آبجوشان بهترین لواشکباب رو برای مهمانانت درست کنید! همه به دستور شما عمل خواهند کرد!
لَوه کباب یکی از غذاهای خوشمزه و ارزشمندی است که از سرزمین شمال کشورمان به ما رسیده است، اما متاسفانه هنوز آنقدر شناخته نشده است که بتوانیم همیشه از آن بهره ببریم. این غذا با استفاده از گوشت گوسفندی و پیاز به همراه زعفران، آلو و زرشک تهیه میشود و طعمی بینظیر و یکتا به آن میبخشد. برای پخت این غذا نکاتی وجود دارد که باید رعایت شوند؛ مثل میزان پخت گوشت که بسته به نوع گوشت و سن آن میتواند متفاوت باشد، و همچنین استفاده از حرارت مناسب و عدم زیادهرفتن در پخت غذا. همچنین میتوانید برای صرف زمان کمتر، گوشتها را در زودپز پخته و سپس مراحل دیگر را انجام دهید. لَوه کباب یکی از پیچیدهترین غذاها نیست و میتوانید با دستورالعملهای مناسب، یک غذای فوقالعاده و لذیذ در حداقل زمان آماده کنید که مهمانان شما از آن لذت ببرند.
تک فان- «مهمون داری؟ خب اینو بپز بذار یه شب یا روز رویایی داشته باشن!»لَوه کباب یکی از غذاهای اصیل شمالی است که هنوز آن طور که باید و شاید در دستورهای غذایی ما جا نگرفته است. لَوه در شمال کشور به معنی دیگ است و در واقع این غذا هم یک نوع کباب دیگی به حساب میآید که در ظاهر شبیه کباب نیست ولی شاید از آن هم خوشمزه تر باشد!به گزارش تک فان، این غذا با گوشت گوسفندی تکهای تهیه میشود و در کنار افزودنیهایی که توضیح آن را خواهید خواند طعم یادگار و ماندگاری باقی میگذارد و لذت یک خوراک ناب ایرانی را به شما هدیه میکند.مواد لازم:ماده غذاییمقدارگوشت گوسفندینیم کیلوگرمپیاز4 عددنمک و فلفل قرمزاز هر کدام به اندازه نوک قاشق چای خوریزعفران دم کردهبه میزان سخاوت شما!آلو خورشیبه میزان لازمزرشکبه مقدار لازمطرز تهیه:پیاز این غذا هرچقدر بیشتر باشد خوشمزه تر خواهد شد. پیازها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید.کف قابلمه مورد نظرتان را با گوشتهای تکهای خورشی بپوشانید و پیازهای خلالی نازک را روی آنها بریزید. نمک و فلفل قرمز را هم اضافه کرده و با شعله بسیار کم اجازه بدهید نیم ساعت در کنار هم دیگر بپزند. بعد از گذشت این مدت زمان زعفران دم کرده را روی آن بریزید و حالا دیگر مرحله اصلی پخت شروع میشود. در قابلمه را ببندید و برای 3 ساعت با حرارت بسیار ملایم بگذارید تا گوشتها با پیازها پخته شوند.در این فاصله شما آلوهایی را که خیس کردهاید کمی در روغن تفت بدهید. بعد از گذشت 3 ساعت و پخت تقریبا کامل گوشتها، وقت اضافه کردن آلوهای تفت خورده میرسد. مدت دیگری هم زمان صرف پختن آلوها بشود کافی است. لازم نیست آلوها له بشوند. فقط باید تاحدودی بپزند و طعم آنها در بافت گوشت وارد شود.زرشک را بعد از شست و شو و آبکش کردن نیاز دارید.در 10 دقیقه پایانی طبخ این غذا زرشکها را هم داخل خورش بریزید و بعد از طی این مدت دیگر غذای بی نظیر شما حاضر است.نکاتی که باید رعایت کنید:میزان پخت گوشت بنا به سن گوشت و قسمت مورد نظر آن متفاوت است. ملاک شما باید این باشد که وقتی گوشت پخته شد بقیه مراحل را انجام بدهید.شعله گاز حرف اول را میزند! اگر حرارت زیاد باشد باعث سوختن پیاز و گوشت میشود و این کیفیت و طعم خورش شما را به هم خواهد ریخت. پس درنظر داشته باشید که حتما حرارت گاز بسیار ملایم باشد تا ذره ذره شاهد پخت این غذا باشید.اگر عجله دارید و زمانتان برای پخت این غذا به صورت آرام کم است، میتوانید گوشتها را با 2-3 لیوان آب در زودپز بپزید و بعد بقیه مراحل کار را انجام بدهید. ولی یادتان باشد که آب زیاد نریزید و اجازه بدهید با پخت گوشتها آب آن کشیده بشود. این مساله هم اهمیت زیادی دارد و باید حتما رعایت بشود.بعضی افراد مقداری گردو هم در این خورش میریزند که این قسمت به سلیقه شما ربط دارد.