نشانههای واضح خونریزی در دستگاه گوارش کودکان
خونریزی در دستگاه گوارش از مسائلی است که میتواند در کودکان نیز رخ دهد و نیازمند توجه ویژه ای باشد. این وضعیت میتواند به شکل استفراغ خونی یا دفع مدفوع سیاه بروز کند که علائمی از خونریزی در دستگاه گوارش باشد.
باید توجه داشت که دستگاه گوارش کودکان تشکیل شده از دو قسمت فوقانی و تحتانی است و خونریزی ممکن است در هر دو قسمت این دستگاه رخ دهد. علل خونریزی میتواند شامل عق زدن، زخم معده، مصرف بی رویه بروفن، اسهال خونی و یبوست باشد.
بنا به گفته دکتر عقیل میری، والدین باید هرگاه مشاهده خونریزی در دستگاه گوارش کودکان خود را لاحظ کردند، فورا به اورژانس کودکان مراجعه کنند. از اهمیت و اهمیت بی نظیری برخوردار است که در این موارد توسط پزشکان متخصص تشخیص و درمان صحیح اعمال شود.
عصرایران نوشت: خونریزی در دستگاه گوارش تنها مخصوص بالغین نیست بلکه در کودکان هم اتفاق میافتد با این تفاوت که با توجه به شرایط کودکان باید توجه ویژهای به این مسئله داشته باشیم.عضو هئیت علمی گروه کودکان و رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر(ع) گفت؛ استفراغ خونی و دفع مدفوع سیاه یکی از شکایات مهم در میان شیرخواران و کودکان است که میتواند علائم خونریزی در دستگاه گوارش باشد.دکتر عقیل میری در گفت وگو با ایسنا، افزود: خونریزی در دستگاه گوارش تنها مخصوص بالغین نیست بلکه در کودکان هم اتفاق می افتد با این تفاوت که با توجه به شرایط کودکان باید توجه ویژه ای به این مسئله داشته باشیم.وی ادامه داد؛ دستگاه گوارش انسان از دو قسمت فوقانی (دهان،مری،معده) و تحتانی ( روده باریک،روده بزرگ) تشکیل می شود.رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر(ع) عنوان کرد: خونریزی های فوقانی بیشتر در نتیجه عق زدن و استفراغ های مکرر ،زخم معده و مصرف بی رویه بروفن است.وی گفت: خونریزی های تحتانی از فوقانی شیوع بیشتری دارد و شایعترین علت دفع خون از قسمتهای تحتانی شامل اسهال خونی ، یبوست و شقاق است.دکتر میری افزود: والدین باید در نظر داشته باشند که در صورت مشاهده هر نوع خونریزی گوارشی باید فورا به اورژانس کودکان مراجعه کنند.راضیه میرزاحیدری