تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شگفتی‌های هواپز: آلبالوی خشک، رنگارنگ و سالم!

آلبالوی خشک یکی از خوراکی‌هایی است که بسیاری از ما دوست داریم. اما ممکن است هنگام خرید آن مواجه به مشکلاتی مانند کثیفی، خرابی‌ها یا آلبالوهای کرم دار شویم که می‌تواند احساس ناخوشایندی برای ما به وجود آورد. به همین دلیل، بهتر است خودمان آلبالوی خشک را درست کنیم.

برای این کار، مواد لازم چند دانه آلبالو و مقداری نمک است. ابتدا آلبالوها را شسته و از چوب انتهایی آن‌ها جدا کرده و به هواپز بریزید. سپس روی آن‌ها نمک بپاشید و دستگاه را بر روی 110 درجه قرار دهید. بعد از 60 دقیقه، آلبالوهای خشک و خوشرنگ شما آماده خوردن خواهند بود.

این روش علاوه بر ساده بودن، نیز افزایش خوراکی خود در خانه و سالم بودن آن را تضمین می‌کند. بنابراین، از این روش استفاده کنید و از آلبالوی خشک خود لذت ببرید. با این کار، هم به هزینه صرفه‌جویی می‌کنید و هم اطمینان دارید که آلبالوی خوراکی‌تان از هر نظر بهترین است.

تک فان- «خودت درست کن! ارزون‌تر، سالم‌تر، تمیزتر!»آلبالوی خشک از خوراکی‌هایی است که تقریبا همه آن را دوست دارند. وقتی در دسترس باشد تا به خودتان بیایید می‌بینید کاسه کاسه، مشت مشت خورده‌اید و متوجه هم نشده‌اید! خوش خوراک است و خوشمزه! از خاصیت و فوایدش هم که نگویم برایتان!به گزارش تک فان، همین آلبالوی جذاب بعضی وقت‌ها ممکن است حال شما را هم بگیرد! مواقعی که آن را آماده تهیه می‌کنید و هنگام خوردن متوجه کثیفی یا پر از گرد و خاک بودن آن می‌شوید، شست و شوی آن سخت می‌شود یا اینکه با کمی دقت می‌بینید آلبالوهای کرم دار و خراب را برای شما خشک کرده‌اند و شما هم با پرداخت هزینه آن را خریده‌اید ولی باب دلتان نیست! باب دل چه کسی است؟!برای اینکه بتوانید از این خوراکی لذیذ استفاده کنید بد نیست خودتان آن را آماده کنید. روش‌های مختلفی برای خشک کردن آلبالو وجود دارد اما اگر در منزل سرخ کن بدون روغن یا همان هواپز را دارید حتما به این شیوه درست کنید تا ببینید آلبالوی خشک واقعی و تمیز و سالم یعنی چه!مواد لازم:آلبالو به میزان لازمنمک به مقدار دلخواه!طرز تهیه:آلبالوها را پاک کنید و چوب انتهایی آنها را جدا کرده و خوب بشویید. اجازه بدهید در آبکش بمانند و استراحت کنند تا آب آنها به طور کلی خارج شود.آلبالوها را داخل هواپز بریزید و به آنها نمک بزنید و خوب داخل ظرف هواپز پخش کنید.دستگاه را روی 110 درجه قرار بدهید و 60 دقیقه زمان برایش تنظیم کنید و به سراغ بقیه کارهایتان بروید! بعد از طی یک ساعت آلبالوی خشک و خوشرنگ و بی نهایت خوشمزه شما حاضر خواهد بود.با همین روش می‌توانید تابستان کلی آلبالو خشک کنید تا در بقیه فصل‌ها در دسترس داشته باشید و نوش جان بفرمایید. از وسایلتان در منزل به خوبی استفاده کنید، رمز آن هم آگاهی است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!