نکته: اگر افزودن ترغیبآمیز تحت نظر است، میتوانید از جملاتی مانند “از دست ندهید!” یا “باورتان نمیشود!” استفاده کنید.
سالادها همیشه یکی از محبوبترین غذاها در هر مناسبتی هستند. آنها معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی از آنها به دلیل داشتن مواد مغذی و خوشمزهای میتوانند به تنهایی نیز غذای اصلی را تشکیل دهند. سالاد فیله مرغ سوخاری یکی از انواع سالادهای خوشمزه است که مزهداری و شافعی آن بسیار جذاب است. این سالاد معمولا در رستورانها سرو میشود و با داشتن سس رنچ، طعم فوقالعادهای به آن بخشیده میشود. مواد اصلی در تهیه این سالاد شامل کاهو، کلم، خیار، هویج، ذرت، پنیر پارمزان و فیله مرغ میشوند. نکات مهمی که باید در نظر گرفت شامل از بین بردن بوی کلم با آب یخ، استفاده از ذرت خوشمزه و تشخیص روغن زیتون اصل در تهیه سالاد میباشد. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را در خانه تهیه کنید، میتوانید از روش ارائه شده در مقاله برای تهیه و لذت بردن از این غذای خوشمزه استفاده کنید.
فراروـ سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر میشوید که جا برای غذا نمیماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالادها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمهای، مرغ، قارچ و… تهیه میشوند و هرکدام سسهای مخصوص به خود را دارند. سالاد فیله مرغ سوخاری یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مدرن است که معمولا در رستورانها سرو میشود و به دلیل داشتن مرغ سوخاری یک پیش غذای قوی و کامل است. این سالاد با داشتن سس رنچ طعم فوقالعادهای دارد که پیشنهاد میکنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
کاهو پیچ کوچک: ۱ عددکلم سفید و بنفش: از هر کدام یک چهارم یک کلم کاملخیار: ۲ عددهویج: ۱ عددذرت: نصف لیوانپنیر پارمزان: به میزان دلخواهمواد لازم برای سس رنچماست یونانی یا هم زده: ۵ قاشق غذاخوریسس مایونز: ۲ قاشق غذاخوریسس خردل: ۱ قاشق غذاخوریآب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوریروغن زیتون: ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل و آویشن: به میزان لازممواد لازم برای فیله سوخاریفیله مرغ: ۲ عددآرد گندم: ۵ قاشق غذاخوریتخم مرغ: ۱ عددآرد سوخاری: ۵ قاشق غذاخورینمک، پودر سیر و فلفل: به میزان لازمروغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا فیلههای مرغ را به صورت نواری برش بزنید، سپس با نمک، پودر سیر و فلفل سیاه ماساژ بدهید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا مزهدار شود. بعد از این مدت زمان آرد گندم، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و هم بزنید. آرد سوخاری را هم داخل یک کاسه دیگر بریزید. فیله مرغ مزهدار شده را ابتدا داخل آرد گندم بغلتانید، سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتانید و درنهایت داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید. فیلههای مرغ سرخ شده را کنار بگذارید.
برای درست کردن سالاد ابتدا کاهو را خرد کنید و داخل ظرف سرو سالاد بریزید، سپس کلم سفید و کلم بنفش را هم خرد کنید و به ترتیب روی کاهوی خرد شده بریزید. هویج و خیار را پوست کنید و به صورت رشتهای یا خلالی خرد کنید و همراه با ذرت روی لایه کلم بریزید. برای درست کردن سس سالاد هم ماست یونانی، سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل سیاه، آویشن، روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و در آخر فیلههای مرغ سرخ شده را روی سالاد بچینید. اگر دوست دارید میتوانید مقداری پنیر پارمسان هم به دلخواه روی سالاد بپاشید، نوش جان.
نکات مهم۱ ـ بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهمترین نکته در مورد تهیه غذا یا سالادی که با کلم برگ است، از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلمها را خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود. با این ترفند بوی بد کلم از بین میرود و درنهایت سالاد یا غذایی خوشطعم و خوشعطر خواهید داشت.
۲ ـ ذرت یکی از دانههای خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشیها استفاده میشود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطیهای کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیمپز از فروشگاههای سبزیجات تهیه میکنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده میکنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلالهای معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازههای ترهبار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانههای درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانههای این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمیشوند.
۳ ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژهای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغنهای معمولی مخلوط میشود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه دادهاند:ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه میافتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمیکند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا بهراحتی میتوان در آن تقلب کرد.