تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تمامی فواید شگفت‌انگیز فندق‌ها | چهار مورد کاربردی و حیرت‌آور

فندق یکی از مواد غذایی پر مصرف است که خواص بسیار زیادی برای سلامت بدن دارد. این مغز با طعم شیرین و دلچسب، حاوی مقادیر زیادی پروتئین، چربی، ویتامین و مواد معدنی است که برای بدن بسیار مفید است.

یکی از مهمترین خواص فندق، حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که به مقابله با استرس اکسیداتیو و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان کمک می‌کند. همچنین، مصرف فندق می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد و به حفظ سلامت قلب کمک کند.

فندق همچنین یک منبع غنی از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است که برای تنظیم فشار خون و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

با توجه به وجود آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی در فندق، مصرف این مغز می‌تواند در پیشگیری و درمان برخی از انواع سرطان مؤثر باشد. به عنوان یک خوراکی سالم و خوشمزه، اضافه کردن فندق به رژیم غذایی خود می‌تواند به بهبود سلامت و رفع نیازهای مواد مغذی بدن کمک کند.


فندق طعم شیرینی دارد و می‌توان آن را به صورت خام، بو داده یا آسیاب‌شده به شکل خمیر مصرف کرد. مانند سایر آجیل‌ها، فندق نیز سرشار از مواد مغذی است و دارای مقدار زیادی پروتئین، چربی، ویتامین و مواد معدنی است.
به گزارش خبرآنلاین، در این مطلب، چهار فایده شگفت‌انگیز فندق برای سلامت بدن را خواهید خواند.
۱) حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی
با مصرف فندق مقادیر قابل توجهی از ترکیباتی با خواص آنتی‌اکسیدانی دریافت خواهید کرد. آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند که می‌تواند به ساختار‌های درون‌سلولی آسیب بزند، پیری زودرس را به دنبال داشته باشد و خطر ابتلا به انواع سرطان و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.
۲) حفظ سلامت قلب
مصرف فندق می‌تواند در کاهش سطح کلسترول خون مؤثر باشد. افرادی که فندق مصرف می‌کنند، سطح کلسترول بد در آن‌ها کاهش می‌یابد. مصرف فندق سطح چربی خون را کاهش و سطح ویتامین E را افزایش می‌دهد. همچنین از آن‌جایی که فندق سرشار از انواع اسید‌های چرب و آنتی‌اکسیدان است، فیبر زیادی دارد و حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم و پتاسیم است، مصرف آن به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.
۳) منبع غنی مواد مغذی
اگرچه کالری فندق زیاد است، اما منبعی غنی از مواد مغذی و چربی‌های سالم است. هر ۲۸ گرم فندق (تقریباً ۲۰ عدد مغز فندق) ۱۷۶ کالری دارد و ۱۷ گرم چربی، ۴٫۲ گرم پروتئین، ۴٫۷ گرم کربوهیدرات، ۲٫۷ گرم فیبر دارد. مغز فندق همچنین دربردارنده‌ی ویتامین (E)، تیامین یا ویتامین (B ۱)، منیزیم، مس و منگنز است.
۴) کاهش خطریسک ابتلا به سرطان
آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در فندق باعث می‌شوند تا این مغز مغذی خواص ضدسرطانی هم داشته باشد. در میان انواع مغزها، فندق حاوی بیشترین مقادیر از آنتی‌اکسیدان‌هایی با عنوان پروآنتوسیانیدین‌ها است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی می‌توانند در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان و حتی درمان آن‌ها مؤثر باشند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!