تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز طعم خاص کمپوت سیب با روش جذاب بازاری

کمپوت سیب یک منبع مهم از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که به عنوان یک میان‌وعده خوشمزه و مقوی مورد استقبال بسیاری از افراد قرار می‌گیرد. این غذا به دلیل داشتن خصوصیات مقوی، می‌تواند در زمان بیماری به بهبودی کمک کند. آماده‌سازی این کمپوت بسیار ساده بوده و مواد لازم برای طهی کردن آن نیز بسیار ارزان و ساده قابل تهیه است.

مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب شامل سیب، آب، شکر، گلاب، آب لیموترش، زعفران دم‌کرده و چوب دارچین است. مراحل تهیه کمپوت شامل پاک کردن و قاچ کردن سیب‌ها، جوشاندن آب و اضافه کردن مواد دیگر به آب، سپس اضافه کردن سیب‌ها و زعفران به شربت، و در نهایت اضافه کردن چوب دارچین و آماده کردن کمپوت برای نگهداری در شیشه‌ها است.

بهترین روش برای نگهداری کمپوت، قرار دادن شیشه‌ها در آب جوش که باعث تخلیه هوا از شیشه‌ها و افزایش ماندگاری کمپوت می‌شود. از این روش می‌توان باعث شد که کمپوت برای مدت طولانی‌تری قابل استفاده باقی بماند.

کمپوت سیب، میان وعده‌ای خوشمزه و مقوی است که در زمان بیماری نیز می‌تواند به بهبودی کمک کند. طرز تهیه این کمپوت بسیار ساده بوده و به راحتی در خانه قابل آماده‌ سازی است. در ادامه همراه تک فانبلاگ باشید تا با طرز تهیه کمپوت سیب آشنا شوید.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کمپوت سیب خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

سیب۱ کیلوگرمآببه مقدار لازمشکر۱ پیمانهگلاب۲ قاشق غذاخوریآب لیموترش۲ قاشق مرباخوریزعفران دم کرده۱ قاشق چای‌خوریچوب دارچین۱ عدد

مراحل تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کمپوت سیب مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: آماده کردن سیب‌ها

اولین مرحله آماده‌سازی سیب‌هاست. برای این کار، سیب‌ها را با آب سرد بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس، به دلخواه سیب‌ها را قاچ کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. توجه داشته باشید که سیب‌ها را نباید خیلی ریز خرد کنید، زیرا بعد از پخت له می‌شوند.

مرحله دوم: جوشاندن آب

یک قابلمه مناسب را با مقدار کافی آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از اینکه آب جوشید، شکر و گلاب را به آن اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

مرحله سوم: اضافه کردن آب لیموترش

در این مرحله، آب لیموترش را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس، شربت را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد سیب به روش خانگی

مرحله چهارم: اضافه کردن سیب‌های قاچ شده

سیب‌های قاچ شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با شربت مخلوط شوند. اگر روی سطح مواد کف جمع شد، آن را با قاشق جمع کنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن زعفران دم کرده

پس از آنکه سیب‌ها به خوبی پخته و نرم شدند، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور یکدست مخلوط شوند.

مرحله ششم: امتحان کردن غلظت

برای اطمینان از غلظت شربت و پخت سیب، یکی از سیب‌ها را به همراه مقدار کمی شربت در یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از گذشت ۵ دقیقه، کاسه را از یخچال خارج کنید و با انگشت شربت را لمس کنید. اگر شربت به انگشت شما چسبید و سیب نرم و پخته بود، یعنی شربت به غلظت مناسب رسیده است.

توجه: به هنگام پخت سیب توجه داشته باشید که نباید له شوند.

مرحله هفتم: اضافه کردن چوب دارچین

سیب‌ها را از شربت خارج کرده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید. شربت را با چوب دارچین به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشانید تا طعم و عطر دارچین به آن منتقل شود. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را از آن خارج کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای سیب خانگی

مرحله هشتم: آماده کردن کمپوت سیب

برای تهیه کمپوت سیب، ابتدا یک ظرف شیشه‌ای مناسب و تمیز و خشک انتخاب کنید. توجه داشته باشید که ظرف شیشه‌ای باید کاملا خشک باشد تا کمپوت سیب شما خراب نشود.

سپس، سیب‌ها را به همراه شربت به ظرف اضافه کنید. در نهایت، درب ظرف را محکم ببندید و بعد از اینکه کمپوت خنک شد، آن را داخل یخچال قرار دهید.

چند فوت و فن کوزه‌گری در تهیه کمپوت سیب

در ادامه به چند نکته طلایی جهت تهیه کمپوت سیب خانگی اشاره خواهیم کرد:

برای افزایش ماندگاری کمپوت سیب از سیب‌های تازه و سالم استفاده کنید. همچنین می‌توانید شیشه‌ها را به صورت وارونه در قابلمه‌ای حاوی آب قرار دهید و به جوش آورید. با این کار، هوای داخل شیشه‌ها تخلیه شده و کمپوت برای مدت طولانی‌تری قابل نگهداری خواهد بود.سیب‌ها را قبل از پخت به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در صورت وجود هرگونه خرابی در سیب، آن را تشخیص دهید.استفاده از چوب دارچین در کمپوت سیب اختیاری است. اگر از چوب دارچین استفاده می‌کنید، آن را در انتهای پخت اضافه کنید و فقط چند دقیقهبجوشانید تا طعم دارچین به کمپوت اضافه شود. جوشاندن طولانی مدت چوب دارچین باعث تیره شدن رنگ کمپوت می‌شود.غلظت زیاد شربت کمپوت می‌تواند باعث شکرک زدن کمپوت سیب شود.اگر سیب‌های شما شیرین بود می‌توانید مقدار شکر را کاهش دهید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از تهیه این کمپوت خوشمزه در منزل لذت ببرید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!