پختن این خوراک سریع و لذیذ حتی برای کسانی که انرژی کمی دارند!
خوراک مرغ و بادمجان یکی از غذاهایی است که به راحتی میتوانید آن را درست کنید، بدون اینکه وقت زیادی صرف کنید. با استفاده از بادمجان، فلفل دلمهای، پیاز، سینه مرغ، رب گوجهفرنگی و ادویههای مختلف میتوانید آن را درست کنید.
برای آمادهسازی، بادمجانها را حلقهای برش داده و سپس آنها را درون آب و نمک به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا تلخی آنها کاهش یابد. سپس سینه مرغ و سایر مواد را ریز کرده و در تابه تفت دهید. به مرور زمان، تمام مواد را به هم اضافه کنید و با هم بپزید.
در انتها، با اضافه کردن آب لیمو یا آب نارنج به خوراک، مزه خوبی به آن بخشید. از نمک و فلفل سیاه نیز برای افزودن طعم استفاده کنید. این خوراک را میتوانید با نان یا برنج سرو کرده و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
تک فان- «دنبال یه خوراک جدیدی و سریعی؟! خب فکر نکن همینو بپز!»خوراکها لطفشان به این است که سریع آماده بشوند! اگر قرار باشد برای یک خوراک هم کلی زمان بگذارید خب به جای آن خورش درست کنید!به گزارش تک فان، خوراک مرغ و بادمجان که پیش روی شماست یکی از سادهترین غذاهایی است که میتوانید با موادی که در دسترس همه است آن را سریع درست کنید. اگر وقتتان کم است اگر خستهاید اگر حوصله ندارید یا هیچ کدام از اینها، اگر دوست دارید با مرغ و بادمجان یک خوراک فوری بپزید این غذا را به پیشنهاد تک فان آماده کنید تا لذت آن را ببرید!مواد لازم:ماده غذاییمقداربادمجان3 عددفلفل دلمهاییک عددپیازیک عددسینه مرغنصف یک عددرب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوریآب لیمو یا آب نارنج2 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمسیریک حبهطرز تهیه: فلفل دلمهای را بشویید و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.پیاز را هم بعد از شست و شو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.گوجه فرنگیها را هم خوب بشویید و آنها را هم نگینی برش بزنید. گوجه فرنگی سفت انتخاب کنید که هنگام خرد کردن له نشود.بادمجانها را هم بشویید و پوست بگیرید. برای زیباتر شدن آن میتوانید پوست آن را یکی در میان بگیرید تا راه راه بشود. اگر هم دوست ندارید که کل پوست آن را بگیرید. بادمجانها را حلقهای برش بزنید و در مقداری آب و نمک برای 15 دقیقه قرار بدهید تا تلخی آن گرفته شود.در یک تابه روغن بریزید و وقتی خوب داغ شد بادمجانها را از هر دو طرف در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.در این فاصله سینه مرغ را هم به صورت مکعبی ریز خرد کنید.وقتی بادمجانها سرخ شد آنها را از تابه خارج کنید و در همان ظرف پیازها را تفت بدهید. پیاز که کمی سبک شد فلفل دلمهای نگینی، سیر له شده، گوجه فرنگی ریز شده را در آن بریزید و همه را با هم تفت بدهید. وقتی بوی سرخ شدن مواد بلند شد سینه مرغ را هم که مکعبی خرد کرده بودید به آنها اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود. در این مرحله زردچوبه را هم بزنید تا بوی مرغ گرفته شود. سینه مرغ خیلی زود میپزد پس زمان زیادی لازم ندارید.در همان تابه رب را هم تفت بدهید و وقتی رنگ آن تغییر کرد و بوی خامی رب از بین رفت با بقیه مواد ترکیب کنید و چند دقیقه دیگر هم همه را سرخ کنید. در انتها بادمجانها را هم داخل تابه بریزید و به اندازه نصف استکان آب جوش هم روی تمام مواد ریخته و در تابه را بگذارید تا برای چند دقیقه همه با هم بپزند و طعمها در یکدیگر ادغام شود. برای مزه دار شدن این خوراک از آب لیمو یا آب نارنج استفاده کنید. حتی اگر هیچ کدام را در دسترس نداشتید از آبغوره هم میتوانید کمک بگیرید.نمک و فلفل سیاه بزنید و وقتی به طعم دلخواه رسیدید ظرف را از روی گاز بردارید و به شکل دلخواه سرو کنید.