سرآشپزی: کباب ترش تابهای، همه را به وادار میکند!
کباب تابهای یکی از معروفترین غذاهای ایرانی است که توسط هر خانهداری با سبک خودش تهیه میشود. اما دستور طبخ این کباب تابهای که اخیراً بر روی وبسایت تک فان منتشر شده، با روشهای سنتی کمی فرق دارد. این دستور برای تهیه کباب دیگی با طعم ترش از ترکیب سس انار و کباب تابهای استفاده میکند که جالب و خوشمزه به نظر میرسد.
مواد مورد نیاز برای این کباب شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه، مغز گردو، کره، زعفران دم کرده، و برای سس انار شامل پیاز، سیر، گردو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، رب انار و آب میباشد.
طرز تهیه این کباب شامل مراحلی مانند ترکیب مواد، پخت کباب در تابه، تهیه سس انار و پخت کباب در سس میباشد. با دنبال کردن این دستورات کباب تابهای خوشمزه و منحصر به فردی را تهیه کرده، لذت آشپزی را تجربه کرده و از غذاهای خانگی لذت ببرید.
تک فان- «کباب تابهای رو یه بارم شده این مدلی بپز!»کباب تابهای یا همان کباب دیگی از محبوبترین غذاها برای ما ایرانیهاست! جذابیت طعم، عطر و ظاهر این غذا آنقدر زیاد است که همه آن را دوست دارند. هرکسی به سبک خود آن را درست میکند اما در آخر همه کباب تابهای هستند! مواد آن با کمی تغییر یکی است.به گزارش تک فان، این کباب تابهای که پیش روی شماست با تمام هم نوعان خود فرق دارد! با این دستور شما هم کباب ترش میخورید و هم کباب تابهای! ترکیب طعم سس انار با کباب دیگی آنقدر خوب و دوست داشتنی میشود که مطمئن هستم اگر یک بار این مدلی درست کنید از دفعات بعد همیشه همین راه را طی خواهید کرد!مواد لازم:ماده غذاییمقدارگوشت چرخ کرده200 گرمپیاز درشتیک عددنمک و فلفل سیاهبه میزان لازممغز گردوی خرد شدهیک قاشق غذاخوریکره20 گرمزعفران دم کردهبه میزان لازممواد لازم برای سس:ماده غذاییمقدارپیاز رنده شده متوسطیک عددسیر رنده شده2 حبهپودر گردو3 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمرب انار ترش یا ملس3 قاشق غذاخوریآب1 و نیم لیوانطرز تهیه:پیاز را بشویید و پوست بگیرید و ریز رنده کنید. آب پیاز را به خوبی بگیرید تا موجب وا رفتن کباب نشود. گردو را هم خرد کنید و کنار بگذارید.گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و آب گرفته را به همراه نمک، فلفل سیاه و مغز گردو با هم ترکیب کنید و حسابی ورز بدهید تا یک بافت منسجم و چسبنده و نرم داشته باشید.در یک تابه که بهتر است نچسب باشد مایه کباب را پهن کنید و روی آن به شکل کباب کوبیده خط بیندازید که وقتی پخته شد به راحتی بتوانید آنها را برگردانید. کره را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و روی کباب قرار بدهید. بدون اینکه در تابه را ببندید آن را روی گاز با شعله زیاد بگذارید و وقتی یک طرف آن سرخ شد کبابها را برگردانده و مقداری زعفران دم کرده و آب داخل آن ریخته و در تابه را بگذارید تا با شعله ملایم کبابها خوب بپزند و مغزپخت شوند.طرز تهیه سس:برای درست کردن سس این کباب در ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و در مقداری روغن آن را تفت بدهید وقتی پیاز سبک شد سیر له شده را هم به آن اضافه کنید و پودر گردو را هم به جمع پیاز و سیر بیاورید! کمی که گردو تفت خورد رب انار را هم به این بزم جانانه دعوت کنید و ترکیب که کردید مقداری آب بریزید و اجازه بدهید به جوش بیاید و در تابه را گذاشته تا سس شما به روغن بیفتد.وقتی سس به خوبی آماده شد کبابها را داخل آن بچینید و در تابه را هم بگذارید تا سس رفته رفته غلیظ شود و طعم آن به بافت کبابها وارد شده و یک مزه ماندگار و بی نظیر بگیرد. نیم ساعت که کبابها در سس بمانند کافی است و میتوانید در کنار یک کته زعفرانی خوش عطر و مزه آن را میل کنید. نوش جان