راز تهیه خوراکی شیرین و خوشمزه: گلتوت فرنگی از پنجره به دهان!
گلت توت فرنگی یک دسر بسیار خوشمزه و محبوب است که دارای تاریخچهای مرتبط با کشور فرانسه است. این دسر با ترکیب میوه توت فرنگی و خمیری لذیذ و خوشمزه، طعم و بویی بینظیر به ارمغان میآورد.
برای تهیه گلت توت فرنگی، ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. سپس مواد لازم برای فیلینگ را آماده کرده و خمیر و فیلینگ را به شکل مناسب شکل داده و سپس پخت آنها را در فر انجام دهید.
این دسر حدود 80 تا 90 دقیقه زمان میبرد و مقدار مواد مورد استفاده دو عدد گلت با قطر 10 سانتیمتر را به شما میدهد. مراحل تهیه گلت توت فرنگی به صورت مرحله به مرحله شرح داده شده است تا به شما کمک کند این دسر خوشمزه را آماده کنید.
بعد از پخت و خنک شدن کامل گلتها، میتوانید آنها را برش دهید و با پودر قند یا دیگر تزئینات دلخواه خود زینت دهید. این دسر خوشمزه و لذیذ را میتوانید به عنوان یک خوراکی خوشمزه و لذیذ برای مهمانیها و جشنها سرو کنید و از طعم و ظاهر جذاب آن لذت ببرید.
گلتها از جمله گلت توت فرنگی دسری است با تاریخچهای از کشور فرانسه که طعم بسیار بینظیری دارد. بدون شک ترکیب میوه توت فرنگی با خمیر گلت طعم و بوی فراموش نشدنی برایتان به ارمغان خواهد آورد. پس در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این گلت خوشمزه را برایتان شرح دهیم.مواد لازم جهت تهیه خمیر گلت توت فرنگیبرای تهیه گلت توت فرنگی به مواد اولیه زیر نیاز داریم:آرد۱ و ۱/۳ پیمانهشکر۳ قاشق غذاخورینمک۱/۸ قاشق چایخوریکره۱۰۰ گرمآب یخ۲ تا ۳ قاشق غذاخوریمواد لازم جهت تهیه فیلینگ درون گلتمواد لازم جهت تهیه فیلینگ درون گلت توت فرنگی به شرح زیر است:توت فرنگی۲۰۰ گرمشکر۳ تا ۴ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۱ قاشق چایخوریزرده تخم مرغ۱ عددپودر قندبرای تزئینمراحل تهیه گلت توت فرنگیمدت زمان تقریبی تهیه این گلت خوشمزه ۸۰ تا ۹۰ دقیقه است. مقدار مواد اعلام شده دو عدد گلت به قطر ۱۰ سانتیمتر به شما میدهد.در ادامه طرز تهیه گلت توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.مرحله اول: آماده سازی مواد خشکدر اولین مرحله آرد را دو تا سه بار الک کنید این کار در حفظ لطافت و ترد بودن خمیر گلت به شما بسیار کمک میکند. حال نمک و شکر را به آرد الک شده اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن به هم زنید اگر تمایل ندارید گلت شما شیرین باشد میتوانید مقدار شکر کمتری اضافه کنید.مرحله سوم: افزودن آرد به کرهدر این مرحله کره به دمای محیط رسیده را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چندین پالس بزنید تا کره نرم شود. توجه داشته باشید که در این مرحله کره را زیاد به هم نزنید، چون این کار باعث میشود خمیر شما به روغن بیفتد. سپس آرد را کمکم به کره اضافه کنید و همه موارد را با هم ترکیب کنید.مرحله چهارم: اضافه کردن آب و ورز دادن خمیراکنون خمیر شما به شکل تکه تکه یا گلوله گلوله در میآید که با اضافه کردن آب، کم کم مخلوط شما خمیری شکل میشود و بافت لطیفی به خود میگیرد.توجه داشته باشید در این مرحله آب را کمکم اضافه کنید تا یک باره خمیر شما شل نشود. با کمک دست خمیر را جمع کنید و چند دقیقه ورز دهید.با توجه به بافت انواع آردها ممکن است میزان اضافه کردن آب کمتر یا بیشتر باشد، پس از شما خواهشمندیم در این مرحله دقت کافی را داشته باشید و آب را کم کم اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع دسرهای تابستانیمرحله پنجم: استراحت دادن خمیرنکته مهم دیگری که در تهیه خمیر گلتها حائز اهمیت است استراحت دادن خمیر است. خمیر را درون کیسه نایلون بگذارید و با وردنه کمی سطح آن را صاف کنید و نایلون را بپیچید تا هوایی درون آن وارد نشود.حداقل به مدت زمان یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. اگر زمان بیشتری درون یخچال بماند مشکلی ندارد اما زمان کمتر از یک ساعت به هیچ عنوان توصیه نمیشود.مرحله ششم: آماده سازی فیلینگ گلتحال تا زمانی که خمیر آماده شود به سراغ تهیه فیلینگ گلت بروید. درون ظرف مناسبی توت فرنگی ها را به ابعاد دلخواه برش بزنید و نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کنید و با کمک قاشق مخلوط را به هم بزنید.دقت کنید که تمام قطعات توت فرنگی شما به مخلوط شکر و آرد نشاسته ترکیب شده باشد.در این مرحله با توجه به میزان شیرین بودن توت فرنگیها میتوانید مقدار کمتر یا بیشتری شکر به توت فرنگیها اضافه کنید.بیشتر بخوانید: روش درست شستن توت فرنگیمرحله هفتم: شکل دادن به خمیرته سینی فر را با کاغذ روغنی کاور کنید روی سطح کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را به دو نیمه مساوی تقسیم کنید، خمیر را به قطر حدوداً ۳ میلیمتر پهن کنید و با کمک دست اطراف آن را شکل دهید. مجدد کمی آرد روی سطح خمیر بپاشید و حدود ۴ تا ۵ سانتیمتر از اطراف خمیر را فاصله بگذارید.مرحله هشتم: انتقال مواد فیلینگ به وسط خمیرحال از مواد فیلینگ وسط خمیر بریزید روی سطح مواد فیلینگ را با کمک قاشق صاف کنید و با کمک دست اطراف خمیر را تا بزنید.حتی اگر که تمایل دارید مقدار توت فرنگیهای شما کمتر مشاهده شود میتوانید خمیر بیشتری را به سمت قسمت مرکزی خمیر تا بزنید.توجه: این کار کاملا سلیقهای است و شما میتوانید به اشکال مختلفی گلت توت فرنگیتان را شکل دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پارفیت توت فرنگی؛ دسر خوشمزه فرانسویمرحله نهم: پخت گلت۱۰ دقیقه قبل از پخت حتما فر را گرم کنید. زرده تخم مرغ را با چنگال کمی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و با کمک برس روی سطح خمیر را کاملاً با زرده رومال کنید تا بعد از پخت گلت شما کاملا طلایی رنگ و زیبا شود.نکته: اگر تمایل داشته باشید در آخرین مرحله میتوانید کمی پودر قند روی گلت الک کنید.حال با درجه حرارت ۱۸۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه گلت را درون فر در طبقه وسط با نحوه پخت بالا و پایین قرار دهید.منتظر باشید تا خمیر کاملاً بپزد و طلایی رنگ شود با توجه به ابعاد و درجههای فرهای مختلف، خواهشمندیم در این مرحله نیز توجه لازم را داشته باشید و مدام گلت را چک کنید.زمانی که مشاهده کردید خمیر به مقدار کافی طلایی یا پخته شده باید آن را از فر خارج کنید.مرحله دهم: تزئین و سرو کردن گلتبهتر است بعد از خارج کردن گلت از فر زمان دهید تا گلت شما کاملا خنک شود و بعد به ابعاد دلخواه آن را برش بزنید.به همین راحتی گلت بسیار خوشمزه و لاکچری شما آماده سرو کردن است. نوش جان!بیشتر بخوانید: خواص بینظیر توت فرنگی خشک که شاید ندانید!امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانبرایتان مفید بوده باشد. پیشنهاد میکنیم حتما این گلت لاکچری و جذاب را طبق روش فوق تهیه کنید و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید. برای طرز تهیه انواع دسرهای دیگر به مجله ما سری بزنید.برای مشاهده لیست انواع غذا، نوشیدنی و دسر با توت فرنگی روی لینک با توت فرنگی چی درست کنیم؟ کلیک کنید.منبع:من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.