تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شگفتی‌های جهان: مردی که ارتفاعش ۶۰ سانتیمتر است و تنها ۷ کیلو وزن دارد!

این مرد ۲۵ ساله هندی با ابعاد بسیار کوچک بر اثر یک بیماری نادر از پنج سالگی دچار توقف رشد شده است و در حال حاضر با قد ۶۰.۹۶ سانتیمتر و وزن ۷ کیلوگرم زندگی می‌کند. او تنها عضو خانواده‌اش است که با این مشکل رو به رو شده و مادرش باید او را با خود به هرکجایی که برود، همراهی کند.
مادر این مرد می‌گوید که پس از توقف رشد پسرش را به پزشک بردند و تشخیص بیماری تیروئید دریافت کردند که باعث توقف رشد او شده است. با اینحال، مادر بیماری او را به درمان‌های لازم می‌کشاند، اما توانایی مالی برای انجام درمان‌های مورد نیاز را ندارد.
این مرد ارتباطی با مرد نپالی کوتاه‌ترین نوجوان جهان که در سال ۲۰۱۵ درگذشت، داشته و به دلیل بیماری تیروئید از رشد متوقف شده است. کوتاه‌ترین مرد جهان تا کنون ۵۴.۶۱ سانتیمتر قد داشته است. در کل، کوتولگی یک وضعیت پزشکی است که باعث کوتاهی قد شخص می‌شود و می‌تواند به عوامل ژنتیکی، هورمونی یا شرایط پزشکی برگرفته باشد.افراد مبتلا به این وضعیت ممکن است با چالش‌های فیزیکی مواجه شوند، اما می‌توانند زندگی معمولی و پر از آرزوها را تجربه کنند.


یک مرد ۲۵ ساله هندی که به خاطر یک بیماری نادر از پنج سالگی دیگر رشد نکرده، تنها ۶۰.۹۶ سانتیمتر قد و ۷ کیلوگرم وزن دارد و اکنون مادرش باید او را با خود به این طرف و آن طرف ببرد.
به گزارش روزیاتو، راوی کومار اهل جانسی در شمال ایالت اوتار پرادش هند تنها عضو خانواده‌اش است که به عدم رشد دچار است.
با ۶۰ سانتیمتر قد و تنها ۷ کیلوگرم وزن گمان می‌رود که او یکی از کوچک‌ترین بزرگسالان هند باشد.

پسر ۷۳ سانتی نپالی، کوتاه قدترین نوجوان جهان شد
خانواده‌اش می‌گویند پس از متوقف شدن رشد او در پنج سالگی، راوی را نزد پزشک بردند.
مادرش که او را با خود حمل می‌کند می‌گوید که یک بیماری تیروئیدی باعث توقف رشد او شده است. او گفت: «او را نزد پزشکان زیادی بردیم و گفتند که به بیماری تیروئید مبتلاست. درمان آن ممکن است، اما ما پول کافی برای این کار را نداریم.»

کوتاه‌ترین مردی که در رکورد‌های جهانی گینس ثبت شده چاندرا بهادر دانگی از نپال بود که تنها ۵۴.۶۱ سانتیمتر قد داشت و در سال ۲۰۱۵ از دنیا رفت.
کوتاه‌قدی یا کوتولگی یک وضعیت پزشکی است که با قدی که به‌طور قابل توجهی کوتاه‌تر از میزان متوسط باشد شناخته می‌شود.

این پدیده عموماً به دلیل عوامل ژنتیکی، عدم تعادل هورمونی یا شرایط پزشکی که بر رشد استخوان تاثیر می‌گذارند ایجاد می‌شود.
در حالی که افراد مبتلا به کوتولگی ممکن است با چالش‌های فیزیکی روبرو شوند، اما می‌توانند با همان طیف از توانایی‌ها و آرزو‌هایی که افراد با قد متوسط دارند، زندگی کاملی داشته باشند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!