تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

روغن دنبه: راهی نوین برای تضمین سلامتی و خواب آرام

روغن دنبه یکی از روغن‌های گیاهی است که از چربی گوسفند به دست می‌آید و به دلیل خواص سلامتی‌اش، به عنوان یکی از بهترین روغن‌ها شناخته می‌شود. با تهیه این روغن در منزل، می‌توانید از خواص سلامتی آن بهره‌مند شوید. استفاده از روغن دنبه به خویشتن و بدن شما قدرت و توانایی می‌دهد و به آنها کمک می‌کند تا قوی و سالم باشند. روغن دنبه به دلیل محتویات بالای ویتامین E، مواد آنتی‌اکسیدانی و اسیدهای چرب مفید، برای پوست و مو هم بسیار مفید است. با تهیه و مصرف روغن دنبه، می‌توانید به راحتی از خواص طبیعی و مفید این روغن بهره‌مند شوید و برای روزهای سرد زمستانی، یک روغن طبیعی، سودمند و با کیفیت در دسترس داشته باشید.

تک فان- «هنوزم نمی‌دونی چه روغنی خوبه؟! خب اینو امتحان کن!»روغن دنبه یک روغن گیاهی است که از چربی گوسفند تهیه می‌شود. در منزل می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و به گفته طب سنتی از سلامت آن مطمئن باشید و بدانید که بهترین روغنی است که می‌توانید مصرف کنید!به گزارش تک فان، در روزگاران گذشته و در دوران پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما و حتی قدیم‌تر مردم از دنبه به عنوان روغن استفاده می‌کردند. برای همین کسانی که روغن دنبه می‌خوردند قوی تر شناخته می‌شدند و در اصطلاح بنیه‌ی مستحکم تری داشتند!اگر شما هم دوست دارید این روغن را در منزل آماده کنید تک فان یکی از ساده‌ترین راه‌ها را برای شما در نظر گرفته است. با این روش شما می‌توانید به سادگی روغن تهیه کنید و خیالتان از داشتن یک روغن طبیعی راحت باشد!مواد لازم:ماده غذاییمقداردنبهیک کیلوگرمسیر4 حبهپیاز کوچکیک عددبرگ بوچند عددفلفل سیاهبه میزان دلخواهنمکبه مقدار لازمنخودمقداریطرز تهیه:دنبه را به خوبی بشویید و در چرخ گوشت آن را چرخ کنید. از خردکن یا غذاساز هم می‌توانید استفاده کنید ولی بهتر است از چرخ گوشت کمک بگیرید.دو عدد شیشه (مانند شیشه خیارشور) را بشویید و خشک کنید و آماده مقابلتان بگذارید. در هر شیشه دو عدد برگ بو قرار بدهید و دو حبه سیر درسته را هم روی آنها بیندازید! چند عدد نخود هم در کنار آنها قرار داده و دنبه‌های چرخ شده را در هر شیشه بریزید و خوب آنها را پر کنید. کمی با پشت قاشق فشار بدهید تا تمام مواد به هم بچسبند. البته نباید این کار را خیلی انجام بدهید تا دنبه‌ها لهتر بشوند! روی دنبه‌ها یک قاشق غذاخوری نمک، یک عدد برگ بو بپاشید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به 4 قسمت تقسیم کنید. روی هر دنبه در هر شیشه دو تکه پیاز قرار بدهید. نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه را هم در هر شیشه بریزید و دیگر روی آنها را با فویل پوشانده و در فر بگذارید. فر باید با دمای 190 درجه روشن بشود. لازم نیست از قبل گرم کنید. بعد از حدود 3 ساعت شیشه‌ها را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آنها جدا کنید. حالا وقت آن است که در شیشه‌ها را ببندید و مدتی بگذارید بماند.بعد از اینکه شیشه‌های دمای زیادشان را از دست دادند آنها را از صافی رد کنید و روغن به دست آمده را در ظرفی دیگر بریزید و در یخچال بگذارید. هر وقت نیاز به مصرف داشتید از آن استفاده کنید.به گفته‌ی خیلی از کارشناسان سلامت و طب سنتی این روغن سلامتی شما را تضمین می‌کند!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!