سه روش عالی برای طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ یا گوشت را امتحان کنید!
خورش لوبیا سبز یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که میتوان به صورت گوشتی یا گیاهی آماده کرد. این خورشت به دلیل طعم خوب و خوشمزهای که دارد، مورد توجه بسیاری از افراد قرار میگیرد. برای تهیه این خورشت، ابتدا باید لوبیا سبز را بشویید و بپزید. سپس مواد دیگری مانند گوشت خورشتی یا مرغ، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی و ادویهها را اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید. سپس آب، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت نرم شود و آب آن کم شود. در نهایت، لوبیا سبز را تفت داده و به خورشت اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. این خورشت را میتوانید با برنج سرو کنید و با سبزیجات تزیین کنید. امیدوارم این فرآیند طهیه خورش لوبیا سبز به شما کمک کرده باشد.
خورش لوبیا سبز یک خورشت خوشمزه ایرانی است که برای تهیه آن هم میتوانید از گوشت و مرغ استفاده کنید و هم این غذا را به صورت کاملا گیاهی و بدون پروتئینهای حیوانی آماده کنید. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و درست کردن آن نیز بسیار راحت است. در این مقاله از بخش آشپزی در تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه خورش لوبیا سبز به طور کامل آشنا شوید.طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشتآماده کردن مواد اولیه این خورشت حدود نیم ساعت طول میکشد و برای پخت آن باید ۲ ساعت زمان صرف کنید. مواد اولیه این غذا برای ۴ نفر مناسب است.مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز با گوشتلوبیا سبز۴۰۰ گرمگوشت خورشتی۴۰۰ گرمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریپیاز بزرگ۱ عددسیر۳ حبهآبلیمو یا آبغوره۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغن مایعبه مقدار لازممراحل طرز تهیه خورشت لوبیا سبزدر ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن خورشت لوبیا سبز با گوشت خورشتی آشنا شوید.مرحله اول: پیاز را در روغن سرخ کنیدبرای شروع باید پیاز را بشویید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد پیازها را اضافه کنید و برای چند دقیقه در روغن تفت دهید تا سبک شوند.مرحله دوم: سیر و ادویهها را اضافه کندبعد از این که پیازها کمی سرخ شدند، باید سیر را رنده کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. سیر و پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس میتوانید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و نخودفرنگیمرحله سوم: گوشت را اضافه کنیددر این مرحله نوبت اضافه کردن گوشت خورشتی است. برای تهیه این خورشت باید گوشت را به صورت قورمهای خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.مرحله چهارم: گوشت را بپزیدبعد از این که گوشت به خوبی سرخ شد، میتوانید مواد را همراه با ۶ لیوان آب در قابلمه بریزید و درب قابلمه را روی آن بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.مرحله پنجم: رب گوجه را اضافه کنیدمقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. رب گوجه را برای چند دقیقه در روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود. زمانی که گوشت نیم پز شد، میتوانید رب گوجه را به قابلمه اضافه کنید.مرحله ششم: لوبیا سبز را تفت دهیدلوبیا سبزها را بشویید و برای چند دقیقه آبکش کنید. سپس آنها را به اندازه ۱ تا ۲ سانتیمتری برش دهید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد لوبیاها را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید. به خاطر داشته باشید که لوبیا سبز نباید به مدت طولانی سرخ شود، در غیر این صورت بافتی سفت و خشک پیدا میکند. بعد از این که لوبیاها را تفت دادید، میتوانید آنها را به خورش اضافه کنید.مرحله هفتم: خورشت را آماده کنیددر این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به خورش اضافه کنید. اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم بجوشد و کم آب شود. این خورشت باید به آرامی بپزد و روغن خورشت روی سطح آن جمع شود. زمانی که خورشت لوبیا سبز آماده شد، میتوانید آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه برنج سرو کنید.طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغروش درست کردن این خورش با مرغ هیچ تفاوتی با آماده کردن آن با گوشت ندارد. در این روش باید گوشت را حذف کنید و سپس از تکههای مرغ در خورش استفاده کنید. برای تهیه این خورش هم میتوانید از تکههای درشت مرغ و هم سینه مرغ خرد شده استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که مدت زمان درست کردن این خورش با مرغ کمتر از تهیه آن با گوشت است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی لوبیا سبزطرز تهیه خورش لوبیا سبز با لپهدر برخی رسپیها برای تهیه این خورش از لپه استفاده میشود. در این روش باید لپه را از یک شب قبل در آب بخیسانید و بعد آن را همراه با گوشت و پیاز سرخ کنید و در غذا بریزید. مراحل درست کردن خورش لوبیا با لپه هیچ تفاوتی با روشهای دیگر ندارد، درست مثل روشهای قبل آماده میشود. شما میتوانید این خورش را همراه با گوشت یا مرغ یا به صورت کاملا گیاهی نیز تهیه کنید.نکات و فوت و فنهای طرز تهیه خورش لوبیا سبزدر زمان سرو کردن خورش لوبیا سبز میتوانید مقداری سیب زمینی را به صورت خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و کنار خورش قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید مقداری گوجه فرنگی خرد شده نیز به این غذا اضافه کنید یا گوجه فرنگی را سرخ کنید و در زمان سرو، آن را روی غذا قرار دهید.برای خوش طعم شدن خورش لوبیا سبز میتوانید در کنار آبلیمو از مقداری گرد لیمو و همچنین پودر سیر یا سیر رنده شده نیز استفاده کنید.در مراحل ابتدایی پخت این خورش به هیچ عنوان نمک را اضافه نکنید. اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود و سپس نمک را اضافه کنید.در طرز تهیه خورش لوبیا سبز و هویج باید هویج را به صورت خلالی و به اندازه لوبیا سبزها خرد کنید و به خورش اضافه کنید.خورش لوبیا سبز به صورت کم آب سرو میشود، اما اگر حین پخت این خورشت متوجه شدید که مقدار آب آن کم است، میتوانید مقداری آب جوش به غذا اضافه کنید.راز خوشمزگی خورشت لوبیا سبز آماده شدن آن با حرارت کم است. این خورش باید به آرامی غلیظ شود و روغن بیندازد.درست کردن خورش لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی بهترین روش تهیه این غذا برای گیاهخواران است. برای مقویتر شدن غذا میتوانید از مقداری لپه نیز استفاده کنید.برای تهیه خورش لوبیا سبز در زودپز میتوانید ترکیب پیاز، گوشت و رب را در زودپز بپزید و بعد لوبیا سبز و سایر مواد را اضافه کنید.برای تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده میتوانید گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و چاشنیهای مختلف سرخ کنید و در غذا بریزید.اگر از درست کردن غذاهای تکراری خسته شدهاید و به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه برای ناهار هستید، بهتر است همین امروز دست به کار شوید و خورش لوبیا سبز را آماده کنید. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و مزه آن به گونهای است که اکثر افراد از خوردن آن لذت میبرند. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…