تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه مربای شیر: آنقدر خوشمزه که اعضای خانواده شما از شگفتی دهان بر می آید

مربا یکی از خوراکی‌های لذیذی است که به عنوان پخته‌ای دارای طعم شیرین و خوشمزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر میوه‌ها، مربا می‌تواند از شیر نیز تهیه شود که طعم و منفعت‌های آن با مرباهای معمولی تفاوت دارد.

برای تهیه مربا با استفاده از شیر، ابتدا شیر را به همراه شکر و وانیل در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس به مخلوط بیکینگ پودر اضافه شود و مواد به طور مداوم مخلوط شده و قوام گرفته تا رنگ مایل به قهوه‌ای شود. در نهایت، مربا را در ظرف دردار بریزید و بعد از خنک شدن در یخچال قرار دهید.

مربای تهیه شده با شیر می‌تواند به عنوان یک انتخاب خوشمزه برای صبحانه‌ها و نان‌های مختلف استفاده شود. برای تجربه یک طعم منحصر به فرد، امتحان کردن این روش تهیه مربا با استفاده از شیر توصیه می‌شود.

تک فان- «مگه شیرم مربا داره؟! شوخی می‌کنی!»مرباهای مختلفی وجود دارند. با هر نوع طعم، رنگ، بو که دلتان بخواهد! میوه‌هایی که دوست دارید، آجیل و مغزیجات به راحتی می‌توانند برای شما تبدیل به یک مربای جذاب بشوند اما تصور اینکه از شیر هم بتوان مربا درست کرد سخت است! شاید حتی اسمش به گوشتان هم نخورده باشد! اما این کار شدنی است، چه مربایی هم می‌شود! درجه یک و منحصر به فرد، با طعم و بافتی عالی که برای یک وعده صبحانه خیلی مناسب است.به گزارش تک فان، اگر شما هم دوست دارید بدانید با شیر چطور می‌شود مربا درست کرد پس با تک فان قدم بردارید! با کمترین وسایل بیشترین نتیجه را بگیرید و لذتش را ببرید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارشیریک لیترشکریک لیوانوانیلیک قاشق چای خوریبیکینگ پودریک قاشق چای خوریطرز تهیه:تنها کاری که باید بکنید برداشتن یک قابلمه است! داخل آن شیر و شکر و وانیل را بریزید و بعد از مخلوط کردن روی گاز بگذارید. باید منتظر بمانید تا شیر جوش بیاید پس از صحنه دور نشوید که جوش آمدن شیر و سرریز شدن آن کارتان را سنگین‌تر خواهد کرد! وقتی شیر جوش آمد روی آن کف ایجاد می‌شود در این لحظه باید بیکینگ پودر را داخل قابلمه بریزید و هر از گاهی مواد را هم بزنید تا غلیظ بشوند و ته نگیرند. این مرحله حدود 35 تا 40 دقیقه زمان می‌برد و باید حواستان باشد و چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید. وقتی مربای شما قوام آمد و رنگ آن مایل به قهوه‌ای و نسکافه‌ای شد یعنی آماده است. در ظرف دردار بریزید و بعد از اینکه خنک شد به یخچال منتقل کنید.این مربا در کنار نان تست شده بی نهایت خوشمزه می‌شود. می‌توانید با هرچه دوست دارید آن را میل کنید ولی حتما امتحانش کنید تا یک طعم بی نظیر را از دست ندهید!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!