باشد. هنگام سرخ شدن غذا با قاشق چوبی به طور دایم غذا را درون ماهیتابه جا به جا کنید.
دلایل چسبیدن کباب تابه‌ای به ظرف
بعضی مواقع با وجود رعایت کردن تمام موارد گفته شده در بخش قبل باز هم کباب تابه‌ای به ظرف می‌چسبد. یکی از نکاتی که در ادامه گفته می‌شود این است که ممکن است دلیل چسبیده شدن غذای شما به ظرف باشد. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. نکته بعدی این است که مواد خود را حتما خوب ورز دهید تا سفت شود. اگر مواد آماده شده برای کباب تابه‌ای شل هستند به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!