تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه‌های خوشمزه و موثر برای فریز کردن روایش: طعم تازه و ماندگاری بالا

ریواس یکی از سبزیجات محبوبی است که به دلیل خواص بیشمار و طعم لذیذش، در فصل بهار بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه حاوی مقادیر زیادی از فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، سدیم و ویتامین‌های آ، ب و سی است. به دلیل محدود بودن فصل رویش ریواس، بهتر است روش‌هایی برای نگهداری آن به صورت طولانی‌مدت به کار برد.

از جمله روش‌های نگهداری می‌توان به تهیه مربا، ترشی و خشک کردن اشاره کرد. همچنین، اگر بخواهیم از ریواس به صورت تازه استفاده کنیم، می‌توانیم آن‌ها را فریز کنیم. برای فریز کردن ریواس، ابتدا برگ‌ها و ساقه‌های پلاسیده را جدا کرده و برگ‌ها را کوتاه کنید. سپس برگ‌ها را شویید و خشک کنید، پوست روی آن را گرفته و آن‌ها را بصورت خرد شده درون ظرف فریزر بگذارید.

این تنها یکی از روش‌های فریز کردن ریواس است، شما هم می‌توانید از روش بلانچ استفاده کنید. تا زمانی که روشی که برای خودتان مناسب است انتخاب کنید، ریواس‌هایتان را در بهترین حالت نگهدارید.

ریواس یکی از سبزیجات بسیار محبوب است که علاوه بر طعم لذیذش خواص بیشماری نیز دارد. این گیاه که تنها در فصل بهار می‌روید سرشار از فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، سدیم و انواع ویتامین‌های آ، ب و سی است. فصل محدود رویش ریواس باعث می‌شود که تنها در فصل بهار بتوانیم از خواص بیشمار آن بهره مند شویم با این حال روش هایی برای نگهداری طولانی مدت این گیاه وجود دارد. درست کردن مربا، ترشی و یا خشک کردن از جمله این روش‌هاست. با این حال اگر بخواهیم آن را به شکل تازه‌تری مصرف کنیم بهتر است آن را فریز کنیم. در این قسمت از تک فانبلاگ با نحوه صحیح فریز کردن ریواس همراه شما هستیم.مرحله اول: جدا کردن برگ‌ها و ساقه‌های پلاسیدهقبل از هرچیز باید ریواس‌ها را تمیز کنیم و برگ‌های خشک، خراب یا پلاسیده شده و همینطور ساقه‌هایی که دیگر قابل استفاده نیستند را دور بریزیم.مرحله دوم: کوتاه کردن برگ هاسرعت فساد برگ‌ها بسیار بالاست بنابراین بهتر است برگ‌های ریواس را نیز کوتاه کنیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت ریواس خانگیمرحله سوم: شستن و خشک کردنبعد از آنکه کار جداساز قسمت‌های غیر قابل استفاده را انجام دادیم باید به خوبی ساقه‌ها را بشوییم و بعد از آن کاملا خشک کنیم.مرحله سوم: پوست گرفتن وخرد کردنبعد از اینکه ریواس‌ها خشک شد پوست روی آن را گرفته و به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم تا حجم کمتری درون فریزر را اشغال کند. مرحله چهارم: فریز کردن به روش خاماگر تمایل دارید ریواس را به صورت خام فریز کنید ریواس های خرد شده را درون موشما فریزر یا ظرف مخصوص نگهداری مواد غذایی در فریزر بریزید.نکته: دقت کنید به هیچ وجه ریواس‌ها را روی هم فشار ندهید و کل موشما یا ظرف را پر نکنید. این کار باعث له شدن ریواس ها و خارج شدن آب میان بافتی آن شده و از کیفیت آن کم می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای ریواس خانگیمرحله پنجم: فریز کردن به روش بلانچاگر هم دوست دارید می‌توانید به روش بلانچ ریواس‌ها را فریز کنید. در این روش بعد از شستن و خشک کردن و گرفتن پوست ریواس آن‌ها را خرد می‌کنیم سپس به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش ریخته و آبکش می‌کنیم . بلافاصله ریواس‌ها را درون ظرف پر از یخ می‌ریزیم و بعد از دو الی سه دقیقه بعد آبکش می‌کنیم. سپس اجازه می دهیم تا خشک شود و بعد درون ظرف شیشه ای ریخته و داخل فریزر قرار می دهیم.در این قسمت از تک فانبلاگ با نحوه صحیح فریز کردن ریواس آشنا شدیم. اگر شما هم تجربه دیگری از نحوه فریز کردن ریواس دارید با ما در میان بگذارید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!