تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه حل برای جلوگیری از سوختن کباب‌تابه‌ای: نجات از آتش!

کباب تابه‌ای یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در ایران است که خوشمزه بودن آن مرتبط با روش پخت و آماده‌سازی دقیق آن است. اما یکی از مشکلاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید، چسبیدن کباب به تابه و ظرف پختن است. برای جلوگیری از این اتفاق می‌توانید از تفلون و استیل یا ظروف نچسب استفاده کنید و ظرف را به خوبی داغ کنید قبل از ریختن روغن. همچنین، اضافه کردن کمی نمک به روغن و حرکت دادن مواد درون تابه به طور مرتب می‌تواند کمک کننده باشد.

همچنین، مواد آماده شده برای کباب تابه‌ای باید به خوبی ورز داده شود و در صورت لزوم می‌توانید از آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی برای سفت کردن مواد استفاده کنید. همچنین، استفاده از آب پیاز پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد هم می‌تواند به شما کمک کند تا کباب‌تابه‌ای شما به ظرف نچسبد. با رعایت این نکات و ترفندها، می‌توانید از لذت یک کباب تابه‌ای عالی و خوشمزه بهره‌مند شوید.

خراسان نوشت: بعضی مواقع با وجود رعایت کردن تمام نکات، کباب تابه‌ای باز هم به ظرف می‌چسبد. یکی از دلایل اصلی چسبیدن غذای شما به ظرف ممکن است عدم استفاده از ظروف نچسب و تفلون و استیل باشد. برای جلوگیری از چسبیدن کباب‌تابه‌ای به ماهیتابه چند نکته وجود دارد که می‌توان از آن‌ها هنگام پخت تمام غذا‌های سرخ کردنی استفاده کرد. از ظروف نچسب و تفلون و استیل برای پختن غذا استفاده کنید. قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود به طوری که اگر چند قطره آب درون آن ریختید صدای جلز و ولز دهد و به سرعت تبخیر شود.قبل از شروع به سرخ کردن مواد، حتماً روغن داخل ظرف را داغ کنید. قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید. در حین پخت حتما توجه کنید کف ظرف همیشه چرب باشد. هنگام سرخ شدن غذا با قاشق چوبی به طور دایم غذا را درون ماهیتابه جا به جا کنید.دلایل چسبیدن کباب تابه‌ای به ظرفبعضی مواقع با وجود رعایت کردن تمام موارد گفته شده در بخش قبل باز هم کباب تابه‌ای به ظرف می‌چسبد. یکی از نکاتی که در ادامه گفته می‌شود این است که ممکن است دلیل چسبیده شدن غذای شما به ظرف باشد. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. نکته بعدی این است که مواد خود را حتما خوب ورز دهید تا سفت شود. اگر مواد آماده شده برای کباب تابه‌ای شل هستند به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!