روند تهیه چیپس سرکه نمکی: از تهیه مواد تا لذت بردن از طعمشان، مرحله به مرحله
چیپس یکی از تنقلات محبوبی است که همه از آن لذت میبرند. اما چیپس خانگی دارای کیفیت بیشتری نسبت به چیپس بازاری است، زیرا از سیب زمینیهای با کیفیت و بدون مواد افزودنی نگهدارنده تهیه میشود. چیپس سرکه نمکی یکی از طعمهای محبوب است که میتوانید با استفاده از زنجیره مراحلی که در مقاله ذکر شده، آن را در خانه تهیه کنید.
برای تهیه چیپس خانگی سرکه نمکی ابتدا سیبزمینیها را خرد کرده و در مخلوطی از سرکه، نمک و بیکینگ پودر به خوبی مخلوط کنید. سپس سیبزمینیها را در این ترکیب به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بریزید تا به خوبی طعم بگیرند. سپس آنها را خشک کرده و در روغن سرخ کردنی سرخ کنید. در نهایت، آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها را جذب کند.
با رعایت نکات تهیه و پخت چیپس، میتوانید چیپس خانگی سرکه نمکی خوشمزه و خوشطعمی را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید. امیدوارم این آموزش به شما کمک کند تا یک تنقلات خانگی و خوشمزه داشته باشید.
چیپس، یکی از تنقلات پرطرفداری است که از گذشته تا به حال مورد استقبال همه قرار گرفته است. چیپسهای خانگی از لحاظ کیفیت با چیپسهای بازاری قابل مقایسه نیستند. در روش خانگی تهیه چیپس از مرغوبترین و با کیفیت ترین سیبزمینیها استفاده میشود. در آن خبری از مواد نگهدارنده یا مواد افزودنی مضر نیست. چیپس سرکه نمکی یکی از طعم های بسیار محبوب و پرطرفداری است که به راحتی میتوانید آن را در خانه با سادهترین ابزار و وسایل تهیه کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کاملترین و سادهترین روش تهیه چیپس خانگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این چیپس باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه چیپس سرکه نمکیسیب زمینی ۵-۶ عددسرکه ½ پیمانهنمک ۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوریآب سرد ۱ پیمانهیخ ۱ پیمانهروغن سرخ کردنی به مقدار لازمطرز تهیه چیپس سرکه نمکیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این چیپس ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این چیپس را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این چیپس در دسته بندی متوسط است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس خرمالو سالم و خوشمزهمرحله اول: آماده سازی سیب زمینیسیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید.با کمک رنده آلمانی یا پوست گیر سیبزمینیها را برش بزنید.سیب زمینی های خرد شده را درون کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد ۲-۳ بار بشویید تا به خوبی نشاستههای آن گرفته شود و در زمان سرخ کردن سیب زمینیها به هم نچسبند.مرحله دوم: ترکیب مواد طعم دهنده سیب زمینیسرکه، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.به آن آب سرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم زنید.ترکیب فوق را روی سیب زمینیها بریزید و تکههای یخ را هم در همین مرحله به کاسه اضافه کنید.سیب زمینی ها را چند بار در آب بالا و پایین کنید تا به خوبی طعم دار شوند.۱۵-۲۰ دقیقه ای زمان دهید تا سیب زمینی ها در ترکیب فوق بمانند.مرحله سوم: خشک کردن سیب زمینی هاسیب زمینی ها را در آبکش بریزید و کمی زمان دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.سپس آنها را روی دستمال نخی آشپزخانهای پهن کنید و زمان دهید تا کاملا رطوبتشان گرفته شود.پیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس میوهمرحله چهارم: سرخ کردن سیب زمینیقابلمه یا تابه مناسبی را روی حرارت گذارید.در آن روغن سرخ کردنی بریزید و منتظر بمانید تا روغن به خوبی گرم شود.سیب زمینی ها را درون روغن داغ قرار دهید و چند دقیقه ای زمان دهید تا سیب زمینی ها سرخ و طلایی شوند.پس از سرخ کردن سیب زمینیها آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و سیب زمینی هایتان ترد و خشک شوند.چیپس سیب زمینی سرکه نمکی خانگی شما آماده سرو و نوش جان کردن است.آن را در ظرف سرو بریزید و با انواع سس میل کنید.چرا چیپس خانگی من ترد و خشک نمیشود؟برای داشتن یک چیپس خانگی ترد و خشک باید به چند نکته توجه ویژهای داشته باشید.حتما سیب زمینی را با رندههای مخصوص رنده کنید تا ورقههای سیب زمینی به قدر کافی نازک شوند.پس از سرخ کردن سیبزمینیها حتما روغن اضافی آنها را با کمک دستمال جاذب بگیرید.کمی در دمای محیط به آنها زمان دهید تا کاملا خشک و ترد شوند.از روی هم ریختن و تلنبار کردن سیب زمینی های سرخ شده روی هم اجتناب کنید؛ زیرا گرمایی سیب زمینی موجب نرم و له شدن سیب زمینی های زیرین میشود.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این چیپس های سرکه نمکی ترد و خوشمزه را به صورت خانگی تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.