طرز تهیه نان سیر خانگی با نان باگت؛ رازی برای خوردن لذیذ و سریع
نان سیر یکی از محبوبترین میانوعدهها برای بسیاری از افراد است، زیرا خوشمزه، سریع و آسان برای تهیه است. این انواع نانها برای تهیه نان سیر مثل نان باگت فرانسوی استفاده میشود. برای تهیه نان سیر با نان باگت، میتوانید سیر، جعفری، شوید و ریحان را خرد کرده و با یک کم کره تفت دهید. سپس نان باگت را برش داده و مواد سرخ شده روی آن بمالیده و با پنیر پیتزا پخته شود. نان سیر باید در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزد تا برشته شود. وقتی که پنیر ذوب شد، میتوانید از فر خارج کرده و لذت ببرید. از دستور تهیه نان سیر با نان باگت میتوانید به راحتی در منزل خود استفاده کنید و از طعم شگفت انگیز آن لذت ببرید.
نان سیر به عنوان میانوعده جذاب و خوشمزه بین بسیاری از افراد محبوبیت زیادی دارد. نان سیر را میتوان با استفاده از نان فانتزی از جمله نان باگت به راحتی تهیه کرد.در این مقاله از تک فانبلاگ دستور تهیه نان سیر با نان باگت را آموزش میدهیم که میتوانید با استفاده از دستورالعمل ساده آن این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید.مواد لازم جهت تهیه نان سیر با نان باگتمواد لازم برای تهیه نان سیر با نان باگت عبارتند از:نان باگت فرانسویبه میزان لازمسیر۴ حبهجعفری، ریحان و شوید خرد شدهبه میزان دلخواهکره۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزابه میزان لازممراحل تهیه نان سیر با نان باگتدر ادامه دستور تهیه نان سیر خوشمزه با استفاده از نان باگت را به صورت مرحله به مرحله شرح دادهایم.مرحله اول: سیر، جعفری، شوید و ریحان را ریز خرد کنیدابتدا سیر را رنده کنید. جعفری، شوید و ریحان را نیز ساطوری خرد کنید.مرحله دوم: سیر و سبزیجات خرد شده را تفت دهیدداخل تابه مقداری کره ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس سیر رنده شده و سبزیهای ساطوری را به آن اضافه کرده و تفت دهید.مرحله سوم: نان باگت را برش زده و از مواد روی آن بمالیدنان باگت را با چاقوی ارهای برش بزنید و از مواد روغنی روی آن بمالید. سپس روی آن را پنیر پیتزا بریزید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان فطیر اراکمرحله چهارم: نان را داخل فر قرار دهید تا برشته شوددر این مرحله ابتدا سینی فر را چرب کرده و سپس نان باگتها را داخل آن بچینید تا برشته شود. حرارت فر باید روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم شود تا در مدت زمان ۵ تا ۷ دقیقهای نان باگت برشته شود. وقتی پنیر پیتزا روی نان باگتها ذوب شد میتوانید آن را از فر بیرون آورده و سرو کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فاندستور تهیه نان سیر با استفاده از نان باگت را آموزش دادیم که میتوانید به راحتی آن را در مدت زمان کوتاهی در خانه تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!