راز آشپزی: ساندویچ زاپاتای خانگی، طعمی بینظیر و محبوب
زاپاتا یک ساندویچ خوشمزه و ساده است که از فیله مرغ و مواردی همچون پیاز، فلفل سیاه و قارچ تهیه میشود. این ساندویچ میتواند با اضافه کردن مواد دلخواه شما مانند ژامبون، پنیر و سبزیجات، تازگی بیشتری پیدا کند.
برای تهیه زاپاتا، ابتدا فیلههای مرغ را با ادویهها مزهدار کرده و سپس آنها را سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز و قارچ را اضافه کرده و تفت دهید. برش زدن نان ساندویچ و پرکردن آن با مواد طبق مراحل مشخص شده انجام شود.
میتوانید برای اضافه کردن تازگی به زاپاتا، سیبزمینی سرخ شده و ذرت را هم به مواد ساندویچ اضافه کنید. همچنین میتوانید از سس هزار جزیره، سس خردل یا سس گوجهفرنگی بر روی مواد ساندویچ بریزید.
با تهیه و نوش جان کردن این ساندویچ خوشمزه و مطبوع، لذت خوشی را در خانه تجربه کنید. امیدواریم که این مراحل آموزش تهیه زاپاتا برای شما مفید واقع شده باشد.
زاپاتا یکی از انواع ساندویچهای ساده و در عین حال خوشمزهای است که به راحتی میتوان در خانه تهیه کرد. ساندویچ زاپاتا از سینه مرغ تهیه میشود و البته با توجه به ذائقه خود میتوانید مواد مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.در این مقاله از تک فانبلاگ ما را همراهی کنید تا طرز تهیه زاپاتای خانگی را آموزش دهیم.مواد مورد نیاز برای تهیه زاپاتای خانگیمواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ساندویچ زاپاتای خانگی به تعداد دو نفر شامل موارد زیر میشود:فیله مرغ۴ عددگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددفلفل سیاه، پودر سیر و نمکبه میزان لازمخیارشور۴ عددگوجه ۲ عددژامبون مرغ یا گوشت۴ ورققارچ۴ عددپنیر پیتزا یا پنیر گودابه میزان لازمنان باگت فرانسوی۲ عددکاهو رسمی۴ برگمراحل تهیه ساندویچ زاپاتای خانگیدر ادامه دستور تهیه ساندویچ زاپاتای خانگی را به صورت مرحله به مرحله و به زبان ساده شرح دادهایم:مرحله اول: مزهدار و سرخ کردن فیله مرغابتدا فیلههای مرغ را با ادویههایی از جمله فلفل سیاه، پودر سیر و نمک مزهدار کنید و با بیفتک آن را بکوبید تا نرم شود، سپس آن را روی شعله ملایم سرخ کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری خوشمزهمرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویهپس از آماده شدن فیله مرغ، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه ادویهها به آن افزوده و تفت دهید تا گوشت نیز بپزد. در انتها قارچها را ورقهای برش زده و به مواد اضافه کنید و بگذارید آب قارچ کشیده شود.مرحله سوم: برش زدن نان ساندویچ و پرکردن مواد داخل آندر این مرحله ابتدا نان ساندویچ را برش زده و خمیر اضافی داخل آن را خالی کنید. در ادامه ابتدا ورقههای ژامبون را داخل نان ساندویچ قرار داده و سپس فیله مرغ و مخلوط گوشت را اضافه کنید، در نهایت پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با حرارت مواد آب شود.در ادامه خیار شور، گوجه فرنگی و کاهو را به ترتیب داخل ساندویچ بچینید. پس از قرار دادن همه مواد داخل نان ساندویچ میتوانید آن را با کاغذ روغنی بپیچید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شاورما مرغنکات تکمیلی در تهیه ساندویچ زاپاتادر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ساندویچ زاپاتا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.میتوانید سیبزمینی سرخ شده و ذرت هم به مواد ساندویچ اضافه کنید.در صورت استفاده از ژامبون در ساندویچ، حتما آن را با کمی روغن سرخ کنید.میتوانید از سس هزار جزیره، سس خردل یا سس گوجهفرنگی روی مواد ساندویچ بریزید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه زاپاتای خانگی را آموزش دادیم که این ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار را میتوانید در خانه و در کمترین زمان تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!