تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سریع و خوشمزه: آموزش تهیه سالاد باقلا

سبزیجات مختلفی مانند ذرت و فلفل دلمه‌ای رنگی را می‌توانید به سالاد باقلا خود اضافه کنید تا طعم و ظاهر زیبایی به آن بدهید. همچنین می‌توانید از پنیرهای مختلفی نیز برای تهیه این سالاد استفاده کنید. اما برای افرادی که کم‌خونی دارند، زیاده‌روی در مصرف باقلا توصیه نمی‌شود و باید حتما قبل از مصرف باقلا با پزشک مشورت کنند. همچنین افرادی که حساسیت به باقلا دارند یا به بیماری فاویسم عادت داشته‌اند نباید این محصول را مصرف کنند. همچنین خانم‌های باردار هم باید از مصرف باقلا پرهیز کنند. سالاد باقلا یک گزینه خوشمزه و سالم برای وعده‌های غذایی شما است که با ترکیب مواد مختلف می‌توانید آن را تنوع بخشید و طعم آن را بهبود دهید. امیدوارم این توضیحات مفید واقع گردد و شما بتوانید از آشپزی لذت ببرید و غذاهای خوشمزه و سالم برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید.

باقلا، باقالی، لوبیای شاخه‌ای یا سویایی سبز این نوبرانه بهاری علاوه بر فواید و خواصی مفیدش کاربردهای زیادی نیز در آشپزی دارد. سالاد باقلا، یکی از انواع سالادهای بسیار جذاب و متفاوتی است که با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه می‌شود، این سالاد یک سالاد رژیمی است. سالاد باقلا با مواد اولیه متنوع و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌ تهیه سالاد باقلا را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این سالاد باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه سالاد باقلاباقلا تمیز شده۲ پیمانهشوید۳ قاشق غذاخوریسیر ۳ حبهروغن زیتون ۱ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی ۳ عددزیتون ۳ قاشق غذاخورینمک‌ و‌ فلفل سیاه به مقدار دلخواهپنیر فتا ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه سالاد باقلامدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این سالاد ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این سالاد را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی آسان قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی باقلاپوسته اولیه باقلا را باز کنید و‌ دانه‌های باقلا را از غلاف آن خارج کنید.همه باقلا را به همین ترتیب پوست بگیرید و‌‌ درون ظرف مناسبی بریزید.مقداری نمک به باقلا بزنید و باقلا را زیرورو کنید.۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا باقلاها آب بیندازند.حال با کمک چاقو شکافی در قسمت انتهای پوست باقلا ایجاد کنید و با فشار دست باقلا را از پوسته نازکش خارج کنید.نمک باعث خارج شدن بخشی از آب باقلا می‌شود که در نهایت راحت‌تر بتوانید پوسته نازک باقلا را جدا کنید.همه باقلا‌ها را به همین ترتیب پوست بگیرید و درون ظرف مناسبی بریزید.باقلاهای پوست گرفته شده را با مقداری آب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.مرحله دوم: پخت باقلاباقلاها را درون قابلمه مناسبی بریزید.مقداری آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت گذارید.۲۰-۲۵ دقیقه زمان دهید تا باقلا با حرارت متوسط بپزد و به خوبی نرم شود.باقلا‌های پخته شده را درون ظرف مناسبی بریزید.مرحله سوم: آماده سازی سیردر این بازه زمانی به سراغ سیر روید.سیرها را بشویید و پوست بگیرید.با کمک سیر له کن آن‌ها را پوره و له کنید.کمی روغن زیتون درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.پوره سیر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.بیشتر بخوانبد: طرز تهیه باقلا وابیج (خشکابیج) خوشمزهمرحله چهارم: آماده‌سازی گوجه فرنگیوجه فرنگی‌ها را بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید.گوجه فرنگی‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوجه فرنگی‌ها تغییر رنگ دهند.مرحله پنجم: افزودن پنیر و ادویه‌هاپنیر را به ابعاد کوچک‌تری برش زنید و به محتوای درون تابه اضافه کنید.مقداری نمک و‌ فلفل سیاه به مواد درون تابه بیفزایید (میزان نمک پنیر و زیتون را در نظر داشته باشید)۱-۲ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید تا طعم و مزه‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزهمرحله ششم: ترکیب همه مواد سالادمحتوای درون تابه را به باقلا‌های پخته شده اضافه کنید.زیتون‌ها را برش بزنید و به مواد سالاد بیفزایید. شوید خرد شده را نیز به محتوای سالادتان بیفزایید.همه مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.سالاد باقلا جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.آن را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با مقداری آب لیمو یا سرکه میل کنید.در سالاد باقلا از چه ترکیبات دیگری می‌توان استفاده کرد؟شما از هر نوع سبزیجات مورد علاقه‌تان در ترکیب این سالاد می‌توانید استفاده کنید.دانه‌های ذرت، فلفل دلمه‌ای‌ رنگی، فلفل چیلی، کاهو، کلم، خیار سبز و گوجه گیلاسی طعم خوبی به سالاد شما می‌دهند.در تهیه این سالاد از سایر پنیرها نیز می‌توانید استفاده کنید.چه کسانی باید از خوردن باقلا بپرهیزند؟باقالی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است؛ اما زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند موجب بروز مشکلاتی برای شما شود.زیاده روی در مصرف باقلا برای کسانی که کم‌خونی دارند توصیه نمی‌شود. دانه‌های باقلا موجب سفید شدن گلبول‌های قرمز خون می‌شود که در صورت عدم تزریق خون ممکن است افراد جان خود را از دست بدهند.برخی به باقلا حساسیت دارند که باید برای مصرف مقدار کم آن نیز حتما با پزشک معالج خود مشورت کنند.از دیگر عوارض باقلا بیماری فاویسم است. این افراد حتی ممکن است در اثر بوییدن باقلا دچار مشکل شوند.مصرف باقلا به خانم‌های باردار نیز توصیه نمی‌شود.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این سالاد خوشمزه بهاری را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!