طعم اصیل جنوبی: راز تهیه ساندویچ مرغ بندری لذت بخش
ساندویچ مرغ بندری یکی از ساندویچهای محبوب و خوشمزه است که به خصوص در مناطق جنوبی ایران مورد توجه قرار دارد. برای تهیه این ساندویچ نیاز به موادی نظیر گوشت مرغ، پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی، قارچ، پنیر گودا، سس تند، آب لیموترش، سس خردل و ادویههای مختلف مانند نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و غیره داریم. ابتدا گوشت مرغ را تفت داده و سپس پیاز، گوجه فرنگی، قارچ و ادویهها را به آن اضافه کرده و بپزید. سپس این مواد را داخل نان باگت بریزید و با پنیر گودا تزئین کنید. این ساندویچ میتواند گزینه خوبی برای وعده صبحانه، ناهار یا شام باشد و همچنین میتوان از مواد مختلف دیگر نظیر سیبزمینی سرخ شده به آن اضافه کرد. با دنبال کردن مراحل آموزش تهیه این ساندویچ، تجربهی خوشمزهای را خواهید داشت.
ساندویچ مرغ بندری از جمله ساندویچهای خوشمزه و پرطرفدار است که به خصوص در شهرهای جنوبی ایران تهیه میشود. در این مقاله از تک فانبلاگ قصد داریم طرز تهیه این ساندویچ را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم، پس تا انتها ما را همراهی کنید.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ بندری
برای تهیه ساندویچ مرغ بندری به تعداد ۲ نفر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
سینه مرغ۲۵۰ گرمپیاز۱ عددفلفل دلمهای۱ عددگوجه فرنگی۱ عددقارچ۱۰۰ گرمپنیر گودا۲ ورقسس تند۱ قاشق چایخوریآب لیموترش۱ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسس خردل۱ قاشق چایخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و فلفل قرمزبه میزان لازمروغنبه میزان لازم
مراحل تهیه ساندویچ مرغ بندری
در این بخش از مقاله طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری را آموزش دادهایم:
مرحله اول: گوشت مرغ را برش بزنید
ابتدا گوشت مرغ را به صورت باریک برش زده و داخل کاسه مناسبی بریزید. در ادامه مقداری لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: مواد را طعم مزهدار کرده و سلفون بکشید
در این مرحله مواد را کاملا مخلوط کنید تا خوب مزهدار شوند، سپس روی ظرف را سلفون کشیده و داخل یخچال بگذارید تا به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از گذشت یک ساعت میتوانید کاسه گوشت را از یخچال خارج کنید.
مرحله سوم: گوشت مرغ را تفت دهید
تابه ای را روی حرارت قرار داده و گوشت مرغ را روی حرارت تفت دهید تا مرغ کاملا مزهدار شود.
مرحله چهارم: پیاز خرد شده را تفت دهید
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه پیاز را به همراه سس تند، فلفلقرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن، فلفلسیاه داخل تابه گوشت مرغ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان
مرحله پنجم: گوجهفرنگی را به مواد اضافه کنید
در ادامه پس از اینکه مواد تفت داده شد، پوست گوجهفرنگی را گرفته و ریز خرد کنید. سپس گوجهها را به همراه فلفل دلمهای و قارچ خرد شده به مواد افزوده و مجدد تفت دهید تا نرم شوند. در نهایت درب تابه را بگذارید تا به مدت ده دقیقه بپزد، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله ششم: مواد ساندویچ را داخل نان باگت بریزید
در این مرحله پس از پخت مواد مقداری از مواد ساندویچ مرغ بندری را داخل نان باگت ریخته، سپس پنیر گودا را خرد کرده و به میزان لازم داخل ساندویچ پرکنید. میتوانید مقداری سیبزمینی سرخ شده را به همراه مواد دلخواه خود به این ساندویچ اضافه کنید.
فوت و فنهای تهیه ساندویچ مرغ بندری
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ساندویچ مرغ بندری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای مزهدار کردن گوشت مرغ میتوانید از سس خردل استفاده کنید.گوشتمرغ را می توانید به روغن زیتون یا روغن کنجد تفت دهید.با توجه به سلیقه و ذائقه خود میتوانید مرغ را تندتر کنید.در کنار ساندویچ مرغ بندری میتوانید از پیاز، جعفری یا ترشیهای دیگر استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر
در این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه ساندویچ مرغ بندری شرح داده شد. این ساندویچ غذایی سریع و خوشمزه است که میتوانید حتی برای تولد، جشن یا دورهمیها نیز تهیه کنید. همچنین ساندویچ مرغ بندری غذای محبوب کودکان است که می توان با مواد دلخواه تهیه و کودکان را به خوردن آن تشویق کرد.
امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!