تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم دلپذیر فریتاتای برنج و لوبیا؛ رازهای آشپزی در فر و ماهیتابه

“فریتاتای برنج و لوبیا” یک غذای سنتی ایتالیایی است که از ترکیب برنج، تخم مرغ و لوبیا تهیه می‌شود. این غذا در کنار پنیر و سبزیجات خرد شده سرو می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشد. در این مقاله، دو روش طرز تهیه این غذا در فر و در ماهیتابه را به شما آموزش داده‌ایم.

برای تهیه “فریتاتای برنج و لوبیا” نیاز به موادی همچون روغن زیتون، کدو سبز، برنج، لوبیا قرمز، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پنیر چدار، گوجه فرنگی، جعفری، و مقادیر مناسبی از آب و جعفری است.

مراحل تهیه این غذا شامل پخت لوبیا و برنج، تفت دادن کدو، تفت دادن برنج و لوبیا، اضافه کردن تخم مرغ و شیر، و تزیین با پنیر و سبزیجات تازه است. این غذا می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی برای میان وعده یا شام مناسب باشد.

همچنین، توجه به نکاتی مانند استفاده از لوبیای چیتی یا قرمز، برنج قهوه‌ای، یا پنیر پیتزا به غذا، می‌تواند طعم و مزه آن را بهبود بخشد. این غذا می‌تواند به شکل تک نفره یا در قالب‌های مافین نیز آماده شود. به علاوه، اضافه کردن سس یا سیر رنده شده به این غذا، میتواند طعم آن را تنوع بخشد.

فریتاتای برنج و لوبیا یک غذای سنتی ایتالیایی است که برای تهیه آن از ترکیب، برنج، تخم مرغ و لوبیا استفاده می‌شود. چاشنی‌هایی که به این غذا اضافه می‌شود در کنار پنیر و سبزیجات خرد شده طعم فوق‌العاده‌ای به این غذا می‌بخشد.در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با ۲ روش طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا در فر و در ماهیتابه به طور کامل آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه فریتاتای برنج و لوبیابرای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا به مواد زیر نیاز دارید:روغن زیتون۲ قاشق غذاخوریکدو سبز۲ عددبرنج۲۵۰ گرملوبیا قرمز۴۲۰ گرمتخم مرغ۶ عددشیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارنمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوریپنیر چدار۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارگوجه فرنگیبه مقدار لازمجعفریبه مقدار لازممراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا در ماهیتابهآماده کردن مواد اولیه این غذا حدود ۱۵ دقیقه و پخت آن کمتر از ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن فریتاتای برنج و لوبیا در ماهیتابه آشنا شوید.مرحله اول: برنج و لوبیا را بپزیدبرای شروع لوبیا را برای یک شب در آب بخیسانید و سپس همراه با آب در یک قابلمه بریزید و بپزید. برنج را نیز در یک قابلمه آب جداگانه بپزید تا نرم شود. بعد از این که لوبیا و برنج پختند، شعله گاز را خاموش کنید.مرحله دوم: کدو را تفت دهیدکدو سبز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد کدوهای خرد شده را در روغن تفت دهید.مرحله سوم: برنج و لوبیا را با کدوها تفت دهیدچند دقیقه بعد از تفت دادن کدوها، می‌توانید برنج و لوبیای پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید. به خاطر داشته باشید که در این مرحله باید همه مواد به خوبی پخته باشند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزهمرحله چهارم: تخم مرغ و شیر را به ماهیتابه اضافه کنیدتخم مرغ‌ها را بشکنید و در کاسه بریزید و سپس شیر را اضافه کنید. ترکیب شیر و تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل نیز به این ترکیب اضافه کنید. حالا ترکیب تخم مرغ و شیر را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی بپزند.مرحله پنجم: پنیر را اضافه کنیدزمانی که تخم مرغ پخت، می‌توانید پنیر چدار را رنده کنید و روی تخم مرغ‌ها بریزید. درب ماهیتابه را برای چند دقیقه روی آن بگذارید و سپس صبر کنید تا پنیر به طور کامل آب شود. در انتها فریتاتا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با گوجه خرد شده و جعفری تازه خرد شده تزیین کنید.طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا در فربرای تهیه این غذا در فر باید مثل روش قبل کدو را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. برنج و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید و بعد آن‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک و فلفل در ماهیتابه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.در یک کاسه تخم مرغ را با شیر و کمی زعفران ترکیب کنید. حالا ترکیب برنج و لوبیا و کدو را در قالب مورد نظرتان بریزید. مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید تا داغ شود.سپس قالب را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا فریتاتای شما آماده شود. در ۱۰ دقیقه نهایی پخت می‌توانید گوجه گیلاسی یا گوجه خرد شده را روی فریتاتا بریزید.سپس حالت گریل فر را نیز روشن کنید تا روی غذا نیز کاملا طلایی شود. بعد از این که غذا پخت، آن را از قالب خارج و در ظرف مناسب بریزید و با جعفری تزیین و سرو کنید.نکات و فوت و فن‌های تهیه فریتاتای برنج و لوبیادر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از لوبیا چیتی، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی استفاده کنید.برای تهیه این غذا می‌توانید به جای پنیر چدار از پنیر پیتزا یا پنیر سوئیسی نیز استفاده کنید.اگر زمان کافی برای خیساندن پخت لوبیا را ندارید، می‌توانید برای تهیه این غذا می‌توانید از کنسرو لوبیا نیز استفاده کنید.اضافه کردن مقداری پیازچه خرد شده به این غذا عطر و مزه خوبی می‌بخشد.از آن جایی که برای تهیه این غذا از برنج، لوبیا، تخم مرغ و شیر استفاده می‌شود، این غذا مواد مغذی و انرژی زیادی دارد و می‌توانید از آن برای بعد از تمرین یا به عنوان شام و میان وعده استفاده کنید.اضافه کردن شیر به تخم مرغ موجب می‌شود تا فریتاتای شما بافت بهتری پیدا کند، اما در صورت تمایل می‌توانید شیر را حذف کنید و تنها از تخم مرغ برای روی لوبیا و برنج استفاده کنید.برای تهیه این غذا می‌توانید به جای برنج سفید از برنج قهوه‌ای استفاده کنید.اضافه کردن فلفل قرمز و پاپریکا به این غذا طعم بی‌نظیری می‌بخشد.در صورت تمایل می‌توانید فریتاتا را به صورت تک نفره و در قالب‌های مافین نیز آماده کنید.پیشنهاد می‌شود بعد از آماده شدن این غذا از مقداری سس برای مزه دار کردن آن استفاده کنید.می‌توانید برای مزه دار کردن این غذا از مقداری سیر رنده شده یا پودر سیر استفاده کنید.اگر به دنبال یک غذای رژیمی با حبوبات و برنج هستید یا برای درست کردن شام فرصت کافی ندارید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و این فریتاتای خوشمزه را آماده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کالزونه مرغ ایتالیاییاگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و سایر دوستان علاقه‌مند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!