راز تهیه کباب گوشت عالی با استفاده از ریواس در فر یا هواپز
کباب یکی از غذاهای محبوب و لذیذی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. در این بخش، آموزش تهیه کباب گوشت با ریواس به شما آموزش داده شد. ریواس گیاهی با خصوصیات فوقالعادهای است که برای طعمدهی به کباب استفاده میشود. آن را میتوانید به عنوان یک انواع چاشنیهای جدید برای طعمدهی به غذاها تجربه کنید.
طرز تهیه این کباب نیز بسیار ساده و آسان است. ابتدا گوشت را با مواد طعمدهنده مرقوق کرده و سپس در فویل آلومینیومی قرار داده و پخت میشود. در انتها کباب نرم و خوشمزه آماده سرو شدن است.
در نهایت، میتوانید این کباب را با نان یا کته ساده همراه کرده و سرو کنید. این غذا با دستور آموزش داده شده باعث خوشمزگی و لذت بردن از میز طعمدار شما خواهد شد. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید و سودمند بوده باشد و با لذت آشپزی کرده و در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
کباب، جز یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که به روشهای بسیار مختلفی تهیه میشود. ریواس گیاهی کوهی با خاصیت بسیار زیاد و شگفتانگیزی است که در تهیه این کباب برای طعمدار کردن گوشت از آن استفاده میشود. ریواس طعم و مزه خوبی به کباب شما میدهد، اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن این کباب غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کباب گوشت با ریواس را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر نکاتی که در تهیه این کباب باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه کباب گوشت با ریواسمدت زمان آماده سازی و تهیه این کباب ۹۰-۱۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کباب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کباب ریواس:گوشت فیله گوساله ۳۵۰ گرمریواس۱ ساقهانبه ¼ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهآویشن یک قاشق غذاخوریروغن زیتون ۱ قاشق غذاخوریسس باربیکیوبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی انبه و ریواسریواس را بشویید و پوست بگیرید. ساقه آن را به ابعاد ۲-۳ سانتی متری برش زنید.در همین مرحله انبه را نیز با پشت قاشق فشرده و پوره کنید.مرحله دوم: آماده سازی گوشتفیله گوساله را بشویید و با کمک دستمال تمیز آشپزخانه ای آن را خشک کنید. گوشت را به صورت نواری به ابعاد یکسانی برش زنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب ژاپنی با فیله گوسفندیمرحله سوم: طعم دار کردن گوشتفیلههای نواری برش زده را درون ظرف مناسبی قرار دهید.نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن زنید.فلفل سیاه طعم بسیار خوبی به فیله گوساله میدهد.روغن زیتون و پوره انبه را نیز در همین مرحله به گوشت اضافه کنید و به خوبی گوشت را ماساژ دهید تا تمام قسمتهای آن به مواد مرینیت آغشته شود.حال روی گوشت را بپوشانید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله چهارم: آماده سازی فرفر برقی یا گازیتان را روشن کنید و زمان دهید تا فر کمی گرم شود.این کباب را در هواپز یا توستر نیز میتوانید به همین روش تهیه کنید.مرحله پنجم: پخت کبابتکهای فویل آلومینیومی تهیه کنید و گوشتهای طعم دار شده را روی آن قرار دهید.تکههای ریواس را روی گوشت بریزید و فویل را بپیچید.فویل حاوی کباب را روی سینی فر گذارید و سینی را در فر قرار دهید.دمای پخت در فر برقی ۱۸۰-۱۹۰ درجه به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه گوشت را بپزید.پس از گذشت زمان اعلام شده گوشت را از فر خارج کنید.فویل را باز کنید و مقداری سس باربیکیو به گوشت زنید.کمی گوشتها را زیر و رو کنید و مجدد فویل را ببندید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ایکباب را به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.پس از پخت میزان نرم بودن گوشت را بررسی کنید و در صورت پخته شدن کباب را در ظرف سرو بریزید.کباب گوشت با ریواس جذاب و فوقالعاده خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.آن را با انواع نان به همراه سس باربیکیو یا در کنار مقداری کته ساده میتوانید میل کنید.برخی تمام مواد فوق در این آموزش را با کمک میکسر یا چرخ گوشت خرد و پوره می کنند. در نهایت مانند کباب کوبیده این کباب جذاب را تهیه می کنند.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل فوق این کباب جذاب و متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.