پنج روش جادویی برای خلاصی از شوره سر با استفاده از روغن های گیاهی
شوره سر یکی از مشکلات پوستی شایع است که ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما زمانی که هوا به تدریج خشک می شود، مشکل شوره سر نیز بیشتر شدت می گیرد. برای کنترل و درمان این مشکل، استفاده از روغن های گیاهی می تواند موثر و ایمن باشد. این روغن ها دارای خواص ضد قارچی، آنتی باکتریال و ضد التهابی هستند که به درمان شوره سر کمک می کنند.
روغن نارگیل، روغن رزماری، روغن ریحان، روغن درخت چای، روغن علف لیمو، روغن نعناع فلفلی، روغن زیتون و روغن اسطوخودوس از جمله بهترین روغن های برای درمان شوره سر هستند. این روغن ها علاوه بر درمان شوره سر، می توانند موهای سالم و زیبا را حفظ کرده و پوست سر را تغذیه کنند. همچنین استفاده از روغن های گیاهی برای درمان شوره سر کم خطرتر از محصولات شیمیایی است و به پوست و مو ها آسیب نمی رساند.
تک فان- آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که دائما با یک مهمان ناخوانده یعنی شوره سر دست و پنجه نرم می کنید؟ شوره سر یکی از بیماری های شایعی است که ممکن است در سنین مختلف رخ دهد. بسیاری از ما در قدم اول برای مقابله با شوره به استفاده از شامپوهای ضدشوره روی می آوریم. با این حال در اکثر مواقع ممکن است با نتیجه مطلوبی روبرو نشویم. در چنین مواقعی توصیه می کنیم برای کنترل و درمان این بیماری از روغن درمانی استفاده کنید. این کار یک روش ایمن، طبیعی و موثر برای درمان شوره سر است و بسیار کم خطرتر از محصولات تجاری و شیمیایی ضد شوره است. از طرفی روغن ها به موهای شما آسیب نمی رسانند و منجر به خشکی پوست سر نمی شوند.
به گزارش تک فان، شوره سر در زمستان ها که هوا خشک تر می شود، شایع تر است. افرادی که می خواهند از محصولات موی مبتنی بر مواد شیمیایی اجتناب کنند، بیشتر به سراغ استفاده از روغن های گیاهی مو می روند. استفاده از روغن داغ برای درمان شوره سر نیز ایده خوبی است. این کار تارموهای شما را صاف تر کرده، ریزش مو را کاهش می دهد، رشد مو را بهبود می بخشد و به تغذیه و مراقبت از پوست سر کمک می کند. در ادامه با معرفی بهترین روغن ها برای درمان شوره سر با تک فان همراه باشید.
1- روغن نارگیل
روغن نارگیل یک روغن ضد قارچ است که با عامل اصلی شوره سر یعنی قارچ مقابله می کند. این روغن همچنین چربی پوست کف سر را متعادل کرده و از این طریق نیز به درمان شوره کمک می کند.
2- روغن رزماری
روغن رزماری گردش خون پوست سر را افزایش داده، باکتری های عامل مسدودی فولیکولهای مو را از بین می برد و به رفع شوره سر و بهبود پوسته پوسته شدن پوست سر کمک می کند. این روغن حاوی خواص ضد عفونی کننده و ضد قارچی خاصی بوده و به عنوان یک عامل ضد قارچ عمل می کند. همچنین می تواند به جلوگیری از خارش پوست سر کمک کند.
نکته: استفاده از روغن رزماری توسط افراد باردار، کودکان زیر 7 سال و افراد مبتلا به صرع، فشار خون بالا و اختلالات عصبی توصیه نمی شود.
3- روغن ریحان
روغن ریحان نوعی روغن گیاهی است که از گیاه ریحان بدست می آید. این روغن به دلیل دارا بودن خواص ضد میکروبی و ضد التهابی در درمان شوره و رفع خارش پوست سر موثر است و با تقویت مو از ریزش آن جلوگیری می کند.
4- روغن درخت چای
روغن درخت چای نیز حاوی خواص ضد قارچی و ضد باکتری بوده و می تواند شوره سر و خارش ناشی از آن را از بین برده و در نتیجه به تسکین شوره و جلوگیری از تحریک پوست کمک می کند.
5- روغن علف لیمو
روغن علف لیمو از طریق تقطیر با بخار آب ساقه و برگهای گیاه علف لیمو که گیاهی استوایی است به دست میآید. این روغن حاوی رایحه مرکباتی، شیرین و علفی بوده و خواص بینظیری در رایحه درمانی و ماساژ ارائه می دهد. این روغن می تواند از بروز شوره سر جلوگیری و به درمان آن کمک کند.
6- روغن نعناع فلفلی
روغن نعناع فلفلی یک خنک کننده طبیعی، مرطوبکننده و ضد التهاب است که هر گونه خشکی، خارش و التهاب را از بین برده و شوره سر را نابود می کند. این روغن یک ماده ضد میکروب و آنتی باکتریال قوی است که استفاده منظم از آن به داشتن موهایی سالم و زیبا کمک می کند.
7- روغن زیتون
روغن زیتون یک نرم کننده طبیعی است که به دلیل دارا بودن خواص ضد قارچی از بروز شوره سر جلوگیری و به از بین بردن آن کمک می کند. این روغن همچنین در صورت ترکیب با سایر ترکیبات موثر می تواند علائم پسوریازیس پوست سر را کاهش دهد.
8- روغن اسطوخودوس
روغن اسطوخودوس یک روغن ضدباکتری و ضد قارچ است که با متعادل سازی چربی یا سبوم پوست کف سر از ایجاد شوره جلوگیری می کند. این روغن همچنین حاوی خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد عفونی کننده است که می تواند به درمان شوره سر کمک کند. این روغن رایحه مطبوعی دارد، خلق و خو را بهبود می بخشد و به آرام کردن پوست سر کمک می کند. به یاد داشته باشید که مانند همه روغنهای ضروری، روغن اسطوخودوس نیز باید قبل از استفاده موضعی به کمک روغن حامل رقیق شود تا از هرگونه اثرات آلرژیک نامطلوب مانند خارش، احساس سوزش یا بثورات بر روی پوست جلوگیری کند.
ریحانه میرسمیعی