سرکه ی سیب، سرکه ی سیب با انگورهای شیرین
نان پنیری رومانیایی یا پاسکا (pasca) یکی از انواع محبوب نانها در شرق رومانی است. این نان دارای طعم لذیذی است و دارای بافتی پف و نرم میباشد. برای تهیه این نان باید از خمیر نان و مایه پنیری استفاده کنید که برای ۸ نفر مناسب است. مواد لازم برای تهیه این نان شامل آرد، شیر، پودر خمیر مایه، کره ذوب شده، تخم مرغ، شکر، نمک، وانیل و روغن هسته انگور میشود. بعد از تهیه خمیر، باید مایه پنیری را آماده کنید که شامل پنیر خامهای، شکر، وانیل، آب لیمو، کشمش، عسل و شیر میشود.
برای پخت این نان، باید خمیر را در قالب قرار داده و در فر با دمای مخصوص پخت دهید. پس از پخت، نان را از فر خارج کرده و با ترکیبی از عسل و شیر روی آن مالیده و سرو کنید. اگر تجربه درست کردن این نان را دارید، میتوانید نکات و فوت و فنهای آن را رعایت کنید تا حاصل کار شما بهتر شود. نان پنیری رومانیایی یک گزینه خوشمزه و سالم برای صبحانه یا میانوعده است.
نان پنیری رومانیایی که به عنوان پاسکا (pasca) نیز شناخته میشود، یکی از محبوبترین انواع نان در نواحی شرق رومانی است. این نان طعمی بسیار لذیذ و بافتی پف دار دارد و برای تهیه آن باید علاوه بر خمیر نان، مایه پنیری را به صورت جداگانه آماده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه نان پنیری رومانیایی به طور کامل آشنا شوید.طرز تهیه نان پنیری رومانی پاسکاآماده کردن مواد اولیه این نان حدود ۳۰ دقیقه و پخت آن حدود ۱ ساعت طول میکشد. مقدار مواد اولیه ذکر شده برای تهیه این نان برای ۸ نفر مناسب است.مواد لازم برای تهیه نان پنیری رومانیاییآرد گندم۴ و نیم لیوان فرانسوی دستهدارشیر پرچرب ولرم۱ لیوان فرانسوی دستهدارپودر خمیر مایه۲ قاشق چایخوریکره ذوب شده۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارتخم مرغ۱ عددشکر۱۰۰ گرمنمک۱ قاشق چایخوریوانیل۱ قاشق چایخوریروغن هسته انگور۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارمواد لازم برای تهیه مایه پنیریپنیر خامهای۱ لیوان فرانسوی دستهدارشکر۱/۴ لیوان فرانسوی دستهداروانیل۱ قاشق چایخوریافشره لیموبه مقدار لازمکشمش۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارعسل۲ قاشق غذاخوریشیر۲ قاشق غذاخوریمراحل طرز تهیه نان پنیری رومانیاییدر ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن نان پنیری رومانی آشنا شوید.مرحله اول: خمیر مایه و شیر را ترکیب کنیدبرای شروع باید ۲ قاشق خمیر مایه را با ۱ لیوان شیر ولرم ترکیب کنید. در ادامه یک قاشق شکر نیز به این ترکیب اضافه کنید و حدود و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه پف کندمرحله دوم: خمیر را آماده کنیدتخم مرغ را بشکنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کره، وانیل، نمک و شکر و ترکیب خمیر مایه و شیر را اضافه کنید و مواد را به خوبی ترکیب کنید. در ادامه باید آرد را به خمیر اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید و حین هم زدن روغن را اضافه کنید تا همه مواد را به خوبی مخلوط شوند. سپس خمیر را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا بافتی نرم و کشدار پیدا کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر هندیمرحله سوم: خمیر را استراحت دهیددر این مرحله باید خمیر را در یک کاسه بریزید و روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید. سپس ظرف را در مکانی گرم و تاریک قرار دهید و حدود ۲ ساعت صبر کنید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.مرحله چهارم: خمیر را قالب بزنیدسطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح قرار دهید. حالا خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه صاف کنید و آن ها را به شکل دایرههای یک اندازه با قطر ۲۵ سانتیمتر قالب بزنید. (میتوانید یکی از خمیرها را اندازه قالب مورد نظرتان برش دهید و بقیه خمیرها را با دست به صورت لوله ای درآورید.)مرحله پنجم: خمیرها را در قالب قرار دهیددر این مرحله باید یک قالب ۲۵ سانتیمتری را چرب کنید. یک خمیر را کف قالب پهن کنید. سپس خمیرهای دیگر را به صورت لولهای رول کنید و به هم ببافید. حالا خمیر بافته شده را دور تا دور قالب قرار دهید و ابتدا و انتهای آن را به هم بچسبانید؛ به طوری که در قسمت میانی قالب فضای خالی ایجاد شود.مرحله ششم: دوباره خمیر را استراحت دهیدیک پارچه تمیز روی قالب قرار دهید و اجازه دهید خمیر برای ۴۵ دقیقه در فضای آشپزخانه استراحت کند.مرحله هفتم: مایه پنیری را آماده کنیدبرای تهیه مایه پنیری باید پنیر خامهای، شکر، وانیل، آب لیمو و کشمش را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی مواد را خوب ترکیب کنید. سپس این ترکیب را در قسمت میانی خمیر بریزید.مرحله هشتم: نان را بپزیدفر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از ۱۰ دقیقه که فر داغ شد، قالب نان را در آن بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد حرارت را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید. اجازه دهید نان برای ۴۵ دقیقه دیگر در فر بماند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان زعترمرحله نهم: نان را سرو کنیدبعد از آماده شدن نان پنیری خانگی به روش رومانیایی باید آن را از فر خارج کنید. اجازه دهید نان خنک شود و بعد عسل و شیر را ترکیب کنید و آن را با برس روی نان بمالید. نان خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را برش دهید و از طعم آن لذت ببرید.نکات و فوت و فنهای طرز تهیه نان پنیری رومانیاییبا چند نکته تهیه نان پنیری رمانیایی همراه ما باشید.برای تهیه این نان حتما خمیر را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز و سپس استراحت دهید تا نان شما به خوبی پف کند.فراموش نکنید که برای تهیه این نان باید از خمیر مایه سالم و تازه استفاده کنید. اگر خمیر مایه بعد ترکیب شدن با شیر ولرم پف نکرد، یعنی خراب است و استفاده از این خمیر مایه نان شما را خراب میکند.از اضافه کردن آرد بیش از حد به این نان اجتناب کنید، زیرا این کار موجب خشک شدن بافت نان میشود.اگر خمیر نان خشک به نظر میرسد، میتوانید از مقدار بیشتری روغن استفاده کنید.به طور سنتی برای تهیه این نان از روغن هسته انگور یا روغن ذرت استفاده میشود، اما شما میتوانید از هر نوع روغنی که در دسترس دارید استفاده کنید.در ۱۵ دقیقه ابتدایی پخت نان به هیچ عنوان نباید درب فر را باز کنید، این کار موجب از بین رفتن پف نان میشود.در صورت تمایل میتوانید برای تهیه این نان از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.برای تهیه این نان حتما حرارت را به درستی تنظیم کنید و ۱۵ دقیقه اول خمیر را با حرارت زیاد و سپس با حرارت کمتر بپزید تا نان بافت مناسبی پیدا کند.در صورت تمایل میتوانید برای تهیه این نان به جای درست کردن مایه پنیر، مقداری پنیر خرد شده و کشمش روی خمیر بریزید.به جای درست کردن این نان به روش سنتی، می توانید پنیر را لای خمیر قرار دهید و سپس خمیر را ببندید و آن را در فر بگذارید تا نان پنیری شما آماده شود.نان پنیری رومانیایی یک نوع نان سالم و خوش طعم خانگی است که میتوانید از آن برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید. درست کردن این نان برای افرادی که تجربه تهیه نان خانگی را دارند، چندان چالش برانگیز نیست. اگر تجربه درست کردن این نان را دارید میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…