تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

۱۲ دستور پخت سریع و خوشمزه برای وعده‌های نهار و شام با برنج بدون گوشت

ناهار به عنوان یکی از وعده‌های مهم غذایی در طول روز مطرح است. این وعده غذایی می‌تواند انرژی لازم برای ادامه روز را برای ما فراهم کند. بنابراین، انتخاب غذایی که برای ناهار مصرف می‌کنیم بسیار مهم است. در اینجا به معرفی چند غذای بدون گوشت مناسب برای ناهار پرداخته‌ایم.

رشته پلو، رشته‌ای مقوی که به عنوان یک غذای اصیل و خوشمزه شناخته می‌شود. می‌توان این غذا را بدون گوشت نیز طبخ کرد و لذت برد. همچنین هویج پلو، کلم پلو، خورش کدو سبز بدون لپه، استانبولی پلو و عدس پلو نیز از دیگر غذاهای مناسب برای ناهار هستند. این غذاها مقوی و خوشمزه بوده و بدون گوشت تهیه می‌شوند.

دمپختک، لوبیا پلو، ماش پلو، کوفته سبزی شیرازی، شیر برنج و میگو پلو نیز از غذاهای دیگری هستند که می‌توانید بدون استفاده از گوشت درست کنید. این غذاها انواع مختلفی از طعم‌ها و خواص غذایی را به شما ارائه می‌دهند. انتخاب هر یک از این غذاها به دلیل خواص مختلفشان می‌تواند گزینه مناسبی برای وعده ناهار باشد.

ناهار شاید مهم‌ترین وعده غذایی ما در طول روز باشد. با میل کردن ناهار، انرژی از دست رفته ما بازمی‌گردد و می‌توانیم ادامه روز را با روحیه و حال بهتری سپری کنیم. به همین جهت مهم است که غذایی که برای ناهار انتخاب می‌کنیم، غذایی باشد که مقوی و دارای انرژی کافی باشد.از طرفی، این انتخاب غذا می‌تواند برای کسانی که گوشت مصرف نمی‌کنند سخت باشد. در این مطلب، غذاهای مناسب برای ناهار با برنج بدون گوشت را معرفی می‌کنیم.با بلاگ تک فانهمراه باشید.۱- رشته پلورشته پلو غذایی قدیمی و اصیل است که طعمی به یادماندنی دارد. رشته پلو را عموما با گوشت قلقلی میل می‌کنند. اما اگر گوشت را هم از این غذا حذف کنید، مشکلی پیش نمی‌آید. برای این کار در دستور پخت رشته پلو، گوشت را از تمامی مراحل حذف کنید.مواد لازم رشته پلو:برنج۳ پیمانهرشته پلویی ۱۵۰ گرمآرد نخودچی ۱_۲ قاشق غذاخوریپیاز ۳ عدد بزرگکشمش۱ پیمانهگردو ۱ پیمانهدارچین ۱ قاشق چایخوریگلاب ۲ قاشق غذاخوریزردچوبه ۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل به میزان لازمادویه پلویی به میزان لازمروغن حیوانیدر صورت دلخواهنان لواش برای ته دیگزعفران دم‌کرده ۴ قاشق غذاخوریمراحل تهیه رشته پلوابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید تا کمی پف کند.رشته آش را در آب جوش به مدت کوتاهی بپزید تا کمی نرم شود. سپس آب آن را از آن ریخته و کمی خنک شود.در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که طلایی و شفاف شود، تفت دهید.ادویه‌های پلو را به پیاز اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید تا مزه دهد.برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تا چند دقیقه مخلوط کنید.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید. این کار به پلو رنگ و طعم خوبی می‌دهد.رشته پخته شده را به برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.کمی آب را به قابلمه اضافه کنید (تا برنج پز شود)، نمک را تنظیم کنید و روی قابلمه را با یک حوله تمیز بپوشانید تا بخار درون قابلمه نگردد.برای ادامه آموزش طرز تهیه رشته پلو، این مطلب را بخوانید.۲- هویج پلوغذایی خوش طعم برای ناهار؛ هویج پلو. این غذا را می‌توانید با مرغ و بدون مرغ درست کنید. هویج پلو غذایی است که با مرغ میل می‌شود اما می‌توانید آن را بدون مرغ هم بپزید و از طعم آن لذت ببرید. ترکیب هویج و پیاز به همراه ادویه و روغن حیوانی، بدون مرغ هم جذاب است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کله گنجشکیمواد لازم هویج پلو:برنج ۴/۵ پیمانههویج حدودا ۱۰ عدد متوسطپیاز ۲ عدد بزرگرب ۱ قاشق غذا خوریکره یا روغن حیوانی ۲ قاشق غذاخوریادویه پلویی ۲ قاشق چایخوریشکر۱ الی ۲ قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن به میزان لازمزعفران دمکرهبه میزان لازمزردچوبه۲ قاشق چایخورینمک و فلفل به میزان لازمخلال پسته و زرشکبه میزان لازم برای تزئینمراحل طرز تهیه هویج پلو بدون گوشت و مرغابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید تا کمی پف کند.در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که طلایی و شفاف شود، تفت دهید.هویج رنده شده را به پیاز اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید تا مزه دهد و هویج کمی نرم شود.ادویه‌های پلو را به مواد در قابلمه اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا ادویه‌ها به مواد جذب شوند.برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تا چند دقیقه مخلوط کنید.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید. این کار به پلو رنگ و طعم خوبی می‌دهد.اگر می‌خواهید از لوبیا سبز یا لوبیا چیتی استفاده کنید، آن را به مواد اضافه کنید و همراه با مواد تفت دهید تا چند دقیقه گرم شود.برای ادامه آموزش طرز تهیه هویج پلو، این مطلب را بخوانید.۳- کلم پلوکلم پلو شیرازی یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی است که برای ناهار گزینه مناسبی است. کلم پلو با گوش قلقلی سرو می‌شود اما بدون گوشت هم قابل میل کردن است و طعم خوبی دارد. این غذا را می‌توانید با ترشی یا سالاد، برای ناهار میل کنید.مواد مورد نیاز جهت تهیه کلم پلو شیرازی کلم پیچ متوسطیک عددپیاز متوسطدو عددبرنجچهار پیمانهسبزی خشک شده (ترخان، ریحان، شوید و تره)چهار قاشق غذاخوریزیرهدو قاشق غذاخوریروغنبه میزان لازمنمک، زردچوبه و ادویهبه مقدار دلخواهمراحل طرز تهیه کلم پلو شیرازی بدون گوشتابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید تا کمی پف کند.کلم را پوست‌زده و خرد کرده و در آب جوش به مدت ۵-۷ دقیقه بپزید تا کلم نیم‌پز شود. سپس آب آن را از آن ریخته و کنار گذاشته و کمی خنک شود.در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که طلایی و شفاف شود، تفت دهید.ادویه‌های پلو را به پیاز اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید تا مزه دهد.برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تا چند دقیقه مخلوط کنید تا به خوبی ادویه‌ها به برنج تغلیظ شوند.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید. این کار به پلو رنگ و طعم خوبی می‌دهد.کلم نیم‌پز شده را به برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.برای ادامه آموزش طرز تهیه کلم پلو، این مطلب را بخوانید.۴- خورش کدو سبز بدون لپهکدو سبز غذایی رژیمی و مناسب برای ناهار سبک است. خورش کدو سبز غذایی خوشمزه است و برای افرادی که رژیم دارند گزینه مناسبی است. این غذا را بدون گوشت هم می‌توانید بپزید و از میل کردن آن لذت ببرید.مواد لازم خورش کدو سبز بدون لپه:سیر۳ حبهپیاز متوسط۲ عددکدو سبز قلمی۴ عددگوجه فرنگی۴ عدد متوسطروغن مایع و آبلیمو به اندازه کافیرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافیمراحل تهیه خورش کدو سبز بدون لپهدر یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز و سیر را تا زمانی که طلایی و شفاف شوند، تفت دهید.زرشک را در آب خیس کنید تا نمک از آن خارج شود، سپس آب آن را از آن ریخته و زرشک را با روغن داغ تفت دهید تا کمی ترد شود. زرشک تفت داده شده را از بین ببرید و از آن برای تزئین خورش استفاده کنید.پیاز و سیر تفت داده شده را از قابلمه بیرون برده و کدو سبز خرد شده را به جای آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا کدو سبز کمی سرخ و نرم شود.گوجه‌فرنگی را به کدو سبز اضافه کنید و همراهاً تفت دهید تا گوجه پخته شود و روغن از آن جدا شود.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به خورش اضافه کنید. این کار به خورش رنگ و طعم خوبی می‌دهد.برای ادامه آموزش طرز تهیه خورش کدو سبز بدون لپه، این مطلب را بخوانید.۵- استانبولی پلو/ دمی گوجهاستامبولی پلو یا دمی گوجه غذایی بسیار خوش طعم و خوشمزه است و می‌تواند یک گزینه خوب برای ناهار بدون گوشت باشد. استامبولی را می‌توانید با ماست، ترشی یا سالاد شیرازی میل کنید. ترکیب این غذا با بسیاری از افزودنی‌های کنار غذا باعث می‌شود طعمی خوب ایجاد شود.مواد لازم برای تهیه استانبولی:برنج۴ پیمانهگوجه فرنگی۲ کیلورب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریپیازیک عددروغنبه مقدار لازمزردچوبه و نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازممراحل تهیه استامبولی (دمی گوجه)ابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید تا کمی پف کند.در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که طلایی و شفاف شود، تفت دهید.زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید تا مزه دهد.برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تا چند دقیقه مخلوط کنید تا به خوبی ادویه‌ها به برنج تغلیظ شوند.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید. این کار به پلو رنگ و طعم خوبی می‌دهد.برای ادامه آموزش طرز تهیه استانبولی پلو (دمی گوجه)، این مطلب را بخوانید.۶- عدس پلوعدس به دلیل این که آهن دارد، یک گزینه مناسب برای ناهار است. عدس پلو را می‌توانید با گوشت چرخ یا بدون گوش چرخ کرده بپزید و میل کنید. ترکیب کشمش و پیاز داغ به اندازه‌ای خوش طعم است که بدون گوشت هم باعث لذیذ شدن عدس پلو می‌شود.مواد اولیه عدس پلو بدون گوشتبرنج۳ پیمانهعدس۲ پیمانهپیاز۲ عدد درشتزردچوبه۱/۵ قاشق چایخوریدارچین۱/۵ قاشق چایخوریکشمش پلویی۱ پیمانهگلاب۱ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده۴ قاشق غذا خورینمک، فلفل و ادویه پلوییبه مقدار لازمپودر زیره، گل محمدی خشک، مغز گردو و روغن مایعبه مقدار لازمسیب زمینی یا نان لواشبرای ته دیگمراحل تهیه عدس پلو:۱- عدس را از شب قبل خیس می‌کنیم و برنج را از یکی دو ساعت ساعت قبل از پخت (بعد از شستن) با مقداری نمک خیس می‌کنیم.۲- کشمش‌ها رو هنگام شروع کار خیس می‌کنیم.۳- عدس خیس شده را آبکش می‌کنیم و بعد آنرا داخل قابلمه می‌ریزیم و روی آنرا آب می‌ریزیم به‌طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. همراه با یک قاشق چایخوری نمک، اجازه می‌دهیم تا عدس‌ها بپزند.برای ادامه آموزش طرز تهیه عدس پلو، این مطلب را بخوانید.۷- لوبیا پلولوبیا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. از مهمترین مواد اصلی لوبیا پلو می‌توان به لوبیا سبز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات اشاره کرد. لوبیا پلو یک غذای خوشمزه و مغذی در فرهنگ غذایی ایرانی است که می‌توانید بدون گوشت تهیه کنیدمواد لازم لوبیا پلوبرنج ۴ پیمانهلوبیا سبز۵۰۰ گرمرب۲_۳ قاشق غذاخوریپوره گوجه فرنگی۱/۲ پیمانهزعفران دم کردهبه میزان لازمنمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبه۱ قاشق چای خوریدارچین۲ قاشق چای خوریپودر گل محمدی۲ قاشق چای خوریپیاز۱ عدد بزرگچوب دارچین۱ عدد مراحل  تهیه لوبیا پلو بدون گوشتابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید تا کمی پف کند.در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که طلایی و شفاف شود، تفت دهید.ادویه‌های پلو را به پیاز اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید تا مزه دهد.برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تا چند دقیقه مخلوط کنید تا به خوبی ادویه‌ها به برنج تغلیظ شوند.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید. این کار به پلو رنگ و طعم خوبی می‌دهد.لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز پخته شده را به برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.کمی آب را به قابلمه اضافه کنید (تا برنج پز شود)، نمک را تنظیم کنید و روی قابلمه را با یک حوله تمیز بپوشانید تا بخار درون قابلمه نگردد.برای ادامه طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.۸- ماش پلوماش پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که می‌توانید بدون استفاده از گوشت چرخ کرده آن را سرو کنید. دستور تهیه ماش پلو تقریبا شبیه عدس پلو است و بسیار آسان است.مواد لازم برای تهیه ماش پلو بدون گوشت:ماش۲ پیمانهبرنج۴ پیمانهپیاز۱ عددآبلیمو۱ قاشق غذا خوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوریروغن مایعبه مقدار لازمزعفران دم کردهبه مقدار لازمنمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازممراحل طرز تهیه ماش پلو ابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید تا کمی پف کند.ماش را نیز بشویید و در آب جوش به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم شود. سپس آب آن را از آن ریخته و آن را از بین ببرید.در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که طلایی و شفاف شود، تفت دهید.ادویه‌های پلو را به پیاز اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید تا مزه دهد.برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر تا چند دقیقه مخلوط کنید تا به خوبی ادویه‌ها به برنج تغلیظ شوند.زعفران را در یک کمی آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید. این کار به پلو رنگ و طعم خوبی می‌دهد.ماش پخته شده را به برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.برای ادامه مطلب طرز تهیه ماش پلو به محتوای آن مراجعه کنید.۹-دمپختکدمپختک یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانیه که توی شهرهای مختلف به شکل های مختلفی درست می‌شه. دمی باقالی یا کته باقالی دمپختکی که با باقالی زرد درست می‌شه و از غذاهای سنتی تهران حساب میشه. این غذای سریع جذاب در کنار خوشمزه بودن بسیار هم کم هزینه و و مقرون به صرفه است‌. این غذا رو همراه با تخم مرغ نیمرو و پیاز داغ یا حتی بدون اینا سرو می کنند و وقتی همراه با ترشی و سالاد شیرازی میل بشه خیلی جذاب‌تر و دلچسب‌تره.مواد لازم دمپختک (دمی باقالی)لپه باقالی (باقالی زرد)۲ پیمانهبرنج۳ پیمانهپیاز۲ عددزردچوبه۱/۵ قاشق غذاخوریزعفران در صورت دلخواه۱ الی ۲ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمپاپریکا در صورت دلخواه۱ قاشق غذاخوریروغن (ترجیحا حیوانی)به میزان لازممواد لازم برای رویه دمی باقالیپیاز۲ عددکشمش۱ پیمانهگردو نیم کوب۱ پیمانهدارچین۱/۲ قاشق چایخوریروغن حیوانیبه میزان لازمتخم مرغبرای نیمرومراحل پخت دمپختک:در مرحله اول برای پختن دمپختک، باقالی ها را در یک کاسه بریزید و چند پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا خوب خیس بخورند. این کار هم باعث می‌شود که باقالی ها زودتر پخته شوند و همچنین از نفخ شکم جلوگیری می‌کند.در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس بر روی تخته آشپزخانه آن را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب را تهیه کنید و کره را به همراه مقداری روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.برای ادامه مطلب طرز تهیه دمپختک اینجا کلیک کنید.۱۰- کوفته سبزی شیرازی به روش محلیکوفته انواع مختلفی دارد که ما در این بخش به معرفی و طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی خواهیم پرداخت. کوفته‌ها عموما قرمز رنگ هستند ولی کوفته سبزی متفاوت ظاهر شده است. این کوفته به رنگ سبز است.درست کردن آن راحت است و مواد لازم برای پخت یک کوفته سبزی شیرازی در همه شهرهای ایران پیدا می‌شوند. پس در این مورد نگرانی نداشته باشید. اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و باحال از شیراز امتحان کنید، کوفته سبزی یک انتخاب امن و خوشمزه است.مراحل تهیه کوفته سبزی شیرازیمراحل تهیه کوفته سبزی شیرازی به شرح زیر است:در مرحله اول باید برنج و نخود لپه را بخیسانید. هر کدام را در یک ظرف جداگانه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید. آب باید به اندازه یک انگشت بالاتر از مواد درون ظرف باشد. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت خیس بخورند. البته اگر وقت داشته باشید، بهتر است یک شبانه روز خیسانده شوند. در این صورت نفخ نخود لپه هم کاملا گرفته می‌شود.یک قابلمه بردارید. پیازها را نگینی خرد کنید. در قابلمه کمی روغن مایع بریزید و پیازها را در آن تفت دهید. وقتی پیازها کمی سبک و شیشه‌ای شدند، ادویه‌های لازم نظیر فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.سپس به اندازه یک لیوان، سبزی کوفته را جدا کنید، بقیه سبزی‌ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. وقتی عطر سبزی بلند شد، نصف پارچ آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد غلیظ شود و شکل سس به خود بگیرد.برای ادامه رسپی این غذاهای خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه کوفته سبزی کلیک کنید.۱۱- شیر برنجشیر برنج یک از دسرهای سنتی ایرانی است که در عین سادگی یک غذای کامل به حساب می‌آید و شما می‌توانید آن را در میان وعده و یا حتی به عنوان یک غذای سبک در وعده ناهار و شام نیز میل کنید.درست کردن شیر برنج، بسیار ساده و راحت است و پخت آن نیز به مدت زمان زیادی نیاز ندارد. برای تهیه این دسر همه پسند فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر برنج نیم دانه، شیر، نمک، شکر، خامه و… نیاز دارید.مراحل تهیه شیر برنجمراحل تهیه شیر برنج به شرح زیر است:برنج را از شب قبل یا حداقل دو ساعت قبل از پخت بدون نمک خیس کنید. سپس در قابلمه، برنج را به همراه ٢ یا ٣ پیمانه آب بریزید.نمک را هم اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه بدهید تا آب شروع به جوشیدن کند تا برنج نرم و شکفته شود.توجه کنید که برنج باید کاملاً نرم شود. پس اگر آب برنج تمام شد ولی هنوز برنج نرم نشده بود یک لیوان دیگر آب اضافه کنید و اجازه دهید دانه‌های برنج کاملا نرم شود. وقتی آب برنج کشیده شد و کاملا نرم شد، شیر را اضافه کنید.شیر را در دو یا سه مرحله اضافه کنید و هر بار اجازه دهید شیر بجوشد بعد مابقی شیر را بیفزایید. حرارت را کم کنید و بگذارید تا برنج در شیر نرم‌تر شود و لعاب بیندازد.برای ادامه رسپی این غذای ساده و مقوی روی لینک طرز تهیه شیر برنج کلیک کنید.۱۲- میگو پلومیگو پلو یکی از غذاهای دریایی و خوشمزه است که به شهرهای جنوبی کشور مانند بوشهر، بندرعباس و خوزستان تعلق دارد. در تهیه میگو پلو از میگو، برنج به همراه سبزیجات معطر محلی و ادویه جات استفاده می‌کنند. به طور کلی میگو پلو در شهرهای جنوبی دستور پخت متفاوتی دارد که در ادامه روش تهیه اصولی آن را برایتان شرح خواهیم داد.مراحل تهیه میگو پلومراحل تهیه میگو پلو به شرح زیر است:ابتدا پیاز و سیرها را پوست بگیرید، بشویید و بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقو به صورت نگینی خرد کنید.سپس یک تابه مناسب را انتخاب کنید و در آن روغن مایع بریزید. بر روی اجاق گاز بگذارید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری نرم شود.حال به مقدار دلخواه نمک، زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید و تفت دهید تا پیاز و سیرها رنگ طلایی به خود بگیرند.اکنون میگوهایی را که از قبل پاک کرده و شسته‌اید به ترکیب پیاز و سیر اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا طعم یکدیگر را بگیرند، مقداری که میگوها تفت خوردند و رنگ آن‌ها تغییر کرد به تابه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید و آن‌ها را با هم تفت بدهید.برای ادامه رسپی این غذای دریایی پرطرفدار و مخصوص روی لینک طرز تهیه میگو پلو کلیک کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!