تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم و شکل زیبای سالاد اسفناج با گردو در چهار روش مختلف

سالاد اسفناج و گردو یک سالاد خوشمزه و اصیل ایتالیایی است که با استفاده از مواد اصلی مانند اسفناج، گردو، انار و پنیر فتا تهیه می‌شود. طعم خوشمزه و ترکیب عجیب و غریب این سالاد باعث شده تا به یکی از محبوب‌ترین سالادها در جشنواره‌ها و مهمانی‌های ایتالیایی تبدیل شود. امروزه، می‌توانید این سالاد را با انواع مختلف اضافه‌کردن مواد تهیه کنید، مانند اضافه کردن انار، کاهو، گوجه‌فرنگی و حتی خرما.

برای تهیه این سالاد، ابتدا باید اسفناج‌ها را شویید و بچینید. سپس گردوها را آماده کنید و انار را دانه‌دار کنید. سپس این تمام مواد را با هم ترکیب کرده و سس اختصاصی سالاد را تهیه کنید و به آن اضافه کنید. در انتها، پنیر فتا را بر روی سالاد بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود.

سالاد اسفناج و گردو با انار، سالاد خوشمزه و سالمی است که می‌توانید به عنوان پیش غذا یا میان وعده سالم مصرف کنید. این سالاد با طعم‌های متنوع و مواد خوشمزه‌ای که در آن استفاده می‌شود، می‌تواند یک گزینه عالی برای وعده غذایی شما باشد.

سالاد اسفناج و گردو یک سالاد اصیل و خوشمزه ایتالیایی است که امروزه به روش‌های متفاوتی آماده می‌شود. طعم این سالاد به شدت خوشمزه است و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا میان وعده سالم استفاده کنید.در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با طرز تهیه سالاد اسفناج و گردو به چند روش مختلف آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و گردو با اناربرای تهیه سالاد اسفناج و گردو با انار به مواد اولیه زیر نیاز دارید:اسفناج۵۰۰ گرمگردو۱۰۰ گرمانار۱ عدد متوسطپنیر فتا۱۰۰ گرمرب انار۳ قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک۳ قاشق غذاخوریپودر سیر۱/۴ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغن زیتون فرابکر۴ قاشق غذاخوریمراحل تهیه سالاد اسفناج و انار و گردودرست کردن این سالاد حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و مواد اولیه آن برای ۴ نفر مناسب است. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن سالاد اسفناج و گردو با پنیر و انار آشنا شوید.مرحله اول: اسفناج را بشوییدبرای شروع باید اسفناج‌های ریز را جدا کنید. آن‌ها را در یک ظرف بریزید و چند بار آبکشی کنید. سپس اسفناج‌ها را در ظرف آب بریزید و مقداری نمک و سرکه به آن اضافه کنید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا اسفناج‌ها ضدعفونی شوند و بعد آن‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافه‌شان خارج شود.مرحله دوم: گردوها را آماده کنیدبرای این که گردوها در سالاد سفت نباشند، می‌توانید آن‌ها را برای ۱۵ دقیقه در یک کاسه آب بریزید. سپس آن‌ها را به صورت درشت خرد کنید. این کار به خوشمزه‌تر شدن سالاد شما کمک می‌کند.مرحله سوم: مواد سالاد را ترکیب کنیدانار را دانه کنید و در یک ظرف بریزید. در ادامه اسفناج و گردو را نیز به آن اضافه کنید. حالا برای تهیه سس این سالاد باید در یک کاسه روغن زیتون را با رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و کمی نمک و فلفل ترکیب کنید. مواد سس را به خوبی هم بزنید و بعد به سالاد اضافه کنید.مرحله چهارم: سالاد را سرو کنیدبعد از این که سالاد را با سس ترکیب کردید، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. در انتها پنیر را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و روی سالاد بریزید. سالاد را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و بعد آن را میل کنید.مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و گردو با لبوبرای تهیه سالاد اسفناج و گردو با لبو به مواد زیر نیاز دارید:اسفناج ریز۴۰۰ گرمدانه انار۱۰۰ گرملبو۱ عددگردو۱۰۰ گرمپنیر فتا۵۰ گرمروغن زیتون و سرکه بالزامیکبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمکنجدبه مقدار لازمطرز تهیه سالاد اسفناج و گردو با لبودرست کردن این سالاد حدود ۱ ساعت طول می‌کشد. برای تهیه سالاد اسفناج و گردو با لبو ابتدا باید لبو را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به چند تکه تقسیم کنید و در قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.در ادامه در یک ظرف اسفناج ریز را با دانه‌های انار و مغز گردو ترکیب کنید. زمانی که لبو پخت، آن را به صورت نگینی خرد و به سالاد اضافه کنید. در انتها پنیر را خرد کنید و روی سالاد بریزید.برای تهیه سس این سالاد نیز می‌توانید سرکه بالزامیک و روغن زیتون را با کمی نمک و فلفل ترکیب کنید و روی سالاد بریزید. در انتها کمی کنجد روی سالاد بریزید و از طعم آن لذت ببرید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد اسفناج و نخود فرنگیمواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و گردوی ایتالیاییبرای تهیه سالاد اسفناج و گردوی ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:اسفناج ریز تازه۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارپنیر خامه‌ای۵۰ گرمگوجه فرنگی خشک۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارگردوی خرد شده۱ قاشق غذاخوریمواد لازم برای تهیه سس سالاد اسفناج ایتالیاییمواد لازم برای تهیه سس سالاد اسفناج ایتالیایی به شرح زیر است:روغن زیتون۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارسرکه سفید۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارپیاز قرمز رنده شده۱ قاشق غذاخوریریحان تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوریسیر۱ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمطرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیاییدرست کردن این سالاد حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و طعم آن بسیار لذیذ است. برای تهیه این سالاد باید اسفناج را با گردو، پنیر، گوجه خشک و گردو ترکیب کنید و در یک ظرف بریزید.حالا در یک کاسه روغن زیتون را با سرکه، پیاز رنده شده، ریحان خرد شده، سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. مواد سس را به خوبی ترکیب کنید و روی سالاد بریزید. سالاد ایتالیایی شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبزمواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و کاهوبرای تهیه سالاد اسفناج و کاهو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:برگ اسفناج ریز۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارکاهوی خرد شده۱ تا ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارگردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوریزرشک۱ قاشق غذاخوریانار دانه شده۲ قاشق غذاخوریرب انار۲ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی۱ تا ۲ عددخیار۱ تا ۲ عددکنجدبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمطرز تهیه سالاد کاهو و اسفناج با گردودرست کردن این سالاد حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. برای تهیه این سالاد باید کاهو را بشویید و خرد کنید و در یک ظرف بریزید. سپس اسفناج‌ها را روی آن بریزید و بعد دانه انار، گردوی خرد شده و زرشک را اضافه کنید.خیار و گوجه را بشویید و به هر اندازه‌ای که دوست دارید خرد کنید و در سالاد بریزید. در انتها مقداری رب انار و نمک و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و کنجد را اضافه کنید.برای تهیه این سالاد می‌توانید رب انار را کمی با آب رقیق کنید و بعد روی سالاد بریزید تا سالاد کاملا به رب آغشته شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد باقلانکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد اسفناج و گردودر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سالاد اسفناج و گردو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه این سالاد بهتر است از رب انار ترش و شیرین استفاده کنید.برای تهیه این سالاد می‌توانید به جای پودر سیر از مقداری سیر رنده شده یا پودر موسیر استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید مقداری گوجه فرنگی خرد شده یا هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید نیز به این سالاد اضافه کنید.در برخی رسپی‌ها برای تهیه سس مخصوص سالاد اسفناج از مقداری عسل نیز استفاده می‌شود.برای درست کردن سالاد اسفناج باید از اسفناج‌های ریز یا بیبی اسفناج استفاده کنید. اما اگر به این نوع اسفناج دسترسی ندارید، می‌توانید برگ‌های جوان‌تر اسفناج را کمی خرد کنید و در سالاد بریزید.برای مزه دار کردن این سالاد می‌توانید از مقداری خردل نیز استفاده کنید.به منظور تهیه این سالاد می‌توانید به جای انار از مقداری پرتقال خرد شده یا توت فرنگی خرد شده نیز استفاده کنید.برای تهیه سس این سالاد می‌توانید به جای سرکه بالزامیک از مقداری آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید این سالاد را با سس مایونز، سس سزار یا هر نوع سسی که دوست دارید مزه دار کنید.اضافه کردن تخم مرغ پخته شده، پیازچه و ریحان خرد شده طعم بی‌نظیری به این سالاد می‌بخشد.اضافه کردن مقداری فلفل دلمه‌ای خرد شده به این سالاد عطر و مزه خوبی به آن می‌بخشد.برای درست کردن این سالاد باید گردو را به اندازه‌ای خرد کنید که زیر دندان احساس شود.می‌توانید به سالاد اسفناج و گردو به جای انار مقداری کشمش اضافه کنید.سالاد اسفناج و گردو یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع سالاد است که می‌توانید آن را به روش‌های متفاوتی آماده کنید. درست کردن این سالاد کمتر از ۱۵ دقیقه طول می‌کشد، پس اگر به اسفناج تازه دسترسی دارید، حتما این سالاد را آماده کنید.شما از چه روشی برای تهیه سالاد اسفناج و گردو استفاده می‌کنید. در صورت تمایل می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!