تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه نوشیدنی رنگارنگ و لذیذ از توت سیاه: شربت شیرین و شیک

فصل گرما در راه است و با آن میوه‌های خوشمزه‌ای مانند توت سیاه که می‌توانند مواد اصلی شربت‌های شیرین و خنک کننده باشند. تهیه شربت توت سیاه بسیار ساده است و تنها نیاز به توت سیاه، شکر و آب دارید. ابتدا توت‌ها را شسته و به خوبی خشک کنید، سپس آن‌ها را در قابلمه با شکر مخلوط کرده و یک شب در یخچال قرار دهید تا آب بیفتد. روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از جوشیدن، کف شربت را جمع کنید تا شفاف شود. سپس به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا قوام بگیرد و در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. توصیه می‌شود ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز باشد تا از کپک زدن جلوگیری شود. با رعایت این نکات ساده، می‌توانید شربت توت سیاه خود را به راحتی درست کنید و از طعم لذیذ آن در هر زمانی لذت ببرید.

با رسیدن فصل گرما، انواع شربت می‌توانند از خوردنی‌های دلچسب و نشاط آور باشند که در روزهای گرم دلمان را خنک و از عطش ما کم کنند. یکی از میوه‌های خوشمزه‌ای که معمولا با آن شربت هم درست می‌کنند توت سیاه است که کم کم فصل آن از راه می‌رسد.با درست کردن شربت از توت سیاه علاوه بر اینکه می‌توانیم با آن از مهمانان‌مان در روزهای گرم پذیرایی کنیم می‌توانیم از خواص بسیار این میوه خوشمزه که فصل محدودی دارد در همه روزهای سال هم استفاده کنیم. در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه شربت توت سیاه همراه ما باشید.مواد لازم برای تهیه شربت توت سیاهمواد لازم برای درست کردن شربت توت سیاه بسیار ساده است و در هر خانه‌ای یافت می شود. از جمله این مواد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:توت سیاه۱ کیلوگرمشکر۱ کیلوگرمآب۲ لیوانمراحل تهیه شربت توت سیاهحالا که مواد لازم در اختیار ما هستند سراغ آموزش مرحله به مرحله این شربت می‌رویم.مرحله اول: شستن توت‌هابرای تهیه شربت توت سیاه لازم است اول از همه آن را به خوبی بشوییم و با محلول آب و سرکه یا آب و نمک به مدت ده دقیقه بگذاریم تا سموم و آفات احتمالی روی آن کاملا از بین برود. بعد از آبکشی کردن اجازه می‌دهیم توت‌ها روی یک سینی و در معرض هوا کاملا خشک شوند.مرحله دوم: آب اندازی توت‌ها با شکربعد از آن که توت ها خشک شدند، آن ها را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و لابلای آن را شکر ریخته و در نهایت در قابلمه را می‌گذاریم و آن را به مدت یک شب در یخچال قرار می‌دهیم. این کار باعث می شود توت‌ها حسابی آب بیندازند و شربت اولیه آماده شود.مرحله سوم: جوشیدن شربتپس از گذشت حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب را به قابلمه اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود.مرحله سوم: کف گیری شربتپس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، کف‌های ایجاد شده روی شربت را با یک قاشق مناسب جمع می‌کنیم و دور می‌ریزیم. این کار باعث می شود رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود.بیشتر بخوانید: شربت نعنا تازه به روش خانگیمرحله چهارم: قوام شربتپس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، در قابلمه را می‌گذاریم تا دیواره‌های قابلمه عرق کند و شربت با گذشت زمان شکرک نزند.مرحله پنجم: ریختن شربت در ظرف شیشه‌ایپس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آن را داخل ظرف شیشه‌ای دردار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.نکات و فوت و فن‌های تهیه شربت توت سیاهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه شربت توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.دقت کنید ظرف شیشه‌ای حتما تمیز و خشک باشد چرا که اگر خیس باشد منجر به کپک زدن شربت می‌شود.حتما در مرحله پخت شربت، کف روی آن را بگیرید تا شربت خوش‌رنگ‌تری در نهایت به دست آید.برای اینکه غلظت شربت را اندازه گیری کنید بعد از آنکه سرد شد آن را درون یک نعلبکی ریخته و چند دقیقه در یخچال قرار دهید. شربت نباید به راحتی درون نعلبکی حرکت کند یا از آن سرازیر شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گوجه سبزدر این قسمت از مجله آشپزی تک فانبا طرز تهیه شربت توت سیاه همراه شما بودیم. اگر این شربت را با این دستور تهیه کردید از تجربیات خودتان برای ما نیز بگویید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!