تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز لازانیا خوشمزه با طعم واقعی ایتالیایی: دستور پخت لازانیا چیکن کرمی به سبک رستوران‌های ایتالیایی

لازانیا چیکن کرم یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب است که با ترکیب مرغ آبدار و کرم پنیری لذت بخش شده است. این غذا با استفاده از لایه های ورقه ای از لازانیا، مرغ، سس اسپاگتی و پنیر موزارلا تهیه می شود و با طعم خامه ای فوق العاده، تجربه ایتالیایی واقعی را به ارمغان می آورد. لازانیا چیکن کرم گزینه ای عالی برای وعده های غذایی خاص و مجلسی است. برای تهیه این غذا، ابتدا ورقه های لازانیا را پخته و کنار گذاشته، مرغ را با آب و پیاز پز کرده و ریز خرد کرده، سپس با عصاره آب مرغ و پنیر خامه ای و پنیر موزارلا مخلوط می کنیم. سپس لازانیا را با لایه هایی از سس اسپاگتی، مخلوط مرغ و پنیر موزارلا لایه بندی کرده و در فر پیش گرم شده می پزیم. سرو کردن لازانیا با سس اسپاگتی و پنیر موزارلا فوق العاده خوشمزه خواهدبود.

چی شی نوشت: لازانیا چیکن کرم، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و محبوب است که ترکیبی از طعم مرغ آبدار و کرم پنیری لطیف را در خود جای داده است. این غذا، با لایه‌هایی از ورقه‌های لازانیا، مرغ خوش طعم و سس غنی اسپاگتی تهیه می‌شود و با پنیر موزارلا و خامه‌ای طعم‌دار شده، تجربه‌ای بی‌نظیر از یک غذای ایتالیایی به ارمغان می‌آورد. این دستور پخت، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی خاص و مجلسی است .برای تهیه لازانیا چیکن کرم به سبک خانگی، ابتدا ورقه‌های لازانیا را پخته و کنار می‌گذاریم. سپس، مرغ را با آب و پیاز می‌پزیم، ریز خرد می‌کنیم و با عصاره آب مرغ، پنیر خامه‌ای و مقداری پنیر موزارلا مخلوط می‌کنیم. لازانیا را با لایه‌هایی از سس اسپاگتی، مخلوط مرغ و پنیر موزارلا لایه‌بندی کرده و در فر پیش‌گرم شده به مدت 45 دقیقه می‌پزیم.مواد لازممقدارپنیر موزارلا رنده شده۲ فنجانعصاره آب مرغ۱ لیوان (یک عدد قرص مرغ)پنیر خامه ای۲۵۰ گرمورقه لازانیابه میزان نیازسینه مرغ بدون استخوان۳ عددسس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی)۷۵۰ گرممرحله 1: آماده‌سازی ورقه‌های لازانیاابتدا یک قابلمه بزرگ آب را با کمی نمک به جوش آورده و ورقه‌های لازانیا را برای 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس آن‌ها را خارج کرده، با آب سرد شستشو دهید و کنار بگذارید. این کار مانع از چسبیدن ورقه‌ها به هم می‌شود.مرحله 2: پخت مرغدر ماهی‌تابه‌ای مناسب، مرغ را به همراه آب و پیاز قرار دهید و بگذارید برای 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته و دیگر صورتی نباشد، بپزد. سپس مرغ را خارج کرده و ریز خرد کنید.مرحله 3: گرم کردن فرفر را از قبل تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. این دما برای پخت یکنواخت لازانیا ایده‌آل است.مرحله 4: آماده‌سازی مخلوط مرغعصاره آب مرغ را در آب داغ حل کنید. در کاسه‌ای بزرگ، مرغ ریز خرد شده، عصاره آب مرغ، پنیر خامه‌ای، و یک فنجان از پنیر موزارلا را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط باید طعم‌دار و یکدست باشد.مرحله 5: لایه‌بندی لازانیایک سوم از سس اسپاگتی را در ته ظرف مورد نظر بریزید. سپس روی آن را با مخلوط مرغ و ورقه‌های لازانیا پوشانده؛ و دوباره با سس اسپاگتی باقی‌مانده بپوشانید. در آخر، کم کم پنیر موزارلا باقی‌مانده را روی آن بریزید.مرحله 6: پخت در فرظرف لازانیا را در فر گرم شده قرار دهید و بگذارید برای 45 دقیقه بپزد. این زمان برای طلایی و ترد شدن سطح لازانیا کافی است.مرحله 7: آماده‌سازی سس اسپاگتیبرای تهیه سس اسپاگتی خانگی، گوجه فرنگی رنده شده، مقداری رب گوجه فرنگی، و یک پیاز کوچک رنده شده را به همراه نمک، فلفل، و کمی آب در قابلمه‌ای روی حرارت قرار دهید تا به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را به لایه‌های لازانیا اضافه کنید.مرحله 8 :سروپس از اتمام پخت، لازانیا را از فر خارج کرده و کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را به دلخواه برش زده و نوش جان کنید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!