طعم دلپذیر و راحتی سرور با طبخ ماکارونی بدون گوشت در 10 دقیقه
ماکارونی یکی از غذاهای سریع و خوشمزه است که به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید. گاهی اوقات ممکن است گوشت در دسترس نداشته باشید یا دلتان بخواهد غذای سبکتری میل کنید. اما با این ماکارونی بدون گوشت میتوانید یک غذای خوشمزه و سریع درست کنید.
برای تهیه ماکارونی بدون گوشت نیاز به اسپاگتی، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای، سیر، رب گوجه فرنگی، عصاره مرغ یا گوشت، نمك، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره، روغن، و آب جوش دارید. ابتدا پیاز، فلفل دلمهای و سیر را خرد کرده و در تابه با روغن قرار دهید. سپس اسپاگتی، رب گوجه فرنگی، ادویهها و عصاره مرغ یا گوشت را اضافه کنید و آب جوش بریزید. در نهایت غذا را در حدود 10 دقیقه بپزید و آماده خوردن باشد.
میتوانید از این غذا سریع و خوشمزه برای وعدههای ناگهانی یا وقتی که مواد دسترس ندارید استفاده کنید. همچنین میتوانید با اضافه کردن قارچ و پنیر پیتزا به آن، طعم آن را جذابتر کنید. این غذا حاوی مواد مغذی و لذیذ میباشد و میتواند گزینه خوبی برای وعدههای شما باشد.
تک فان- «قول میدم تاحالا ماکارونی اینجوری نپختی! خب حالا بپز!»ماکارونی یکی از غذاهای دم دستی، آسان، سریع و خوشمزه است که کمتر کسی پیدا میشود آن را دوست نداشته باشد.به گزارش تک فان، یکی از مواد اصلی در طبخ این غذا گوشت چرخ کرده است اما گاهی پیش میآید که شما گوشت در دسترس ندارید، یا اینکه دلتان میخواهد غذایی سبکتر میل کنید، یا به گیاه خواری روی بیاورید یا کلا زمان کمتری مصرف کنید! مثلا در عرض 10 دقیقه یک غذا بپزید که چیزی هم جز املت و نیمرو به ذهنتان نمیرسد! پس راه دوری نروید، همین ماکارونی بدون گوشت را تهیه کنید و بدانید که طعم بسیار خوب آن شما را راضی و خشنود خوهد کرد و شاید دفعات بعد هم دیگر بدون گوشت آن را بپزید!مواد لازم:ماده غذاییمقداراسپاگتینصف بستهگوجه فرنگیدو عددپیازیک عددفلفل دلمهاییک عددسیردو حبهرب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوریعصاره مرغ یا گوشتیک عددنمک2 قاشق چای خوریفلفل سیاهیک قاشق چای خوریپودر پاپریکایک قاشق چای خوریزیرهیک قاشق چای خوریروغن2 قاشق غذاخوریآب جوشبه میزان لازمطرز تهیه:پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.فلفل دلمهای را بعد از شست و شو نگینی ریز خرد کنید.سیر را هم به روش مواد قبلی پوست گرفته و له کنید.در یک ماهیتابه عمق دار پیاز خرد شده، فلفل دلمهای نگینی شده، سیر له شده را در ظرف بریزید و اسپاگتیها را هم وسط آنها قرار بدهید. رب را به همراه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره و در کنار روغن و عصاره مرغ یا گوشت داخل تابه قرار بدهید. حالا به اندازهای که روی تمام مواد را بگیرد آب جوش بریزید. شعله گاز ملایم و متوسط باشد. در تابه را بگذارید و بعد از 10 دقیقه مواد را هم بزنید. وقتی آب مواد تبخیر شد و اسپاگتیها هم نرم شدند (که در طی 10 دقیقه این اتفاق میافتد) غذای شما حاضر است.در مدت زمان 10 دقیقه یک غذای عالی پیش روی شماست. برای وقتهایی که به طور ناگهانی گرسنه میشوید هم گزینه بسیار خوبی است. حتی میتوانید به دلخواه خودتان از مواد یا ادویه دیگر هم استفاده کنید. سادهترین راه ممکن همین بود که خدمتتان عرض شد اما اگر تمایل داشته باشید استفاده از قارچ و پنیر پیتزا هم میتواند به خوشمزهتر شدن غذای شما و جذابیت بیشترش کمک کند. در هر صورت نوش جان!