سالاد مخصوص با حبوبات و سبزیجات: یک ترکیب لذیذ از طعم ها و مواد غذایی مناسب برای لذت بردن
سالاد سبز یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین انواع سالادهای گیاهی است. این سالاد از ترکیب نخود، خیار، گوجه، کرفس، پیازچه، جعفری و زیتون تهیه میشود و با سسهای مخصوص مزه و طعمی بینظیر به غذاها اضافه میکند. سالادها از زمانهای قدیم مورد توجه و علاقه بودهاند و همواره جزء منوهای مورد پسند افراد بودهاند. سالاد سبز به دلیل داشتن موادی مانند نخود و سبزیجات، غنی از پروتئین است و برای رژیمهای غذایی یا ورزشکاران مناسب است. مزهای خوشمزه و پرخاصیت دارد که هرکسی را میطرفاند. اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و سرشار از مواد مغذی هستید، سالاد سبز یک انتخاب عالی است. میتوانید این سالاد را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذت ببرید. از طریق روغن زیتون و انواع سبزیجات مانند خیار، گوجه، کرفس، زیتون و جعفری، میتوانید این سالاد را درست کرده و از آن به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی لذت ببرید. نکات مهمی نیز وجود دارد که باید در خرید و استفاده از روغن زیتون مهم بشناسید تا از کیفیت خوب و اصلی آن مطمئن شوید. با توجه به خواص سلامتی و طعم فوقالعاده روغن زیتون، استفاده از آن برای تهیه سالاد سبز یا دیگر غذاها یک انتخاب مناسب و سالم است. اما حتما باید مواد مرغوب و خالص را انتخاب کرده و از ترکیبات بهینه برای سالاد خود استفاده کنید. یادگیری تهیه سالاد سبز و به دست آوردن طعم منحصر به فرد آن، تجربهای لذت بخش و ارزشمند خواهد بود.
فرارو نوشت: سالاد سبز یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب نخود با سبزیجاتی مانند خیار، گوجه، کرفس، پیازچه و جعفری تهیه میشود و بسیار پرخاصیت است. سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمهای، مرغ، قارچ و… تهیه میشوند و هرکدام سسهای مخصوص به خود را دارند. سالاد سبز یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب حبوباتی مانند نخود و سبزیجاتی مانند کرفس، جعفری، پیازچه، گوجه، خیار و زیتون تهیه میشود و به دلیل داشتن این مواد سرشار از پروتئین است. اگر رژیم غذایی دارید یا ورزشکار هستید، پیشنهاد ما به شما همین سالاد سبز خوشمزه و پرخاصیت است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سالاد خوشمزه همراه ما باشید.مواد لازمنخود پخته: ۱ پیمانهخیار: ۲ عددگوجه گیلاسی: ۱۰ عددساقه کرفس: ۱ عددزیتون بدون هسته: نصف پیمانهجعفری تازه: ۵ شاخهپیازچه: ۳ عددفلفل قرمز تند: ۱ عددآب لیموی تازه: به میزان دلخواهآبغوره: ۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازمروغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیهبرای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا خیارها را پوست و خرد کنید. گوجه گیلاسی، زیتون بدون هسته، ساقه کرفس و پیازچه را هم خرد کنید. مواد خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس جعفری خرد شده و فلفل قرمز خرد شده را هم به مواد بالا اضافه کنید. داخل یک ماهی تابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. حالا نخود پخته را داخل ماهی تابه بریزید و روی آن مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید و نخود را به مدت ۵ دقیقه با حرارت کم تفت بدهید. در آخر نخود تفت داده را به مواد سالاد اضافه کنید. حالا آب لیمو ترش، آبغوره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد سالاد اضافه کنید و سالاد را خوب هم بزنید تا مزهها با هم مخلوط شوند. بهتر است سالاد را قبل از سرو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس میل کنید. نوش جان.نکات مهم۱ ـ زیتون یکی از خوشمزهترین و مفیدترین خوردنیهای همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر میکند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ میتواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی دردها در مفاصل میشود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که میتواند از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریدهاید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟همه انواع زیتونها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آنها با آب است؛ یعنی اینکه زیتونها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتونها از بین رفت، دوباره آنها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتونها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.۲ ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژهای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغنهای معمولی مخلوط میشود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه دادهاند:ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه میافتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمیکند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا بهراحتی میتوان در آن تقلب کرد.راضیه میرزاحیدری