تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طلای جانداران: راز طول عمر با مصرف ماهی

تحقیقات اخیر نشان داده است که جایگزینی مصرف گوشت قرمز با مصرف ماهی‌های دریایی می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها کمک کند. این ماهی‌ها شامل ماهی‌هایی مانند ساردین، شاه ماهی و آنچوی می‌شوند که حاوی امگا ۳ و دیگر مواد مغذی ضروری برای بدن هستند. این تغییر در رژیم غذایی می‌تواند به کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر کمک کند و تا سال ۲۰۵۰ می‌تواند از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر جلوگیری کند. علاوه بر این، جایگزینی گوشت قرمز با مصرف ماهی‌ها می‌تواند به بهبود محیط زیست کمک کند. از آنجایی که ماهی‌ها به طور معمول در مناطق با درآمد پایین یافت می‌شوند، این تغییر رژیم غذایی می‌تواند برای این کشور‌ها بسیار مفید باشد. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی‌ها می‌تواند به کاهش التهابات، فشار خون و کلسترول بد کمک کند و بیماری‌های مانند سرطان را پیشگیری کند.


تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر غذا‌های دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها منجر شود.
به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.
ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.
بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.
محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.
محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.
آن‌ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.
در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.
تجزیه و تحلیل جامع آن‌ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.
به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.
محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.
محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!