تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شام خاص با طعم‌های فرانسوی: خوراک مرغ با قارچ و خامه

خوراک مرغ فرانسوی یکی از غذاهای محبوب و لذیذ است که در بسیاری از رستوران‌ها و خانه‌ها سرو می‌شود. این غذا شامل سینه مرغ مزه‌دار و خوشمزه است که با ترکیب مناسب ادویه‌ها و مواد اضافی مانند قارچ و فلفل دلمه‌ای، به یک تجربه کهنه و جدید همزمان تبدیل می‌شود.

برای تهیه این خوراک خوشمزه، سینه مرغ را مزه‌دار می‌کنیم و روی آن مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای می‌ریزیم. سپس مرغ را در فر می‌پزیم تا کاملاً پخته شود. در نهایت، سس خامه و آب لیمو را روی مرغ پخته می‌ریزیم و آن را با پلو سرو می‌کنیم.

این غذا با ظاهری شیک و طعمی بی‌نظیر، مناسب برای میزهای جشن و مهمانی است. آسان بودن تهیه این غذا، آن را یک گزینه عالی برای آموزش و آشپزخانه خانگی می‌کند. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه، مناسب برای هر مناسبتی هستید، حتماً این دستور پخت را امتحان کنید.

چی شی نوشت: خوراک مرغ فرانسوی یکی از غذاهای کلاسیک و پرطرفدار است که با مزه‌ای لطیف و ظاهری شیک، سفره‌ها را مزین می‌کند. ترکیب آبدار مرغ با سس خامه‌ای ملایم و قارچ، طعمی بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی ایجاد می‌کند. این غذا با وجود ظاهر ساده‌اش، طعمی است که می‌تواند شما را به رستوران‌های فرانسوی ببرد. پیشنهاد می‌کنیم این دستور پخت را امتحان کنید تا شاهد خوشمزگی و آسانی تهیه‌ی آن در خانه باشید.برای تهیه خوراک مرغ فرانسوی به سبک خانگی، ابتدا سینه مرغ را با پیاز، زردچوبه، ادویه‌جات، و پودر تخم گشنیز مزه‌دار کرده و در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کرده و روی مرغ مزه‌دار شده می‌ریزیم. مرغ را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده تا پخته شود. در نهایت، سس خامه و آب لیمو را گرم کرده و روی مرغ پخته ریخته و با پلو سرو می‌کنیم.مواد لازممقدارقارچ خرد شده۱ پیمانهخامه۱ پیمانهآب مرغ۱/۲ پیمانهفلفل دلمه نگینی خرد شده۱/۳ پیمانهسس سفیدیک و ۱/۲ پیمانهسینه مرغ متوسط۳ عدد (۶ نیمه سینه)آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازممرحله 1: مزه‌دار کردن مرغابتدا سینه‌های مرغ را پس از شستن و خشک کردن، با پیاز خرد شده، زردچوبه، ادویه دلخواه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید. این کار باعث می‌شود مرغ طعمی عمیق و دلپذیر پیدا کند. سپس آن‌ها را برای یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد مرغ بروند.مرحله 2: آماده‌سازی مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ایدر این مرحله، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را با سس سفید و آب مرغ به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط باید به گونه‌ای باشد که هم قوام داشته باشد و هم عطر و طعمی دلپذیر.مرحله 3: چیدن مرغ در ظرفسینه‌های مرغ مزه‌دار شده را در ظرفی که قبلاً با کمی روغن چرب کرده‌اید بچینید. سپس مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای آماده شده را روی سینه‌های مرغ بریزید. این کار باعث می‌شود مرغ در حین پخت با عصاره‌ی قارچ و فلفل دلمه‌ای خوش طعم و عطر شود.مرحله 4: پخت در فرپوشاندن ظرف مرغ و قرار دادن آن در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است. بگذارید برای مدت یک ساعت تا یک و نیم ساعت در طبقه وسط فر بپزد تا مرغ کاملاً پخته و نرم شود.مرحله 5: آماده‌سازی سس خامه و لیموپس از اینکه مرغ پخت، آب لیمو ترش تازه را با خامه مخلوط کنید. این مخلوط را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید، سپس آن را به سس موجود در ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.مرحله 6: گرم کردن سسمخلوط سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. دقت کنید که نباید بجوش آید؛ فقط کافی است تا حدی گرم شود که بتوانید آن را روی مرغ بریزید.مرحله 7: سرو کردنسس گرم را روی سینه‌های مرغ بریزید. این خوراک خوشمزه را می‌توانید با پلو سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل و رضایت‌بخش داشته باشید. در صورت تمایل، می‌توانید با قارچ تفت داده شده برای زیبایی و طعم بیشتر، غذا را تزئین کنید. نوش جانراضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!