تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز آشکار کردن اثر هنری: دسر فوق العاده خوشمزه موس توت فرنگی

موس یک دسر فرانسوی بسیار محبوب است که معمولا با استفاده از تخم مرغ و خامه تهیه می‌شود. اما روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد و مواد ترکیب شده در آن نیز برای خواص مختلف مزه‌ها و طعم‌ها مختلفی دارند. یکی از خوشمزه ترین موس‌ها، موس توت‌فرنگی است که می‌تواند جلوه زیبایی به میز پذیرایی‌تان بدهد. آموزش تهیه موس توت‌فرنگی بسیار ساده است و با مراعات تمام نکات، می‌توانید آن را به راحتی تهیه کنید. مهمترین نکته در تهیه موس، استراحت دادن آن در یخچال تا ژلاتین عمل کند و موس سفت شود. موس توت‌فرنگی یکی از انواع موس میوه‌ای بسیار محبوب است و می‌توانید با ترکیب میوه‌های مختلف، موس‌های متنوعی تهیه کنید. امیدواریم که این آموزش به شما کمک کند تا این دسر خوشمزه را به راحتی تهیه کرده و لذت ببرید.

موس، یک دسر فرانسوی بسیار خوشمزه‌ است. در زبان فرانسوی موس به معنای خزه یا کف است، این دسر معمولا با سفیده تخم مرغ حجیم شده و خامه تهیه می‌شود اما همانند بیشتر رسپی‌ها روش‌های بسیار مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. موس‌ها تنوع زیادی در طعم و مزه‌هایشان وجود دارد.موس توت‌فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین موس‌های است که می‌توانید برای زیباتر شدن میز پذیرایی‌تان از آن استفاده کنید. اگر از طرف‌داران طعم توت فرنگی هستید بی شک این دسر یکی از دسرهای مورد علاقه شما است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین روش‌های تهیه موس توت فرنگی بدون نیاز به سفیده تخم مرغ را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این موس باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه موس توت فرنگیپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریآب سرد ۱/۴ پیمانهتوت فرنگی پوره شده۱ پیمانهشیر ۱/۲ پیمانهخامه ۱۰۰ گرمشکر ۵-۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه موس توت فرنگیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این موس ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان استراحت برای سرو نهایی ۲-۳ ساعت است.قدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این دسر جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته‌بندی آسان قرار دارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس پرتقال مغزدار با عکس مرحله ایمرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتینپودر ژلاتین را درون ظرف مناسبی بریزید.آب سرد را به آن اضافه کنید و زمان دهید تا حالت پفکی و‌ حجیم به خود گیرد.سپس کاسه را روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین در آب حل شود.مرحله دوم: ترکیب شیر، خامه و شکرشیر، خامه و شکر را درون مخلوط کن، میکسر یا خرد کن بریزید.همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.مرحله سوم: افزودن پوره توت فرنگی و ژلاتینپوره توت فرنگی و ژلاتین را به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید و مجدد مواد را به هم زنید تا ترکیبی یک‌دست و یک‌نواخت حاصل شود.به همین راحتی و با طی کردن ۳ مرحله بسیار ساده موس جذاب شما آماده است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس خرمالو؛ دسر میوه‌ای خوش‌طعم و متفاوتمرحله چهارم: ریختن موس در قالبمایه موس را درون قالب سیلیکونی یا قالب‌های تک نفره بریزید.قالب را در یخچال ۲-۳ ساعتی استراحت دهید تا ژلاتین عمل کند و موس شما سفت شود.پس از گذشت زمان اعلام شده موس را از یخچال خارج کنید و ۵ دقیقه ای در دمای محیط به آن زمان دهید.سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و با چند اسلایس توت فرنگی تزیین کنید.توجه داشته باشد که موس بافتی نرم‌تر و شل‌تر نسبت به ژله دارد.بهتر است در زمان سرو آن را از یخچال خارج و‌ میل کنید.زیرا موس در مجاورت با هوای محیط شل می‌شود.محبوب‌ترین طعم‌های موس کدام‌اندشما با توجه به رسپی ساده فوق با انواع میوه‌های موردعلاقه‌تان و حتی ترکیب چند میوه می‌توانید موس میوه‌ای تهیه کنید.موس موزی، موس توت فرنگی و موس بلوبری از محبوب‌ترین موس‌های میوه‌ای هستند.موس شکلاتی نیز یکی از پرطرف‌دارترین انواع موس برای علاقه‌مندان به کاکائو و شکلات است.از طرفی شما می‌توانید این موس‌های جذاب را در ترکیب با انواع ژله و کیک تهیه و میل کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به تهیه دسرهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بسیار ساده بالا این موس توت فرنگی جذاب و تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!