تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه دسر شیک ترنگ توت فرنگی؛ راهنمای گام به گام

پارفیت توت فرنگی یک دسر خوشمزه و سرشار از طعم و رنگ است که می‌توانید با استفاده از توت فرنگی، خامه، پنیر خامه‌ای و شکر به راحتی تهیه کنید. این دسر عالی برای جلب توجه مهمانان شما و تزیین میز پذیرایی است. مراحل تهیه این دسر بسیار ساده است و تنها چند دقیقه زمان می‌برد. اما برای بهبود طعم دسر، بهتر است توجه کنید که دسر را تازه تهیه و سرو کنید، زیرا طعم و بافت آن ممکن است با زمان تغییر کند. همچنین می‌توانید با اضافه کردن میوه‌های دیگر به مخلوط، طعم و رنگ دسر را تغییر دهید. از نکات مهم دیگر آموزش تهیه این دسر می‌توان به استفاده از مواد با کیفیت، ماندگاری مناسب و تزیین زیبا اشاره کرد. امیدوارم با تهیه این دسر خوشمزه، لحظات لذت بخشی را در کنار عزیزان خود داشته باشید.

پارفیت توت فرنگی، یک دسر فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه است که با چند قلم مواد در دسترسی به راحتی تهیه می‌شود. این دسر یک انتخاب عالی برای جذاب‌تر کردن میز پذیرایی شما است. اگر جز طرفداران طعم توت فرنگی هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این دسر جذاب غافل نشوید. دسر پارفیت را به عنوان یک میان وعده بسیار سالم و خوشمزه می‌توانید تهیه و میل کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌ تهیه دسر پارفیت توت‌فرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر ۶ نکته طلایی و مهم که برای بهتر شدن طعم دسر به شما کمک می‌کند را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه پارفیت توت فرنگیتوت فرنگی ۲ پیمانهخامه زده شده ۱ پیمانهپنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرموانیل ۱ قاشق چای خوریشکر ۳-۴ قاشق غذاخوریطرز تهیه پارفیت توت فرنگیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این دسر ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این دسر جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی آسان قرار دارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک توت فرنگیمرحله اول: آماده سازی توت فرنگیتوت‌فرنگی‌ها را به خوبی بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.کلاهک سبز آن‌ها را جدا سازید و با کمک چاقو توت‌فرنگی‌ها را برش بزنید.نحوه برش زدن توت‌فرنگی‌ها کاملا سلیقه ای است، برخی توت‌فرنگی‌ها را اسلایسی و برخی نگینی خرد می‌کنند.توت‌فرنگی‌های خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: آماده سازی پنیر خامه‌ای و شکرپنیر خامه‌ای را درون ظرف مناسبی بریزید.شکر و وانیل را به آن بیفزایید و با قاشق به هم زنید تا شکر به خوبی با پنیر ترکیب شود و پنیر بافتی نرم و لطیف به خود گیرد.در این مرحله برای بالاتر رفتن سرعت کار می‌توانید از همزن برقی نیز کمک بگیرید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پارفیت میوه‌ایمرحله سوم: افزودن خامه فرم گرفتهخامه فرم گرفته را به ترکیب پنیری اضافه کنید و با دور تند همزن ۱-۲ دقیقه ای بهم زنید تا به خوبی خامه و پنیر با هم ترکیب شوند.مرحله چهارم: افزودن توت فرنگی خرد شدهتوت فرنگی خرد شده را به ترکیب خامه و پنیر اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.دسر پارفیت توت فرنگی جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است.آن را در لیوان‌های سرو بریزید و با مقداری توت فرنگی تازه تزیین و نوش جان کنید.نکات کلیدی تهیه دسر پارفیت توت فرنگیبهتر است دسر را به صورت تازه تهیه و سرو کنید، زیرا در صورت طولانی شدن زمان سرو آب و رطوبت توت فرنگی موجب شل شدن بافت دسر و تغییر طعم آن می‌شود.برخی در تهیه این دسر از مقداری بیسکوییت پودر شده، مغز گردو، بادام، بادام زمینی و گرانولا به صورت لایه لایه در ظرف سرو استفاده می کنند.برای رژیمی تر شدن این دسر می توانید از شکر قهوه ای یا عسل استفاده کنید و به جای خامه فرم گرفته از مقداری ماست یونانی کمک بگیرید.برخی در تهیه این دسر همه مواد را در مخلوط کن یا میکسر پوره می‌کنند، در این روش دسر شما بافتی یک دست و یکنواخت شبیه به فرنی به خود می گیرد.از ترکیب میوه های مختلفی مانند کیوی،موز، هلو، آناناس و آلوورا در تهیه این دسر می توانید استفاده کنید.اگر طعم پنیر خامه ای را دوست ندارید می‌توانید شکر دستور را کمتر یا حذف کنید و به جای پنیر خامه و شکر از بستنی استفاده کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دسرهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و سریع فوق این دسرهای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!