راز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی: اسراری برای طعم خوشمزه و جذاب
چیزکیک توت فرنگی یخی یک دسر خوشمزه و مناسب برای فصل تابستان است. با طعم شیرین و خوشمزه توت فرنگی، این دسر میتواند لحظات شیرین و خاطرهانگیزی را برای شما و عزیزانتان به ارمغان بیاورد.
برای تهیه این دسر باید ابتدا بیسکویتهای اورئو را در غذاساز یا مخلوطکن پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط کرده و در قالب چیزکیک قرار داده و در یخچال سفت کرد. سپس خامه فرم گرفته را با پنیر خامهای، شکر دانه ریز و توت فرنگی خرد شده مخلوط کرده و روی پایه بیسکویتی خریده شده بریزید و در فریزر یخ بندازید.
قبل از سرو حتماً این دسر را حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از فریزر خارج کنید. میتوانید آن را با خامه و توت فرنگی تزیین کرده و سرو کنید. این دسر خوشمزه و خنک، یک گزینه عالی برای جشنها، میهمانیها و روزهای گرم تابستان است. طعم خاص و لذیذ این دسر، حتماً شما و همراهانتان را شگفتزده خواهد کرد.
اگر به دنبال دسری خنک، خوشطعم و کمدردسر هستید، چیزکیک توت فرنگی یخی را حتما امتحان کنید. این دسر خوشمزه و پرطرفدار، گزینهای ایدهآل برای روزهای گرم تابستان است و میتواند لحظات شیرینی را برای شما و عزیزانتان به ارمغان بیاورد.برای آشنایی با طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی با تک فانبلاگ همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه چیزکیک توت فرنگی یخیبرای تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:بیسکوئیت اورئو۲۴ عددکره ذوب شده۴ قاشق غذاخوریتوت فرنگی خرد شده۱ و ۱/۲ پیمانهخامه فرم گرفتهی سنگین۱ پیمانهپنیر خامهای۵۰۰ گرمشکر دانه ریز۲/۳ پیمانهعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریمراحل تهیه چیز کیک توت فرنگی یخیمراحل تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی به صورت زیر است:مرحله اول: آماده کردن کراستبیسکویتهای اورئو کرمدار را داخل غذاساز یا مخلوطکن بریزید و تا زمانی که کاملاً پودر شوند، آنها را آسیاب کنید. در ادامه، آن را در یک کاسه بریزید و با کرهی ذوب شده مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.مرحله دوم: ریختن مواد داخل قالبمخلوط اورئو را کف یک قالب پای چربشده یا قالب کمربندی بریزید و به طور مساوی با پشت قاشق، آن را روی کف و کمی روی لبههای قالب پخش کنید. (میتوانید برای صاف کردن بهتر مواد در کف و لبههای قالب، از ته یک لیوان استفاده کنید.)در نهایت قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پایهی اورئو سفت شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت توت فرنگی خوشمزهمرحله سوم: ترکیب موادخامه فرم گرفتهی سنگین را با همزن هم بزنید تا سبک و پفدار شود. در ظرفی جدا، پنیر خامهای و شکر را با همزن بزنید تا صاف و کرمی شود. توت فرنگیها را میتوانید به صورت نگینی خرد کنید یا در صورت تمایل در مخلوطکن یا غذاساز پوره کنید تا نرم شوند، اما همچنان تکههای کوچک باقی بماند.مرحله چهارم: آماده کردن فیلینگتوت فرنگی خرد شده و عصاره وانیل را به مخلوط پنیر خامهای اضافه کنید. چندین بار هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. خامه فرم گرفته را با سرعت کم به مخلوط توت فرنگی و پنیر خامهای اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند، اما از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.مرحله پنجم: اضافه کردن مواد به پایه اورئومخلوط چیزکیک توت فرنگی یخی را روی پایهی اورئو بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید. چیزکیک را به مدت حداقل ۴ ساعت یا تا زمانی که کاملاً یخ ببندد، در فریزر قرار دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پارفیت توت فرنگی؛ دسر فرانسویمرحله ششم: سرو چیز کیک توت فرنگی یخیحداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از سرو، چیزکیک را از فریزر خارج کنید. در غیر این صورت، برش زدن و خوردن آن بسیار دشوار خواهد بود. همچنین در صورت تمایل میتوانید آن را با خامه فرم گرفته، توت فرنگی تازه تزیین و سرو کنید.چیز کیک توت فرنگی یخی شما آماده است، نوش جانتان!در این بخش از مجله آشپزی اکالا، به معرفی طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی پرداختیم. توصیه میکنیم که فرصت را از دست ندهید و با تهیهی این دسر خوشمزه، لحظات شیرین و خاطرهانگیزی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!